Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 112

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella72 spune:

Da, tot asa e, il gasesti incepand cu orele 13-14, depinde de zi, ecografia este 150 ron.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Multumesc mult Ela. M-am hotarat sa merg luni. As fi mers eu de vineri, dar am patit-o odata cu aglomeratia de vineri din Bucuresti, de am crezut ca nu mai ajung acasa.
Multam frumos.

9+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudu200705 spune:

Draga Alina,
si eu sunt insarcinata in 9+ si am fost la Tutu marti. Din pacate eu m-am prezentat de urgenta pt ca aveam hemoragie...de am crezut ca moor.
L-am sunat pe la ora 17.00, imediat dupa ce-am realizat ce s-a intamplat si norocul meu ca era la cabinet. M-am dus glont acolo si era absolut liber: nimeni la usa!
BB era bine dar eu, nu!
Acum urmez un tratament, inclusiv Pregnyl si sper sa se opreasca sangerarea si bb sa fie bine. Stau mai mult in pat si incerc sa nu fac mare lucru...

Voi merge sapt viit la control.
Bafta sa-l prinzi si tu liber si sarcina usoara!

Mami de Dudu (05.10.2007) si 9+

Mergi la inceput

Dudu, deci suntem cam in aceeasi situatie. Eu joia trecuta am avut hemoragia. Am mers la medicul care ma urmareste aici (era chiar de garda la spital). Bebe era bine. Mi-a dat medical, m-a pus sa stau acasa, dar nu doar in pat, si in rest iau: utrogestan 6 pe zi, no-spa 3 pe zi, magne b6, vreo 900 mg pe zi, viatmina C cam 300 mg pe zi si gynipral care e special pt uter (se da in caz de contractii). Nu mi-a zis nimic de pregnil. Dar stiu ca Tutunaru il da. Chiar m-am gandit sa il iau de la mine putere si sa fac, dar mi-a fost totusi teama.

Mie mi-a zis ca am sange intre placenta si uter. Un hematom. Un fel de dezlipire de placenta, sau poate inca placenta nu a ocupat tot uterul... off, nici nu prea am inteles mare lucru.

Tie ti-a zis ceva tutunaru, de la ce a fost hemoragia? A! Si la mine sangerarea a durat cam 4 ore. N-a fost chiar mult. Cam 2 absorbante din cele zilnice. Si de atunci, de joi, n-am mai avut nici urma de sange. Dar ieri la eco, mi-a zis dr ca este inca destul sange acolo. Bebe e bine, multumesc lui Dumnezeu. Imi spui si mie ce tratament ti-a dat? Sau luai dinainte?
Multam mult si numai bine! Trecem noi si peste asta!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_32 spune:

Alina, esti cumva profa de engleza in
Pitesti?
Felicitari pt sarcina ambelor mamici de mai sus si putere!!Bebelusii sunt puternici, trebuie sa fiti si voi...Doamne ajuta si mergeti pe mana lui Tutu!!

Mergi la inceput

franceza

9+

Mergi la inceput

Alina,NKOTB iti spune ceva??
Incerc sa dau de o Alina din Pitesti.....

Mergi la inceput

Mmm, nu-mi spune nimic. Si nici nu stiu vreo Alina prfa de engleza. Sorry

9+

Mergi la inceput

Dudu, daca intri vineri, sambata, sa nu ma uiti cu ceva detalii despre ce diagnostic ti-a pus tutunaru si ce tratament iei. Sa compar si eu cu al meu. Pana luni cand ajung la el

10+

Mergi la inceput

Multumesc Alina!!
Bafta multa si ai grija de bebe!
Si eu am facut Pregnyl 12 saptamani, din 4 in 4 zile, l-am gasit fff greu, dar am avut noroc cu cativa ingeride aici de pe Forum...Il poti lua si de la clinica lui Tutu(Genesis Fertility center), dar este 20 de euro fiola.Insa nimic nu conteaza cand e important pentru bebelus!Parerea mea insa e sa-l faci numai la recomandarea medicului.
Pupici!

Mergi la inceput