Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 112
Raspunsuri - Pagina 14
cristy1977 spune:
buna dimineata fetelor,
am o intrebare la voi, sper sa ma puteti ajuta
am din cand in cand dureri de burta-contractii destul de neplacute, din pacate ieri cand am fost la cabinet am uitat sa-i spun d-lui doctor de ele, problema este ca no-spa nu prea ma ajuta iar azi dimi dupa ce am luat la doua minute am si vomitat
aveti idee, dansul recomanda uscosin supazitoare in trimestrul 1 de sarcina?
va pup si va urez o zi buna
and the miracle happened... 4 +
oana_32 spune:
Cristy77,
Nu te panica!!Aceste dureri sunt normale, si eu le-am avut in saptamana 5-6, i-am povestit lui Tutu de ele si mi-a spus ca tocmai asta este rolul tratamentului de sustinere.Si intr-adevar, dupa 2 injectii cu pregnyl mi-au incetat si totul a fost in regula.Sper sa te linistesti si ai sa vezi ca totul va fi bine!
Madi, esti in gandurile si rugaciunile mele!!Oare de ce trebuie sa sufere atat de mult un suflet atat de mare si de greu incercat???Ma intreb mereu....dar cred ca apoi bucuria de a tine langa san minunea sterge tot greul si toate lacrimile....Ai grija de bebe!!!
cristy1977 spune:
oana, multumesc pentru raspuns, ai dreptate, am vorbit cu dansul la telefon ai mi-a zis acelasi lucru, abia astept sa treaca pentru ca imi este tare greu sa stau atat in pat
and the miracle happened... 4 +
ysa26 spune:
Cristy FELICITARI!!!!!!!!
M-ai facut sa ies din barlog si sa postez din nou pe forum. Ma bucur enorm pt tine! Ai grija de tine si de bebe!
Felicitari tuturor gravidutelor si tin pumnii aspirantelor!
Lores31 spune:
Iti doresc si eu mada sanatate multa, sa ai grija de tine si bebitz si sa ne auzim cu bine. te pup.
Citat: |
citat din mesajul lui mada23 Buna fete dragi,sper ca nu m-ati uitatam lipsit motivat,noi din pacate tot cu probleme, de vreo trei saptamani suntem la elias internati, colul meu desi cerclat la 15s preventiv,la 23s s-a deschis un pic la interior cu tot statul meu in pat,la 26s s-a deschis si mai tare si dr mi-a mai facut un cerclaj sa-l dublam pe primul sa tina mai bine.De atunci suntem in spital cu perfuzii si injectii si numaram zilele,ma rog din suflet sa prind mcar decembrie cu grasunul meu in burtika. Oana... Crysti... felicitari sarcina usoara Ralule.....wow ce putin mai ai,pai am sa fiu pe aici[spital] sa-ti fac galerie cand nasti,multi pupi si surioarei tuturor numai bine! Alina... mersic ************************************************* Madutz ingerashul meu iubit iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> 29+ Matei Nectarie "I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.'' I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.'' I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.'' I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile." endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota |
Lores31 spune:
Buna RALA, sarut - mana ptr raspuns. Iti doresc multa sanatate, sa ai grija, ma bucur ca esti ok, sa ne mai auzim pe aici cu vesti din ce in ce mai bune.
Am ajuns la dl dr T , ieri, pe 4 nov., a fost super OK. M-am descurcat si cu banutzii si cu asistenta, am intrat a doua, dupa 3 fete care erau la monitorizari. Super atmosfera acolo, toate fetele vesele, bune, calde, solidare.Mi-au dat tot felul de sfaturi pana sa intru. A fost super ok. Vinerea urmatoare ma operez la clinica dl dr, am un sactosalpinx. Pentru prima data sunt increzatoare.
Te pup pe tine si pe toate tutnicile. MA BUCUR ENORM CA AM AVUT OCAZIA SA VA CUNOSC SI SA INTRU IN ACEASTA FRUMOASA FAMILIE!
citat din mesajul lui rala Cristy felicitari dupa atata asteptare... sa mearga totul struna si peste 8 luni sa iti tii minunea mult asteptata in brate. Dudu, ma simt super ok. Inca merg la birou, fac 5 km zilnic in plimbare si ma simt perfect. O sa intru dupa ce nasc sa va povestesc ce si cum prin Elias. Pana una alta l-am intrebat pe T cum mai e si-a zis ca-i "bine". Io mi-am luat epidurala, ate si ace, betadine... Despre rezerve siu doar ca sunt vreo 100 de euro, ca nu se rezerva dar poti solicita in momentul nasterii si daca este vreuna libera poti sa o inchiriezi, ca sunt foarte departe de neonato (undeva dupa o serie de scari). Lores, la cabinet nu exista receptie, intri, intrebi cine e ultima persoana la T si te tii dupa fata aia. Banii ii dai la final fie direct lui T, fie Ramonei (daca este acolo). Nu stiu cat ar mai putea fi o consultatie simpla, intre 150 si 200 zic eu. Ella, tinem pumnii celor 6 celule (care azi sunt sigur mult mai multe) sa se lipeasca bine la mami in burtica. 37+ cu viitoarea scorpioanca Maia "Babies are such a nice way to start people." -- Don Herold |
rala spune:
Mada ieri m-au asaltat toate vestile nu atat de bune... si despre tine si despre Felix. M-a sunat si Magdi sa imi povesteasca, imi spusese si Lali... Nu-mi place deloc ce aud. Dar tu stii ca pentru noi, fetele luptatoare ale lui T nimic nu vine pe tava dar pana la urma toate razbatem si ajungem sa te tinem in brate puii. Esti in spital si asta e foarte important, cred ca te-ai plictisit ingrozitor, dar e bine ca esti sub supraveghere. De data asta nu se va mai intampla nimic rau. Matei o sa stea cumintel in burtica sa ii faca galerie de acolo Maiei mele. Cand mai intri, da-mi te rog un pm cu nr tau de tel, vreau sa vin sa te vad, azi nu stiu daca reusesc ca am si programare la T si probabil o sa fac ceva coada, dar saptamana viitoare ma infiintez. Sa-mi mai spui si ce ai nevoie, carti, reviste, ceva medicamente poate...
Lores, ma bucur tare ca ai picat pe aceeasi lungime de unda cu T. Acum esti pe maini bune. Bafta cu operatia si la anu' cat de curand iti doresc sa primesti dedicatie si felicitari in titlu de capitol.
Dudu, fire si ace mi-am luat eu asa de toate felurile, de fapt mi-a adus sotul tot felul de consumabile din astea pt sali de operatie. Nu mi-a zis T sa mi le cumpar, probabil ca o sa rada de mine cand o sa ma vada cu ele. Epidurala e Braun si mi-am luat si o doza de anestezic.
Cristy, vad ca deja ai primit raspuns pt temerile tale. Dar nu pot sa nu iti impartasesc panica. Mi s-a parut cea mai groaznica tortura psihica perioada aia de la inceputul sarcinii cand stateam numai cu capul in chiloti din cauza senzatiei ca vine tot timpul mos craciun. Odihna, nospa, mult calm si ganduri bune. Perioada asta trece repede. Vine aia cu "de ce nu misca bebe? azi a miscat prea putin sau n-a miscat deloc", dar zau ca mi se pare floare la ureche pe langa stresurile de primele 12 sapt.
De la ella ce vesti? La cate zile de la ET faci beta? Bafta! Sa fie mare mare~!
38+ cu viitoarea scorpioanca Maia
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
Lores31 spune:
Multumesc mult RALA, sunt si eu convinsa ca sunt pe maini bune. Te pup si pe tine si pe toate tutunicile, si sa te auda Dumnezeu!
citat din mesajul lui rala Mada ieri m-au asaltat toate vestile nu atat de bune... si despre tine si despre Felix. M-a sunat si Magdi sa imi povesteasca, imi spusese si Lali... Nu-mi place deloc ce aud. Dar tu stii ca pentru noi, fetele luptatoare ale lui T nimic nu vine pe tava dar pana la urma toate razbatem si ajungem sa te tinem in brate puii. Esti in spital si asta e foarte important, cred ca te-ai plictisit ingrozitor, dar e bine ca esti sub supraveghere. De data asta nu se va mai intampla nimic rau. Matei o sa stea cumintel in burtica sa ii faca galerie de acolo Maiei mele. Cand mai intri, da-mi te rog un pm cu nr tau de tel, vreau sa vin sa te vad, azi nu stiu daca reusesc ca am si programare la T si probabil o sa fac ceva coada, dar saptamana viitoare ma infiintez. Sa-mi mai spui si ce ai nevoie, carti, reviste, ceva medicamente poate... Lores, ma bucur tare ca ai picat pe aceeasi lungime de unda cu T. Acum esti pe maini bune. Bafta cu operatia si la anu' cat de curand iti doresc sa primesti dedicatie si felicitari in titlu de capitol. Dudu, fire si ace mi-am luat eu asa de toate felurile, de fapt mi-a adus sotul tot felul de consumabile din astea pt sali de operatie. Nu mi-a zis T sa mi le cumpar, probabil ca o sa rada de mine cand o sa ma vada cu ele. Epidurala e Braun si mi-am luat si o doza de anestezic. Cristy, vad ca deja ai primit raspuns pt temerile tale. Dar nu pot sa nu iti impartasesc panica. Mi s-a parut cea mai groaznica tortura psihica perioada aia de la inceputul sarcinii cand stateam numai cu capul in chiloti din cauza senzatiei ca vine tot timpul mos craciun. Odihna, nospa, mult calm si ganduri bune. Perioada asta trece repede. Vine aia cu "de ce nu misca bebe? azi a miscat prea putin sau n-a miscat deloc", dar zau ca mi se pare floare la ureche pe langa stresurile de primele 12 sapt. De la ella ce vesti? La cate zile de la ET faci beta? Bafta! Sa fie mare mare~! 38+ cu viitoarea scorpioanca Maia "Babies are such a nice way to start people." -- Don Herold |
ella72 spune:
Rala, testul ar trebui sa il fac pe 13, sper sa rezist pana atunci, cand ma gandesc la stresul din timpul sarcinii, vorba ta, pana la 12 saptamani la cel mai mic semn o sa fiu la tutu la cabinet, sa dea DD sa se prinda si apoi vedem ce facem mai departe
Lores31, bafta la operatie vineri, sa ne tii la curent
Cristy,stai cumintica si ai sa vezi ca totul va fi bine, ce a zis tutu cand te-a vazut insarcinata?
dudu200705 spune:
Rala, multumesc! Chiar ca se va distra cand te va vedea cu atelesi ace...
Am fost aseara la iosup si ne-a spus ca vom avea si-o fetita! Suntem ff bucurosi ca vom avea pereche. Fetita e bine, dar eu am IR-urile mari, un hematom fundic de 70/32mm si-o decolare partiala de placenta...
Am dat si sange pt TT si dupa ce ies rezultatele ma duc la tutu sa le vada. Sunt putin stresata de hematomul ala, ca nu mai inteleg ce cauta el in viata mea?!
AM o intrebare pt voi: ce cateva zile ma tot sacaie ceva- simt pulsul cum imi bate jos, in uter/col...habar n-am cum sa explic; dar este suparator pt ca se intampla ff des. aveti idee ce poate fi?
Sanatate tuturor!
Mami de Dudu (3 ani) si 14+