Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 112
Raspunsuri - Pagina 13
rala spune:
Cristy felicitari dupa atata asteptare... sa mearga totul struna si peste 8 luni sa iti tii minunea mult asteptata in brate.
Dudu, ma simt super ok. Inca merg la birou, fac 5 km zilnic in plimbare si ma simt perfect. O sa intru dupa ce nasc sa va povestesc ce si cum prin Elias. Pana una alta l-am intrebat pe T cum mai e si-a zis ca-i "bine". Io mi-am luat epidurala, ate si ace, betadine... Despre rezerve siu doar ca sunt vreo 100 de euro, ca nu se rezerva dar poti solicita in momentul nasterii si daca este vreuna libera poti sa o inchiriezi, ca sunt foarte departe de neonato (undeva dupa o serie de scari).
Lores, la cabinet nu exista receptie, intri, intrebi cine e ultima persoana la T si te tii dupa fata aia. Banii ii dai la final fie direct lui T, fie Ramonei (daca este acolo). Nu stiu cat ar mai putea fi o consultatie simpla, intre 150 si 200 zic eu.
Ella, tinem pumnii celor 6 celule (care azi sunt sigur mult mai multe) sa se lipeasca bine la mami in burtica.
37+ cu viitoarea scorpioanca Maia
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
dudu200705 spune:
Rala, ma bucur ca esti asa bine si mai mergi si la seviciu...superfata!
Spune-mi, te rog, ti-a zis tutu sa iei ace, ata si epidurala? Ce fel de ata si ace ai luat? epidurala cred ca-i Braun, nu? Ai luat si anestezicul?
nastere usoara!
Sanatate tuturor!
Mami de Dudu (3 ani) si 14+
alina06st spune:
Fetelor, daca stie cineva ceva de mada23, sa ne spuneti si noua. Am citi la ea la odisee ca e de 3 sapt in spital sub supraveghere. Nu stiu ce a patit. Mada, daca ajungi sa ne citesti, iti pumnii stransi, sa stea bebicul bine acolo.
in sapt 15
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
mada23 spune:
Buna fete dragi,sper ca nu m-ati uitatam lipsit motivat,noi din pacate tot cu probleme, de vreo trei saptamani suntem la elias internati, colul meu desi cerclat la 15s preventiv,la 23s s-a deschis un pic la interior cu tot statul meu in pat,la 26s s-a deschis si mai tare si dr mi-a mai facut un cerclaj sa-l dublam pe primul sa tina mai bine.De atunci suntem in spital cu perfuzii si injectii si numaram zilele,ma rog din suflet sa prind mcar decembrie cu grasunul meu in burtika.
Oana...
Crysti... felicitari sarcina usoara
Ralule.....wow ce putin mai ai,pai am sa fiu pe aici[spital] sa-ti fac galerie cand nasti,multi pupi si surioarei
tuturor numai bine!
Alina... mersic
Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> 29+ Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
anaconda2 spune:
Madaaaa , o sa fie totul bine pana la final !!
Cum e la spital , esti ingrijita bine ? Vine si T la vizite ?
cristy1977 spune:
ana alexia, alina, lores, rala, mada, va multumesc pentru urari
mada, suntem cu gandul la tine, mai ai putintica rabdare pentru ca grasunul merita, ai sa vezi ca totul se va termina cu bine, are grija dl. doctor de asta
azi am fost si noi la cabinet si am vazut saculetul, are 3,1mm, am fost tare fericiti si am primit un tratament de sustinere pe masura: arefam, aspenter, magneb6, pregnyl, acid folic, miercuri saptamana viitoare mergem din nou sa-l vedem pe bebita si poate o sa avem noroc sa auzim si inimioara daca nu o fi prea devreme
fetelor va imbratisez si va doresc din toata inima sa traiti bucuria asta
and the miracle happened... 4 +
dudu200705 spune:
Mada, sanatate si ai incredere ca o sa fie bine. Esti pe maini bune!!!
si DD sa va vegheze pe tine si pe BB!
Mami de Dudu (3 ani) si 14+
sandyprs spune:
Mada sa iti dea Dumnezeu sanatate si sa duci sarcina cat mai aproappe de termen .Sunt alaturi de tine si iti tin pumnii sa fie bine.