Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 112

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella72 spune:

va multumesc mult fetelor
alina, multam de sfaturi, la plimbare sigur voi iesi, cu restul mai vad eu, orcium va multumesc ca sunteti alaturi de mine si va doresc sarcini usoare in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

buna ziua fetelor,
sunt si eu o fosta pacienta a doctorului Tutunaru si viitoare sper
tocmai am aflat ca sunt gravida, dupa 10 ani de incercari, suntem in al noualea cer si ne cautam un doctor care sa ne urmareasca sarcina si sa nastem, evident ca ne-am gandit la dl. doctor, voiam sa va intreb daca stiti, la clinica dansului unde face fiv-uri se si poate naste sau numai la elias?
fetelor luptati si nu renuntati pentru ca sigur se poate, eu am endometrioza stadiu 3, am avu 3 laparo, asteptam minunea asta de 10 ani si iata ca pana la urma a venit, aveti incredere in sansa voastra si sigur veti reusi
va pup

and the miracle happened... 4 +

Mergi la inceput

alina, tu vei naste cu dl. doctor Tutunaru?

Mergi la inceput

cristy, deocamdata numai la elias asista la nasteri, la clinica face numai fiv-uri, laparo, histero, pup fata

Mergi la inceput

ela, multumesc mult, sigur se va lasa cu ochisori

Mergi la inceput

sper sa ne vedem gravidute la usa la tutu

Mergi la inceput

fetelor, daca merg maine la cabinet, il gasesc pe dl. doctor? si daca da, pe la ce ora? as vrea sa ajung cat mai devreme, pot merge fara programare? am incercat sa sun la numarul de programari, dar nu mi-a raspuns nimeni, va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Cristy1977, felicitari! Sarcina usoara, la termen, sa fiti sanatosi si tu si bebe!

Ma bucur din tot sufletul pentru tine!

Maine, miercuri, ai sanse sa-l gasesti pe dl.dr. In intervalul 15-17 (cel putin), daca nu are nastere sau alt eveniment, cred ca il gasesti la cabinet. Nu e foarte aglomerat.
Iar la asa veste minunata, chiar daca nu ai programare, cred ca se trece cu vederea Se intra tot in ordinea venirii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Eu la ultimele consultatii am ajuns pe la 13, iar dr vine tot cam asa, cel mult 13.30.

Eu nu cred ca voi naste cu el pt ca mi-e greu sa merg de la Pitesti acolo, mai ales ca sotul meu nu va fi in tara cand nasc. De fapt nu va fi in tara de la inceputul lui decembrie. Daca eram cu el era altceva... Sper numai ca va fi totul in regula cu sarcina si atunci pot sa nasc aici. Daca insa vor mai aparea probleme, vad eu cum fac, ca sa fiu la Elias sub supravegherea dr. T. Dar sper din tot sufletul sa fi scapat de probleme si totul sa fie bine de aici inainte

Saptamana viitoare mergem si noi la morfo si tare speram sa fie bb bine si sa aflam si culoarea caruciorului.

in sapt 15
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lores31 spune:

Buna Cristy, felicitari ptr sarcina, increderea de care dai dovada, sa fiti sanatosi si sa ne auzim cu bine. Eu sunt nou venita, citesc cu drag mesajele voastre si ma gandesc cu drag la voi.

Citat:
citat din mesajul lui cristy1977

buna ziua fetelor,
sunt si eu o fosta pacienta a doctorului Tutunaru si viitoare sper
tocmai am aflat ca sunt gravida, dupa 10 ani de incercari, suntem in al noualea cer si ne cautam un doctor care sa ne urmareasca sarcina si sa nastem, evident ca ne-am gandit la dl. doctor, voiam sa va intreb daca stiti, la clinica dansului unde face fiv-uri se si poate naste sau numai la elias?
fetelor luptati si nu renuntati pentru ca sigur se poate, eu am endometrioza stadiu 3, am avu 3 laparo, asteptam minunea asta de 10 ani si iata ca pana la urma a venit, aveti incredere in sansa voastra si sigur veti reusi
va pup

Mergi la inceput