Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 112

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vally spune:

Ella nu fi suparata! sigur va veni bebe si la voi!vi-l doriti atat de mult incat momentul trebuie sa fie foarte aproape tinem pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_32 spune:

Mada 23, vrem vesti despre burtica ta!!
Doamne ajuta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

Buna burticilor si mamicilor
Va rog asi dorii si eu sa stiu sapt. viitoare Dr.Tutunaru va fi la ca binet pt un control de rutina (fetita mea are 1 an si 7 luni) si tot asa se procedeaza intrii in ordinea venirii sau trebuie programare telefonica?
Va multumesc nastere usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

In ordinea venirii, dar monitorizarile au prioritate.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lores31 spune:

Multumesc pentru incurajari. In seara aceasta vreau sa pun pe hartie tot ce vreau sa-l intreb, sper sa nu-l stresez si sa am o colaborare buna cu dl dr.
Va pup pe toate, va doresc multa sanatate, copii frumosi si sanatosi!

Citat:
citat din mesajul lui dudu200705

Sarumana, Ella de urari. Am baut la ceaiuri...si-o sa mai beau.

Lores, stai fara grija! Incearca sa-ti faci o listuta cu intrebari de pus dr-ului si lasa-te pe mana lui. Crede-ma, va fi superok!

Pupici, sanatate si noroc!

Mami de Dudu (3 ani) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lores31 spune:

Buna Rala,
Daca vi pe 4 nov e posibil sa ne intalnim acolo. Vin si eu din spate cu fortza, ptr prima data la dl dr. T. Voiam sa te intreb daca sti, avand in vedere ca tu esti cu mult inaintea mea la dl dr si ai si un bebitz in burtik, cum se procedeaza cu tariful, ii dau dl dr direct in plic sau e cineva la office care ma taxeaza? Care ar fi tariful ptr prima consultatie?
Te pup, sanatate multa si DD sa ne ajute!

Citat:
citat din mesajul lui rala

Dudu, multumesc frumos pt urari. Da, mai e putin, pe 4 sau 5 merg si eu la ultima eco dinainte de marea intalnire. Bafta la TT. Sa nu uiti ca este DOAR o interpretare statistica a unor date in functie de o alta baza de date. Asa ca mergi relaxata.

Alina, referitor la placenta/col Tutu e zgarcit la vorbe, daca totul e ok e posibil sa nu spuna nimic. Despre sexul bebelui iar nu se pronunta asa devreme. Cred ca e o intelegere tacita intre el si Iosup care o sa se joace ca soarecele cu pisica cu voi. Intai va intreaba ce va doriti, apoi ce nume ati pregatit, apoi daca sunteti siguri ca va doriti ce va doriti... pana la urma va spune si ce e, si de obicei va si arata dovada in toata splendoarea ei. Interpretarea lui Tutu de dupa e f scurta si costa 50 de lei. In mod normal nu se face coada pt asta. Iesi de la Iosup si te postezi cu plicul in mana in fata usii. Asta si pt ca dureaza efectiv 3 minute sa se uite pe ele.
Ela si cei 7 pitici, iti tinem pumnii. Dupa ziua de azi sansele ies de pe mana medicilor si intra pe mana ta. Impune-ti sa fii optimista, proiecteaza numai ganduri bune in legatura cu momentul asta. Mergi pe strada pe drumurile tale obisnuite si imagineaza-te la vara, trecand tot pe acolo cu o mandra burtica. Bafta!
Lores, da. Fa-ti lista. Nu te lasa intimidata de dl dr si nici nu te lasa dusa de acolo fara raspunsuri. Spui ca ai "programare" pe 4, stii la ce sa te astepti in legatura cu programarea asta?

37+ cu viitoarea scorpioanca Maia
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella72 spune:

gata fetelor, am ajuns si eu acasa cu un embrionas de 6 celule, sa dea Domnul sa stea cu mine 9 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudu200705 spune:

Ella, super veste! Doamne ajuta sa fie cu noroc!

Fetelor, stiti cat mai costa sa inchirieze o rezerva la Elias?

Mami de Dudu (3 ani) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Dudu, eu una, habar n-am. Cand am facut laparascopia anul trecut, am stat intr-un salon ok. Erau 5 paturi, dar eram doar 2. Avea si toaleta si o terasa frumoasa. Mai multe nu stiu...

Ella, ai grija de tine. Sa nu racesti, sa nu te obsesti, sa nu te stresezi. E frumos afara, poti sa iesi in parc sa stai in aer liber, am citit ca e indicat. Sa-ti iei progesteronul, sa te uiti la filme frumoase, sau sa citesti carti relaxante... Si Domnul sa-ti fie alaturi! Iti tin pumnii stransi! Doamne ajuta!

in sapt 15
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudu200705 spune:

Rala, ce mai faci? Cum te simti? Sa ne anunti cand vine momentul mult asteptat. Stiu c-o sa fie cam dificil dupa nastere cu timpul, dar, in masura in care reusesti, te roog mult sa ne spui si noua care mai sunt conditiile prin Elias.
Nastere usoara si bb sanatos!
Alina, cum esti? Ai mai avut sangerari sau alte simptome?

Sanatate tuturor?

Mami de Dudu (3 ani) si 14s

Mergi la inceput