Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 112

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna fetele!
Si noi suntem bine. Am fost luni, am vazut bebe-le. Din cate ne-a spus dl dr. suntem bine si in grafic. Ramane sa mergem la Iosup si apoi sa intram si la tutu cu hartiutele. De triplu test nu mi-a zis.

Ma gandeam ca poate imi zice si mie sexul ca aveam 13 sapt si 4 zile, dar nu mi-a zis nimic... Nici n-am intrebat. De fapt eram atat de emotionata ca am uitat sa intreb ce imi propusesem, adica de col cum e si de placenta. Ma gandesc insa ca daca dr,. n-a zis nimic, poate ca asta inseamna ca e totul bine...

Dudu, tie ti-a zis ceva de col sau placenta? Si biomarin ti-a recomandat el? Mie nu mi-a zis de el.

Ella, tinem pumnii stransi. Sa ne spui productia de ovocite si cate s-au fertilizat. E foarte bine ca endometrul e bun. Sa aiba unde sa se prinda puiul (sau puii) Bafta multa!

in sapt 14
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudu200705 spune:

Alina, ce ma bucur ca esti bine! Bravo!!!
Dr nu mi-a zis nimic de placenta sau col...s-a uitat la bb, a masurat BCF, copilul...s-a uitat la hematomul ala...si era ff incantat de rezultate. Eu am intrebat dc fac Pregnylul la 4 zile in loc de 3 si el mi-a zis ca nu mai fac nic si nu mai iau nimic, doar biomarin...Si ca peste 2 sapt sa merg la iosup si la triplutest la genetic. Repet, era taare incantat ca tratamentul a dat asa rezultat si ca-s bine si cred c-am povestit la odisee treaba cu sexul copilului...super haios; astept sa vad dc se confirma

Triplutest se face intre 14-21 sapt. Deci ai timp sa faci, imediat dupa eco. Cand te-ai programat? Eu merg pe 5 nov.

Sanatate tuturor!

Mami de Dudu (3 ani) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Dudu, multumesc frumos pt urari. Da, mai e putin, pe 4 sau 5 merg si eu la ultima eco dinainte de marea intalnire. Bafta la TT. Sa nu uiti ca este DOAR o interpretare statistica a unor date in functie de o alta baza de date. Asa ca mergi relaxata.

Alina, referitor la placenta/col Tutu e zgarcit la vorbe, daca totul e ok e posibil sa nu spuna nimic. Despre sexul bebelui iar nu se pronunta asa devreme. Cred ca e o intelegere tacita intre el si Iosup care o sa se joace ca soarecele cu pisica cu voi. Intai va intreaba ce va doriti, apoi ce nume ati pregatit, apoi daca sunteti siguri ca va doriti ce va doriti... pana la urma va spune si ce e, si de obicei va si arata dovada in toata splendoarea ei. Interpretarea lui Tutu de dupa e f scurta si costa 50 de lei. In mod normal nu se face coada pt asta. Iesi de la Iosup si te postezi cu plicul in mana in fata usii. Asta si pt ca dureaza efectiv 3 minute sa se uite pe ele.
Ela si cei 7 pitici, iti tinem pumnii. Dupa ziua de azi sansele ies de pe mana medicilor si intra pe mana ta. Impune-ti sa fii optimista, proiecteaza numai ganduri bune in legatura cu momentul asta. Mergi pe strada pe drumurile tale obisnuite si imagineaza-te la vara, trecand tot pe acolo cu o mandra burtica. Bafta!
Lores, da. Fa-ti lista. Nu te lasa intimidata de dl dr si nici nu te lasa dusa de acolo fara raspunsuri. Spui ca ai "programare" pe 4, stii la ce sa te astepti in legatura cu programarea asta?

37+ cu viitoarea scorpioanca Maia
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Multumesc fetelor!

La Iosup ma duc pe 9, ca sapt viitoare plecam si noi intr-un scurt concediu. Chestia e ca sotul meu pleaca din tara la sfarsitul lui noiembrie pt 6 luni. Adica vine dupa ce nasc. Asa ca tare sper sa aflam sexul copilului.

Rala, tu mai ai asa de putin... bafta multa!

Dudu, ma duc pe la odisee sa vad ce ai povestit.

in sapt 14

Mergi la inceput

Sarumana, Rala! Nu-mi fac nicio grija pt TT...habar n-am de ce, dar chiar nu ma gandesc deloc la asta; mai degraba la eco cred ca-mi zboara gandul. Sunt destul de senina si de multe ori se intampla sa uit ca mai am un bb-n burta; la asta cred ca o contributie mare o are beietelul meu de 3 ani care a absentat de la gradi pe motive de raceala. Tot timpul meu este plin; daca as scapa si de raceala asta...

Asa e cu cei 2 dri. Dr T nu se pronunta decat pe chestiuni care-l privesc strict si doar dc e cazul.

Sanatate si noroc!

Mergi la inceput

Alina, concediu placut si vreme buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella72 spune:

fetelor, la mine din 7 foli 6 au fost goi, asta e , mergem mai departe, poate va fi cel de al saptelea bun si va vrea sa ramana cu noi.
maine ne-au chemat la clinica sa vb si sa ne spuna daca s-a fecundat ovocitul

gravidutelor,offff, ce as mai vrea sa ma vad si eu ca voi cat mai repede, dar se pare ca DD a pregatit altceva pt noi

Mergi la inceput

Ella, capul sus! Pentru ca-ti doresti fff tare asta, bb o sa vina sigur! Mai e o chestie, cica el vine cand trebuie, cand totu-i pregatit (chiar daca noi avem uneori alta parere) si-si alege cu maare atentie parintii.

si sa fiti norocosi repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella72 spune:

multumesc de incurajare, dudu

Mergi la inceput

Ella, curaj! Mergi pana la capat! Si chiar daca esti suparata si trista (te inteleg perfect) continua sa te rogi la Dumnezeu. Asa am facut si eu, n-am renuntat niciodata. Chiar daca mai aveam momente de suparare, de genul "de ce mi se intampla asta mie", imi reveneam repede. Sunt sigura ca totul se intampla atunci cand vrea Doamne, Doamne.

Te pup!

in sapt 14

Mergi la inceput