Burtici cu buburuze de ian-feb2011 (64)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata!!

Of, sistemul nostru sanitar de c...t. Daca nu as sti!!!

Ce sa-i spun, Raluka...uita-te pe net, ca eu asa fac, la fete care au mai avut, pana ce ai o solutie. Pana atunci...banuiesc ca apa si iar apa ca sa speli rinichii. Altceva nu stiu sa-ti spun, doar ca-ti tin pumnii.

Eu am dormit muuult mai bine astnoapte. Nasul s-a mai potolit si in gat nu ma mai doare. Traiasca Voseptolul! Slava Domnului ca trece asa...ca sunt sigura ca tot nu scap iarna asta de antibiotice.

La mancare sunt exact ca Aditza...nu mi-e pofta de nimic din ce povestiti voi. Plus ca eu nu mananc prajit decat peste. In rest fiert sau la cuptor.

Cam asta e...ma duc la o cafea. ne mai auzim..

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata burticute - dragute!
Foarte putin ati scris ieri, ma asteptam sa am de citit un capitol in dimineata asta, dar se pare ca nu...
M-ati innebunit voi pe mine cu atatea bunatati pe care le faceti. Eu cred ca ma ingras doar citind ce faceti voi si salivand - bineinteles .
RaluKara se pare ca ai ceva probleme. Suna rau, dar cred ca de simtit... nu mai zic. Eu pot doar sa-ti urez insanatosire grabnica, la o adica mergi si tu la Bucuresti la un spital ca nu esti atat de departe decat sa stai asa nu stiu cat timp. Eu cred ca asa as face.

Andri ce-o fi la tine in sufletel... tinem pumnii sa fie bine bebelina, voi sa aveti putere sa fiti tari... trebuie sa fie bine!

inaioana ai facut treaba buna cu blugii. Chiar imi plac. Felicitari!!! Si multumim pentru reteta de gogosi... azi o s-o pun si eu in practica ca de cand la niste gogosele...

Cum eu sunt prima in aceasta dimineata va servesc cu mare drag o cana de cafea cu sau fara lapte, capuccino, ciocolata calda , dar si clatitute si/sau gogosi pe alese.

Hai sa va spun unde am fost noi ieri. In plimbare pana la Timisoara... si am luat CARUCIOR si SCOICA pentru bb. Gata am scapat si de "grija" asta. Le-am gasit la promotie in Auchan si amandoua au costat in jur de 500 lei , de nici nu visam noi sa iesim asa ieftin. Sunt de la Bertoni. Atasez si o poza.... ca tare incantati de "investitia" noastra suntem!
Ar mai fi de luat un videofon, dar cum la noi sunt fff scumpe, mi-l trimite din Franta o matusa... se pare ca acolo e la jumatate de pret. Deci am scapat...

Va pupacesc dulceee pe toate!

Irina ~ 23+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Ralukara, in prima sarcina am avut putin analizele modificate si suspecta dr o posibila infectie urinara asa ca mi-a dat sa iau o saptamana Uricol cate 2 sau 3 pliculete pe zi. NU am avut nici o problema, din cauza uricolului sau oricum nu faceam infectie...nu stiu.

Mai stiu niste ceaiuri bune care nu au contraindicatie in sarcina: ceai sau tinctura de afin, tinctura/ceai de coada calului.

Sanatate!

Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza burticute si de la mine. Merci Irina de cafea si gogosele(asta am mancat)

Irina super carutul si scoica.

Ralukara imi pare sincer rau pt aventurile din spital. Asta e sistemul nostru sanitar. Eu ma gandesc cu groaza la asta pt cand voi naste. Nu mi-e frica de nasterea in sine cat mi-e frica de ce mi se poate intampla din cauza incompetentilor din sistem. Eu iti urez insanatosire grabnica, cat mai e pana maine cand mergi la medic?

Eu ma preg de plecat pana la Cernica. Nu am fost niciodata de cand sunt in Bucuresti.

Laura

22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata burtici
Ralukara.ai mare grija de tine,lichide multe...o sa treaca dar cred ca e groaznic,eu am avut raceala aia teribila si mi-e frica si acum de ce rau mi-a fost
Irinukaaapup cu drag,frumoase lucrusoare..sa le stapaniti sanatosi
pup fetele si va doresc o duminica placuta
eu fug la soacra-mea ca face vinete pt iarna(un sac)sa vezi ce prestez...sau nu

Angie+19

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

doamne cate bunatati
roxx esti tare mama daca ai de gand sa gatesti atat

danina ia niste magneB6 pt amorteli

simo eu puiul de tara il fac numai fiert ca sa l pot manca, altfel a tare

ralukara daca poti veni la bucu sa te vada un medic cu scaun la cap, ar fi poate mai bine

noi am iesit ieri pana la miniprix, dar m am dus degeaba, pe site apareau niste camasi largute, dar in magazin ciuciu, ingramadeala ca la balamuc
o gramada de hainute de bbi, multe de la next, dar scumpute, un body 13 lei, am luat 2 ca n a scapat al meu de mine
apoi la intoarcere ne am oprit la cocosatu si am mancat niste mici buni cu castraveti acri
cand sa plecam de acolo ne au sunat niste prieteni si am iesit si cu ei la praji
am stat cam mult ieri pe scaun, ca la un mom dat, aia mici incepusera sa se impinga ca nu mai aveau loc, direct in pat am aterizat

pupi la toate fetele

+20 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

RaluKara eu m-as fi internat in locul tau, oricat de rau ar fi, cred ca era mai bine decat sa suporti dureri acasa si sa nu stii ce sa faci, nu cred ca ii face bine lui bebe. Imi pare foarte rau dar chiar nu stiu ce sfat sa iti dau.Multa sanatate iti doresc

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 21 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Neatza fetelor!! M-am trezit azi tam-nesam cu toata zona vulvara inflamata si parca cu ceva mancarimi, are idee cineva ce anume s-ar manifesta asa si daca tre sa sun neaparat doctorita?!

O fi vreo candida ceva? Cu ce-as putea sa fac niste spalaturi externe poate se mai calmeaza?

Ufff, asta-mi mai lipsea acu, ieri fusei la o cumatrie, oi fi luat ceva de pe la WC-ul ala sau naiba stie

Aaa, si cred ca ma alatur si eu curand clubului de racite, sunt fornaita si cu dureri in gat... pai cu vremea asta idioata nici nu ma mir.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Laura, merg la gym un centru in zona Pietei Galati, unde se tin si cursuri Lamaze, gimnastica post-natala, yoga prenatala si multe alte chestii pt mamici. Atmosfera este foarte calda, totul este curat, ma rog, daca vrei mai multe detalii spune-mi si iti dau PM sa nu zica cineva ca fac reclama pe aici. Vezi si pe gimnastica-gravide.ro

Tunde, ziua mi-o sarbatoresc chiar marti, ca parca in alta zi mi se pare ca nu are rost...atunci simt si eu ca e sarbatoare. Ma rog, la mine cu ziua de nastere e o chestie din familie, intotdeauna la aniversari la mine in casa se intindeau mese, cu multe bunatati si multi invitati, de-aia cred ca am ramas si eu cu buba la cap. Oricum mi-am propus sa fac treaba asta anul asta, si de ziua sotului, si de ziua mea, ca la anul o sa am probabil alte preocupari si alte prioritati
In alta ordine de idei , bine ai venit acasa! sa dea DD sa fie bine de acum acolo si singura "peripetie" prin care vei mai trece sa fie aducerea cu bine pe lume a puiutului mic!

RaluKara, sunt alaturi de tine si imi pare rau ca treci prin asa ceva, Nu stiu sa-ti recomanda deocamdata vreun tratament naturist, dar promit sa ma interesez. Si mie mi-e sila de spitalele noastre...de-aia ne scobim adanc in buzunar si o sa merg la maternitate privata...asta e tara in care traim!

Irina, foarte frumusele achizitiile Nu-mi dau seama, caruciorul e doar tip sport sau are si landou? Pupicei!

Mirela, ai fost la MiniPrix in Otopeni? Si eu vreau sa ajung demult, dar nu am reusit..deci nu am pierdut mare lucru. Daca ai ajuns pana acolo, trebuia sa mergi si la Outlet-ul care e exact inainte de Prisma, pe stanga (adica intorci masina in intersectia de la Prisma, si mai mergi 100m). In vara mi-am luat multe chestii dragute si la preturi bune, acum astept sa iau salariul si sa mai dau o tura, sper ca au adus si chestii de toamna mai cu burta, asa...

_
BB e deja pe drum
Roxana 22+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Neata burtici!!!

se pare k nu citesc vesti prea bune despre voi.

Ralu imi pare rau k ai trecut prin asa ceva. dar zic k cel mai bine mergi la spital k nici sa stai cu febra nu e bine..ii face rau lu bb,
ai grja de tine si sanatate multa. te asteptam cu vesti bune

Tierry poti sa te speli cu niste ceai de galbenele pe ext. dc te mananca, secretia miroase urat ..e semn de candida.

Mirela si noi am tras ieri o tura prin miniprixu din romana
e balamuc tot timpu pe acolo si tre sa ai mare rabdare sa iei la mana toate alea ca sunt multe chestii frumoase.
eu mi-amluat ieri o groaza de haine frmoase.
o sa le fac poze sapt asta si va arat.

Irina super carutu si scoica. sa le folositi cu placere si sanatosi.
deci nu sunt singura care a inceput achizitionarea de lucruri pt bb

Roxx ce bunatati faci pe acolo
nu ne iei si penoi ????

si sa aveti o zi frumoasa..
azi sunt prin zona

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 23+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput