Burtici cu buburuze de ian-feb2011 (64)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Tierry, habar n-am ce poate fi si nu vreau sa-mi dau cu parerea degeaba. Poti sa-ti spun doar ca la mine candida nu s-a manifestat cu inflamatii, cu mancarimi da, dar si cu secretie albicioasa destul de deranjanta. Acum ideea e in felul urmator: si eu am sunat dr la momentul respectiv si m-a chemat la consult in secunda 2, ca nici un medic normal n-o sa-si dea cu parerea prin telefon. De-aia zic ca ar fi bine sa te duci maine dim pt o secretie vaginala. Sau macar sa te vada medicul, care iti poate pune un diagnostic, in baza experientei anterioare. Pt ca e posibil sa-ti faci un tratament dupa ureche si sa fie de fapt altceva.
Mare atentie la asemenea infectii in timpul sarcinii - sunt bacterii precum trichomonas, care pot conduce la ruperea prematura a membranelor. Nu e cazul tau, ca aia e cu secretie galben - verzuie, vreau doar sa insist ca nu e de joaca cu chestiile astea, mai ales cand esti gravi. Hai, pupicei si fugi la dr! Tinem pumnii sa nu fie mare lucru!

_
BB e deja pe drum
Roxana 22+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

M-am tot gandit de la ce-ar putea fi, mai ales ca s-a dezumflat deja zona, insa am observat ca ma mananca pielea de pe picioare, fara sa am bubite sau altceva. Si am ajuns la concluzia ca am facut o alergie alimentara, cred ca de la tortul mancat aseara, avea ciocolata, cafea si piper Banuiesc ca de la piper. N-am avut niciodata asa probleme, insa stiu o amica care face des alergii si cam astea sunt simptomele. Maine o sa sun doctorita oricum sa-i povestesc...da' nu m-as fi gandit niciodata ca o sa mi se umfle "doamna" de la mancare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

tierry vezi k in per asta suntem mai sensibile si putem dezv mai multe alergii..
ai grija la ce papi si cat de proaspete sunt

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 23+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Inaioana super tare reteta ta de gogosi cu iaurt!! Am mancat de m-am dat cu "roatele" in sus Multumesc frumos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fetelor am tras o ciorba de burta si limba cu masline

as face si niste gogosi ca prea mi ati facut pofta

+20 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

tot la bucatarie sunteti???
eu am lenevit pana acu..
mai vin, trag cu ochiu pe aici, poate poate mai intra cineva..dar nimeni

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 23+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

sunt aici ralu

+20 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melanies spune:

Eu sunt aici dar in mare graba

Vreau si eu parola de la contul comun va rog

fetele bolnavioare. Sper sa va faceti bine repede.

Noi suntem tari agitati pt ca ne mutam. Am inceput si vineri si m-am cam obosit, ieri imi dadea bebele suturi de fiecare data cand faceam ceva mai solicitant.

O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

mirela mergi la bay expo???

apropo..voi cand va apucati sa strangeti usor usor ce trebuie pt bagaju de spital???
si dc stiti sa ne ziceti si noua care suntem la prima sarcina, cam ce trebuie..
eu am o listuta..dar nu stiu cat de buna e.
dc e va pun aici ce am eu..si mai completam dupa

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

melanies activeaza-ti pm.
intra laprofil personal,mesaje private,activare mesaje private

AAAA si inca ceva...
cu ce spalati hainutele de bb????

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput