Burtici cu buburuze de ian-feb2011 (64)
Raspunsuri - Pagina 11
Shines spune:
Aditza..Laura 

acum ma potolesc si eu,ma doare spatele si respir foarte greu din cauza tusei, de la efort probabil cum am tras aer in piept..sunt mai rau ca cei bolnavi de astm..exact aceleasi simtome..shuer cand respir si imi e teama sa nu tusesc ca ma rup...
am terminat puiul la cuptor..arata caraghios si delicioas..acu sa vedem cum o fi..l-am uns cu unt cica sa stea fraged..l-am prins de un picior si s-a dezmembrat saracu ![]()
am terminat si curatenia..am inhalat si prin baie chestii de la spalat..asa ca ma pun iar pe ceai de ceapa acu
Simo
23
aditzaC spune:
simo
of cu raceala asta, baga si vit c..
si pe mine ma doare spatele stau in pat cu lapt si numai imi gasesc pozitia , amortesc .
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
aditza
23+
Shines spune:
am luat aditza vit c in ultimele zile...da degeaba
ce ne-am distrat noi facand puiul la cuptor...da ce ne-am distrat la masa...incercand sa-l mancam
era crocant...auriu..ca-n poze...dar atzos ca naiba..dupa 3 ore de frecat si intors in cuptor..tot tare e carnea...zici ca am mancat iarba asa ma chinui sa scot resturile din masele ..data viitoare fac pui din asta dolofan din magazin crescut cu eu-uri..ca e mai moale
Simo
23
aditzaC spune:
hai ca m.ai fc sa rad .....cum naiba nu s-a facut ?? eu am rotisor la cuptor si de fiecare data cand fac e f fraged mi se topeste in gura
ps : data viitoare sa il ungi si cu miere sa vezi ce bun este![]()
aditza
23+
Shines spune:
pai e animal din ala crescut la tara aditza...de aia e tare carnea
ala din magazin e moale si fraged si se face in juma de ora...asta poti sa il si impusti..tot asa e
Simo
23
aditzaC spune:
aaaaaaaaaaaaaaa asa spune mda imi dau seama cat ai ros la el
aditza
23+
loutzy spune:
De asta nu mananc nici eu carne de pasare crescuta in curte. Dupa ce fierb/prajesc la ea cu orele tot am ce roade. E mai sanatoasa asta crescuta in curte decat aia de magazin injectata cu e-uri si hhormani de crestere. Creste puiul in 3 luni cat unul la curte intr-un an.
Eu cred ca ma duc la

. Maine iar nu am nici un program . Sa vad ce se mai iveste. Va

, somnic usor.

Laura
22+ cu 
Shines spune:
Nbuna Laura

somnic usor la toate burticile, o tai si eu la nani
desi am dormit azi 2 ore..mi se inchid ochii dupa baitza calda.

Simo
23
bebelusi spune:
Shine daca poti, incearca si fa-ti ceai de ceapa foarte concentrat si baut cateva guri, stiu ca e rau la gust dar isi face efectul, sau ceai de nuci, asta e si bun la gust. MIe pentru gat imi face bine tantum verde
Mirela si eu trebuie sa imi refac Fe, sunt curioasa daca s-a mai indreptat, eu parca ma simt mai bine
Loutzy si eu am aceeasi problema, stranut des si imi curge nasul mai mereu
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 21 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
RaluKara spune:
Buna, fetelor!
Va
pe toate.
Sa va povestesc ce am mai patit.
joi noaptea am ajuns la urgente; diagnostic: infectie urinara acuta.
Dureri de nu puteam sa merg,temperatura aproape de 39, vomitat si sufletul din mine....ufff....
Buun...si ajung eu la 2 noaptea la spital, intru la camera de garda, le spun ce ma doare si cand mai si zic ca sunt gravi ramen cu toatele perplexe. Dupa aia incepe nebunia telefoanelor date de asistente sa apara si un dr sa ma bage si pe mine in seama. Ma trimit ele sa stau pe un pat si sa astept sa vina dr. Stau 10 min, vad ca nu vine nimeni si la mine, ma ridic si ma duc sa le intreb daca totusi vine cineva. Imi raspunde o asistenta acru ca sa astep ca nu sunt urgenta. Ma uit si eu la ea asa mai cas si ma duc sa astept. Mai trece o juma de ora. Vine in sfarsit o dr, imi face un eco si un sumar de urina si zice ca am aproape pielonefrita. Acuma o intreb si eu ce inseamna acest "aproape", ca am mai avut pielonefrita, dar "aproape pielonefrita" niciodata. Evident ca nu imi raspunde si ma trimite val vartej la ginecologie la garda.
Aici, evident doar asistentele. Astept inca o juma de ora sa apara si dr., ma suie aia pe masa si imi spune scurt: "va internez pentru 14 zile!" intreb si eu de ce e nevoie de internare la care ea se uita la mine foarte mirata, "pai nu de aia ati venit?". raspund si eu ca nu ci pentru o reteta, un antibiotic, ceva orice, un calmant. Zice"a, bine. va fac un no=spa in cazul asta si un algocalmin sa scada febra" . Mi le face, imi da o reteta si ma trimite frumos acasa.
De atunci, abia ma ridic din pat, ma doare de imi vine sa urlu, fac temperatura tot ibntr-o veselie si injur toti dr dupa terra care nu isi fac meseria. ghinionul meu suprem e ca: dr de familie e in CM, ginecologul e plecat din tara la o conferinta si asistenta lui ma trimitea la cea pe care am prins-o de garda in spital.
asa ca stau frumos in pat si ma bomban singura ca nu mi-a trecut prin cap sa ma fac dr.
daca stie vreuna din voi orice amarat de calmant naturist , homeopat sau permis in sarcina raman datoare pe viata. tratamentul pe care il iau e Ceroxim si Urisan. dar evident ca si antibioticul il iau asa pe ochii mei frumosi pentru ca era prea complicat sa imi faca cineva si o antibiograma sau o urocultura.
Si pana luni cred ca ma impusc de una singura.
AAA, uitasem sa va zic ca la plecarea din spital ma mai si intreba o asistenta daca totusi nu vreau sa ma internez, iar cand i-am raspuns pentru ce anume: sa stau sa astept cu orele sa vina un dr ca de e noaptea si trebuie si ei sa doarma, a zambit si ea amar si a zis ca nu prea am de castigat daca stau in spital.
Acuma stau si ma plimb ca leul in cusca prin casa, plang de durere si ma toooot gandesc la ziua de luni, cand trebuie sa vad ce dumnezeu mai fac.
va
.
imi cer scuze daca va plictisesc cu povestile mele cu aventuri horror din spital
Raluca
21s cu
Maia