Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (404)
Raspunsuri - Pagina 8
Yaia spune:
La multi ani Sim_Stoian si Dantje! Sa va fie vietile implinite!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
Gradinarese si gradinari, scolarese si scolari, sa aveti un an bun si in iunie sa culegeti roadele!
PS Ana, inima a revenit la normal?
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Erina spune:
Pina acum nunai vesti bune de la gradinari.
Daria a mers linistita, s-a asezat la o masa si a inceput sa se joace cu citiva usruleti. Intre timp una dintre educatoare antrena copiii la un trenulet dar ea a preferat sa stea pe scaun sa se uite. I-am spus ca plec si vin sa o iau dupa somn, ne-am imbratisat si am plecat sa achit la caserie. Imi pare rau ca nu m-am intors sa vad ce face dar chiar era foarte aglomerat pentru ca multi parinti filmau sau stateau asteptau sa mai intrebe una-alta pe educatoare.
Nu mi-a placut ca la grupa mica A la care este Daria nu aveau numele pe dulapioare.
Inainte de 4 mrg sa o iau. Sper sa o gasesc foarte bine.
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Teodora, multumim
. Pantofii au fost 41 de euro luati de la reduceri.
Sabina si mie mi se pare cool cum vrei sa te imbraci.
SabinaY sa treaca cu bine extragerea. Nu puteai face o incrustatie? Adica se pune metal in interiorul gaoacei si nu incers, coronita prinsa de stift.
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
mihailescu teodora spune:
Plec sa-mi iau baiatul!
Am avut o viteza la treaba:am gatat juma de casa,numai sa nu ma gandesc la el!
Erina,destul de scumpi si acolo,aici 50 E!Dar frumosi!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
ceamica spune:
La multi ani Natalia !
La multi ani Sim !
La multi ani SabinaY ! (scuze ptr intarziere )
ma bucur sa citesc vestile bune despre gradinari !
Astept cu interes vestile de pe frontul scolar !
Tin pumnii sa fie asa cum isi doreste fiecare !
Sanatate multa Cristi si Vlad !
Erina (multumesc frumos )bine ati revenit ! Sa poarte cu placere Daria achizitiile !
Sunteti niste frumosi ! ati facut ceva vizite
. Fantana arteziana v-a si cantat?![]()
Sabina imi pare rau sa citesc cu retentia de apa ! Alegerile sunt bune , lungimea cizmelor este aceeasi si pt mine , chiar daca tendintele depasesc genunchiul.
Nu stiu daca la cele alese nu s-ar potrivi si o esarfa din cele rasucite care inca se poarta sau un ,,burlan'' rasucit si parararucit ( am vazut la new yorker ), vezi tu in oglinda . Sunt convinsa ca esti ok cu alegerile facute !
Ideea ptr cum spui tu ca te simti e sa pui in evidenta partea cea mai subtire a corpului tau. Daca e sub bust nu-i nimic. Poti purta bluze de tipul celor pe care o avea Erina in poza 148 , cutele ascund burtica , iar banda respectiva iti da senzatia ca picioarele iti incep de la gat
Sa nu porti haine largi, ci doar pe langa corp ! ( nu este inclusa ideea de fix)
Sanatate multa !
Yaia , ma gandeam la ce ziceai cu jucariile , azi fac curatenie ca nu mai suport![]()
Marunzika spune:
Mult succes tuturor celor ce incep gradinita
. Noi dupa singura ora din august incepem din nou maine, am lasat-o sa se odihneasca dupa petrecerea ei de ieri.Concediul a fost frumos si destul de linistit, dar cu mici probleme de sanatate, dar spre fericirea noastra nu a fost nevoie sa "vizitam" nici un spital in Egypt, ne-a ajuns spitalizarea de o noapte de anul trecut din Turcia.
Am lipsit destul de mult, asa ca primiti va rog si de la noi cu o mai mica sau mai mare intarziere felicitarile si urarile de bine pt sarbatoriti.
La multi ani tuturor puiutilor ce si-au serbat deja ziua
!
O saptamana frumoasa si linistita!
Felicitari aniast
! Bine ai venit pe lume micutule print Alexdru Andrei, sa ai o viata fericita presarata cu bucurii.
Multumim pt urarile de ziua Energiei 
!
crishtina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina La multi ani floricica delicata Natalia!!! Cristina, da tu cum te simti asa, daca alaptezi mai putin, iti mai e asa rau? Cred ca poti continua asa inca cateva luni daca te simti mai bine, ce ia in formula ziua mi se pare arhisuficient si decat sa bagi biberon...o sa vezi ca pe la un am si 2, 3 luni o sa bea din pahar lapte mult mai mult . eu am experienta cu Sofia cu bibe, a fost greu sa-l scot, iar la Gh une nici n-a vrut sa auda de bibe ce bine e:) Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Cu alaptatul mai putin ma simt mai bine. Cand sugea mult ziua(cum s-a intamplat cand am fost in ro) nu manca mai nimic, si nici lapte nu era suficient...si era mereu moftorici. In felul asta, cu alaptat seara si noaptea e ok pt amandoua. mese mai multe ziua si sunt f multumita cum mananca, si eu sunt mai in forma. oricum mai am 2 luni de tratament cu calciul, Ma tem doar sa nu fac vreo criza intr-o situatie mai stresanta. Daca continuam asa e bine pt amandoua.
Adimercedes, multumesc inca o data pt idei si sugestii. Iti sunt recunoscatoare. De fiecare data cand refuza imi aminteam ce ai zis ca ea nu e pregatita si nu stie ce se intampla... cu multa rabdare deja suntem in progrese.

Crishtina cu Robert(09.09.2007)
&
Nicole (18.11.2009)
Gabriela77 spune:
Buna ziua si de la Cluj!
Luy, multumim pentru efortul cu posterele, abia astept!M-au apucat emotiile uitandu-ma la semnatura ta, ce repede a trecut timpul, ce frumos va fi cu 2 fetite!
Ana, La Multi Ani fericiti impreuna cu tati de Vlad si Miruna!Succes scolaritei!Si sanatate lui Vlad!
Danuta, lasa ca e timp de gradi, bine ca poate sta bunicul cu ea!
La Multi Ani, Sabina! Sa fii sanatoasa si fericita, draga noastra!
La Multi Ani Sim! Sa iti fie viata numai soare si fericire!
La Multi ani sarbatoritilor zilelor trecute si de azi!
Erina, bine ai revenit!Abia astept sa savurez pozele voastre! Cred ca David e delicios, si mie mi se pare schimbata si maricica Sofia. A invatat sa faca multe lucruri si e asa adorabila. Succes Dariei la gradi! Doamne ajuta!
Alinus, multa sanatate lui Doris si tie putere!
Sanatate si lui Cristi!Sa vina repede la gradi!
Magda, bine ai revenit!
Un gand bun pt Sabinuta din Viena!Asteptam vesti bune!
Bine ai revenit, Maruntika
Am revenit si noi, desi nu plecasem nicaieri, doar ramasesem fara laptop, ca deee...C lucreaza la aprozar nu la...calculatoare ![]()
Fetele bine-sanatoase!Doamne ajuta!
Eu am inima stransa si un gol mare in stomac cu gradinuta Sarei. Sunt asa mandra de ea, e curajoasa si prietenoasa, nu a plans deloc, mi-a aruncat doar la plecare privirea aceea...Mami, te vreau langa mine!. Educatoarea si ingrijitoarea dragute, copii frumosi, neplangaciosi, doar un baietel cu suzeta si ochii in lacrimi. Gradinita foarte frumoasa, sala de grupa la fel, personalul tot dragut si cald. Asa o impresie buna mi-au lasat, am avut toate motivele sa plec linistita acasa. Evident ca emotii tot am, dar varsta isi spune cuvantul. Sincer, mi se pare acum Sara foarte pregatita de pasul asta, fata de cum era anul trecut. Va ramane de la inceput la program lung, discutam de foarte mult timp de gradi si despre tot ce se va intampla acolo. Si ea asa stie ca papa acolo cu copiii si apoi fac nani in patuturile magice, iar cand se trezeste mami vine si o ia si mergem in parculet cu Sofi. Sper ca totul sa fie bine si sa avem o adaptare buna. Mai frica mi-e de boli, dar de astea nu ne putem feri
Multumim mult de urarile de nume pentru Ana noastra!
Azi imi propun sa vizionez si pozele. In alta ordine de idei, abia cand ai 2 copii, realizezi ce usor era cu unul![]()
Ma bucura nespus vestile bune despre gradinari! Doamne ajuta sa o tinem tot asa, iar ei, mititeii sa scape cu cat mai putine boli
Va sarut cu drag!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
rodicamaries spune:
deci doamnele mamici de gradinari, faceti loc pe bancuta unui dorsal de gabarit depasit. culc una bucata Marcu si revin sa citesc experientele voastre si sa le zic pe-ale noastre. pup