Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (404)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

bine v-am regasit !
eu am parcul meu, cu multe alei, cu multe bancute ! Toate-s ale mele ....
sunt extrem de dezamagita de noua gradinita, este o diferenta uriasa intre asta si cea la care a fost. un singur lucru va spun, azi a fost prima zi, a fost tare viteaz si dornic sa mearga. sunt copii mici, la prima plecare de langa mama, care plang non-stop. plangeau dimineata, plangeau la 1 cand am fost sa vad cum sta treaba cu Adi si sa achit taxa. Plangeau in hohote, cu vorbe de dor de mama. Adi era suparat, dar curajos. Cand m-am dus la 6 sa-l iau si m-a vazut, a izbucnit in plans, plans de-ala de copil amarat, cu suspine adanci, nu-mi dadea drumul din brate, ma mangaia si imi spunea,mami, merg cu tine la serviciu, eu nu mai vreu la gradi ca sunt baiat mare , sa vezi ce cuminte sunt...
inainte de a adormi mi-a spus ca i-a cerut lu' miss (el asa le zice, ca celorlalte) "water please" si nu a primit apa....
au o curte imensa,cu locuri de joaca frumoase, unde i-a dus numai salearate, ca daca sunt cuminti vor fi adusi vreodata...le-am intrebat de ce nu i-a lasat la joaca afara si raspunsul a fost ' de-abialefacem fatain clasa,ca sunt 30 copii, cum sa-i strunim afara ?"
sunt amarata rau, dezamagita si convinsa ca am gresit aducandu-l aici, parca-i cu 2-3 ani mai mare decat cei din grupa lui, el canta, numara, vorbeste in engleza cand multi dintre colegi nici nu vorbesc suficient de inteligibil romaneste...ce sa mai spun despre celelalte activitati....cred ca nici in grupa mare de-aici n-o sa ajunga sa faca origami, arta teatrala si tot ce facea deja dincolo...
trebuie sa gasesc o solutie ca altfel....

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

La multi ani Sim si Dantje!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Offf mor cand aud de copilasi care se simt abandonati la gradi!
Pe cuvant,asa m-a intristat mesajul tau papanash.Offf,trebuie sa fie o perioada tare grea.
Imi aminteste asa bine de aprilie,cand Erika se simtea amandonata si trista si necajita si cand ma vedea dupa-amiaza plangea in hohote.Offf.

Acum imi pare floare la ureche,cu toate ca dimineata are zile cand plange.Pana se desparte de mine,ascult la usa,se linisteste in urmatoarea secunda.

Offf,micutul Adi!

Eu doresc tuturor acomodare cat mai usoara.
Erina iti inteleg supararea.Ma gandesc insa,se poate face ceva?
Caci aceeasi problema cred ca este in mai toate gradinitele,din cate citesc.

Jurnal de "mogalnete"

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Piciulika sper ca esti bine!

Sabina cum mai esti?Ati obtinut vreo reducere?

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Cam inecate corabiile si la Cluj!

Aseara din nou ca nu vrea la gradi, azi dimineata mai timid asa, dar fara plans, a dus-o C si m-a sunat dezamagit ca i-a zis educatoarea ca a plans ieri multisor si ca azi plangeau multi pe acoloEu am intrebat-o pe cea din tura de dupa-amiaza, si m-a asigurat ca totul e okCred ca maine o duc eu sa vad...Sunt asa cu inima indoita. Mi-a zis Sara ca a plans dupa paturica ei, are o paturica magica de cand era bebe, cu care doarme
In rest, ce sa zic,e ok, doamnele par ok, e clar ca le e greu si lor acum la inceput, nu sunt mai mult de 15 copii si au ingrijitorea lor, o tipa tanara draguta si dedicata, dintre toti, Sara o place pe ea
Eu stiu si Sara mi-a dat toate semnalele ca problema ei majora e ca eu stau acasa cu Sofia. N-am batut moneda pe asta, dar nici nu am mintit-o ca merg la serviciu. Pe de alta parte, erau de asteptat si reactiile astea, sa vedem cum decurge totul...Saptamana viitoare avem sedinta, sunt curioasa tare.

Papanash, ofNu e ok din ce spui, si nu e nimic mai rau si demotivant decat lipsa spiritului de competitie, al imaginatiei si creativitatii...

Erina, te simt tare dezamagita

Cecilia, ma bucur ca sunteti inspre bineDa, mi-e clar si mie ca nu prea mananca, altminteri n-ar manca acasa ca disperata

Acum ce sa zic, m-am inarmat ca asa va fi, acomodare dificila, poate boli, dar trebuie sa trecem peste asta.
Din pacate, eu nu am vazut pana acum nicio diferenta intre sistemul privat si de stat. Gradinita asta arata mai bine, e mai mare si mai spatioasa, curtea la fel,mancarea e foarte ok si aici, doamnele la fel de dragute si tinere, ba chiar ingrijitoarea e mai prezenta, deci singura diferenta deocamdata o face limba straina. Dar vom opta si aici pentru lb straina de 2 ori pe saptamana.

Am fugit la curatenie, ieri a fost sarbatoare mare, azi nu mai scap. In alta ordine de idei, Sofi e ingrozitor de agitata zilele astea si cu gingii superinflamate

Piciulika e superprinsa, draga de ea cu serviciul si baietii, si au trecut iar prin raceli

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1

Cateva poze mai recente.
O zi insorita, mamicilor!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Neatza!

Carpatina nu esti invizibila, stiu ca si tie iti este greu, ma refeream la mamicile care au inceput saptamana asta.

Erina iti inteleg dezamagirea.

Adelina a plans iar azi cand a intrat in clasa, e dificil pt ca intra voioasa si ii aude pe ceilalti copii cum plang, dar ea se linisteste repede. Acasa imi povesteste ca sunt copii care plang intr-una.

Papanash e mare diferenta intre particulara si cea de stat, poate ca era mai bine pt el sa ramana acolo.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna mamici, intradevar sunt foarte dezamagita.

SabinaY. nu se poate face mai nimic desi parintii ar fi dispusi sa angajam pe banii nostri un ajutor la clasa. Sa vedem daca se reuseste ceva.

Ca un ecou la ce a scris Papanash, Daria a inceput sa se miorlaie si sa vorbeasca bebeluseste, am mai scris oare? Copie pe ceilalti copii care la fel pling toata ziua. Cum sa poata Daria minca sau sa se odihneasca?
Si eu vreu sa fie stimulata, sa se simta bine,nu merge acolo pentru ca nu avem incotro.

Are nevoie si de compania copiilor dar si de o rutina bine stabilita nu de haos.

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Mamicile la gradinitele carora nu erau suficiente paturi, exista o solutie cu patut stivuibil. Dati search pe Internet, mai sunt si un fel de fotolii dar pretul e dublu.

Mergi la inceput

Gabriela, tare frumoase fetitele. Sofia e asa de ghidusa si dulce, iar Sara minunata pregatita de scoala. Si sala de clasa arata super.

Ce vroiam sa te intreb, ce recomanzi:sa ramina si mamicile la ziua Dariei sau sa ramina doar copiii cu
tipele de la club?
Bnteles vom si eu si sotul si David acolo>

Mergi la inceput