Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (404)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Chiar sunt necajita....

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sim si Dantje , sanatate si numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

'neatza si de la noi!
Salutam si noi gradinarii si mamicile lor!
La noi,succes total!
Mihnea superfericit,nu vroia sa mearga acasa la pranz!
Azi dimi l-a dus mamaia,si m-a sunat biata de ea,bocind rau ,ca m-a si speriat:ii era mila de el ca a ramas singurel acolo!
Nu zic ca ma luasera si pe mine emotiile!
Ehh,toate inceputurile sunt grele!

Supararea mea mare e alta:se pare ca Mihnea mosteneste thalasemia lui Nasti,i-am facut vineri analizele de sange si toata hemoleucograma e modificata!
Azi ii vor iesi rezultatele la electroforeza hemoglobinei si astea vor fi hotaratoare!
Chiar sunt necajita....

Greyeras,iti dau PM!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Teo ma bucur ca Mihnea s-a acomodat deja, imi pare rau de celelalte vesti, sper sa fie bine. Astept PM-ul.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Ma bucur si eu sa vad ca nu sunt mamici pe bancuta, desi eu recunosc ca de dimineata am cam bocit un pic. Greseala mea a fost ca dupa ce a intrat bine mersi si vesela in clasa am stat sa ma mai uit la ea un pic si cand ceilalti copii au inceput sa planga a venit la mine si a inceput si ea, "mami vreau acasa cu tine", jale mare, ce mai. Am plecat cu inima cam stransa, dar am sunat apoi si mi-au zis ca s-a linistit repede si ca a fost cuminte. Cand am luat-o a zis ca a fost frumos la gradi, am progresat caci ieri mi-a zis ca a fost urat :)

Luy mersi de pontul cu Noriel, i-am luat un magic babies pana la urma, un dragon intr-un ou care se transforma, habar nu aveam ca exista :)

Am vazut si eu pozele de pe mail, Daria e superba, o papusa, ma bucur ca ii place la gradi. Si mie imi spune Adelina ce face acolo, a zis ca ieri cand plangeau baieteii i-a tavalit doamna pe jos

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui greyeras

Ma bucur si eu sa vad ca nu sunt mamici pe bancuta, desi eu recunosc ca de dimineata am cam bocit un pic.

Uraaaa... am reusitttt.. sunt invizibila!

Greyeraso, daca ai data apa la soareci se cheama ca azi ai stat pe banca

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Teo, asteptam doar vesti bune despre Mihnutul! Te imbratisez

Sabina, aseara dormea la 21,30, dar e obosita, clar

Carpatina, a fost cu lacrimi??? OffffMi se rupe sufletul pt trandafirasul sensibilIi pupam obrajorii

Cuscra, baga un semn!Sunteti bine? V-ati revenit din raceli?

Greieras,

La noi a fost ok, au zis doamnele ca nu a plans deloc, a dus-o C, in schimb infuleca intruna de cand a venit, ceea ce e total necaracteristic eiTare as fi curioasa ce mananca acolo fata mea

Astea sunt pentru ingerasul Maia!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

La Multi Ani, Rares! Sa cresti mare si sanatos, clujeanule frumos si destept! Chiar asa, mami Diwana, pe unde umbli?

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara! Abia acum am reusit sa intru un pic...acum din ce am citit pe diagonal link-ul la ce a apus Adi,internetul timpeste.
Uram si noi ani fericiti sarbatoritilor mari si mici.

Sunt revoltata si suparata pe sistemul minunat de la noi. Am aflat la sedinta ca la clasa de 25 a Dariei e o singura helper, de fapt e la doua clase ditre care una la etaj la care trebuie sa ajunga traversind tot etajul 1.
Deasemeni 2 bucatarese la 300 de copii si neajunsurile care deriva de aici.

Pacat de educatoarele dedicate si bine instruite pe care le-am intilnit astazi. Primele doua saptamini stau amindoua dar apoi nu stiu ce va fi...

Teodora sper sa fie problema cea mai mica la Mihnea.

Am fugit sa ii culc.

Aaa, am uitat, cum banuiam, Daria nu doarme.

edit: am rezolvat o problema si

Gabriela, multumim mult! A fost tare frumoasa vacanta dar pare asa de demult....

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Teo ma bucur ca Mihutu a acceptat usor gradinita si merge cu placere, sper sa ramana asa,in ce priveste cealalta problema sanatate multa, sper sa nu fie ceea ce spuneai tu.

Greyeras, pastreaza-mi un loc pe bancutade luni acolo cred ca sunt.

Erina, este destul de greu, dar acesta este sistemul, posturi blocate si ....etc, sper doar sa nu se intample nimic grav ca sa fie nevoieti sa recunosca lipsa personalului din sistem...si la noi la gradi este asa, o ingrijitoare la 4 grupe.

Gabriela, cu siguranta nu prea a papat la gradi.

Noi suntem mai bine, tusim tot mai putin, dar mucisoriiiiii sunt prezenti....dar e totusi bine, ne rasfata bunica

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:

Erina, este destul de greu, dar acesta este sistemul, posturi blocate si ....etc, sper doar sa nu se intample nimic grav ca sa fie nevoieti sa recunosca lipsa personalului din sistem...si la noi la gradi este asa, o ingrijitoare la 4 grupe.

Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007)

Cecilia asa este si am aflat ca inca mai vor sa reduca. Dupa ce ca le-au taiat 25% mai vor sa dea afara. Sa mai reduca din personalul auxiliar de prin alte parti nu la copii asa de mici.

Astazi a venit salvarea pentru una dintre educatoarele de la cealalta grupa mica (sunt 35 de copii acolo), cred ca a cazut de epuizare.

Mai mult ca oricind sper ca Daria sa nu inceapa clasa intii in tara asta.

Piciulika draga sper macar ca ne citesti. Ce mai fac frumosii tai? Michael nu merge la gradinita cu obloane albastre?

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David[/b]

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput