Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (105)
Raspunsuri - Pagina 8
anymona spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sunset_zuzi
patutul este de 120 x 60 cu 2 sertare si leganare, culoarea este vanilie ( asa a zis tanti aia ca se numeste) pretul 500 ron si ma mai costa curierul 40-50 lei uite sunset e foarte frumos patutul. sa-l stapaniti sanatosi si bb sa se simta bine in el. salteaua ai luat-o tot de la ei? Doamne ai grija si de noi 29+ |
25+ + Clara Maria (01/02/2006)
alinushca spune:
Citat: |
Alinushca, n-am prea reusit sa mai adorm aseara dupa ce am citit ce ai scris de dr nostru. Pai MOOORRR dc nu vine la euroclinic sa nasc natural...iar faza cu legatul picioarelor...s-o creada ei ...eu vreau sa nasc cu epidurala, in sezut si cu creacii cum ma simt eu mai bine. |
Crede-ma ca nici eu nu am mai dormit de la faza cu pricina. Poate ca a vrut sa spuna ca mai asista acolo numai in cazul in care pica nasterea in asa fel incat sa nu se incurce deloc cu programul de la Filantropia. Sper ca toate tampeniile astea sa fie temporare si sa dispara o data ce se redeschide Giulestiul? Si eu vreau sa nasc cum ai spus, tu, evident... insa cum poti avea certitudinea ca asa va fi?
Mami de (28.10.2008) si bb2 s 31
andreeacc spune:
Alexa1985, eu as vrea sa fac botezul prin martie; daca la primul copil am facut un botez cu o groaza de lume, acum as vrea ceva mai intim.
Data trecuta am ales sala La Primavera de la Crown Plaza, acum as alege o sala de la un hotel apropiat de casa - hotel Tecadra.Desi parca vad ca iar imi sare in cap familia ca o fata avem si etc etc, (data trecuta era placa cu primul nascut, baiatul familiei bla bla...) si iar ajung sa fac o nunta .
Am fost de curand la un botez la Ramada North si a fost f frumos, nu mai imi aduc aminte cum se chema sala (era undeva pe dreapta hotelului, vis-a-vis de parcare era intrarea) dar puteau intra intre 40 si 60 de oameni si era si loc de dans.
La biserica nu m-am gandit inca....
Andreea, mami de baiat si 31+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
sugubina spune:
buna din nou,
Iaca m-am despatucinizat si eu, azi nu am mai iesit din casa, ceea ce e bine. A facut Pufi o minunatie de iahnieee..Si salata de peste acru. Acu is unflata in burta si nu mai pot respira.Deh poftele.
Va tot citesc da nu am intervenit ca ma depaseste subiectu cu cezarienele mai mult de una. Eu o sa am (daca e) una si buna ca alti bebei nu mai fac...Decat daca castig la loto sau ceva de genu. Daca castig fac vreo inca 2.Ce o face Joann?
CU botezu nu ma pot gandi acum. Am inca emotii..pt Pufice sa vie la termen. Nici nasi nu am, e o poveste mai lunga aici si nu stiu ce sa aleg, si pe cine..
sugubina 27+ cu Puficele
ALEXA1985 spune:
Eu ma gandeam sf lui ianuarie, inceputul lui februarie, pt ca la jumatatea lui februarie avem pomana bunicului de 7 ani si dupa se intra in post. Credeti ca ar fi cam micuta?
citat din mesajul lui andreeacc Alexa1985, eu as vrea sa fac botezul prin martie; daca la primul copil am facut un botez cu o groaza de lume, acum as vrea ceva mai intim. Data trecuta am ales sala La Primavera de la Crown Plaza, acum as alege o sala de la un hotel apropiat de casa - hotel Tecadra.Desi parca vad ca iar imi sare in cap familia ca o fata avem si etc etc, (data trecuta era placa cu primul nascut, baiatul familiei bla bla...) si iar ajung sa fac o nunta . Am fost de curand la un botez la Ramada North si a fost f frumos, nu mai imi aduc aminte cum se chema sala (era undeva pe dreapta hotelului, vis-a-vis de parcare era intrarea) dar puteau intra intre 40 si 60 de oameni si era si loc de dans. La biserica nu m-am gandit inca.... Andreea, mami de baiat si 31+ cu asa creste bebelusa www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care |
30+
alinushca spune:
fetelor, am citit si de 9 cezariene la aceeasi femeie (in Irlanda). INSA, faptul ca organismul acelei femei a suportat bine interventiile chirurgicale si nu au aparut N complicatii si neajunsuri dupa, este un caz particular.
sunt femei care dupa una singura dezvolta adeziuni care in anumite conditii pot deveni dureroase, iar scoase chirurgical se dezvolta la loc, sunt femei pe care le doare operatia cand este frig afara, sunt femei care ori sufera sarcini ectopice dupa cezariana, ori au diverse probleme serioase cu placenta in sarcinile ulterioare, etc. NU e asa simplu cum vor medicii de la noi sa para.
alinushca spune:
citat din mesajul lui corinaica July in aceeasi situatie sunt si eu cu epiziotomia, nu cred ca o sa fim singurele mamici taiate de 2 ori. cred ca nu e nici o problema. de luni, ca acum vine weekendul, poate ma invrednicesc sa pun si eu niste poze cu gaza mea si cu burticuta |
ideea e ca nu taie in acelasi loc (spre deosebire de cezariana). probabil aleg sa taie in partea opusa fatza de prima epiziotomie.
ALEXA1985 spune:
La mine cat de restrans as vrea sa il fac, am fi minim 50 persoane, pt ca e neamul mare.
30+
alinushca spune:
despre botez faceti-l cand va pica bine si nu e post, nu credeti prostiile alea ca e "prea mic copilul" sau ca "raceste"... sunt total nefondate ideile cu pricina.
anymona spune:
moaaaaa...deja se discuta de botez...
noi o sa-l facem cat mai tarziu din mai multe motive:
- dc bb e mai mare (5-6 luni) voi fi mai putin stresata de impartasania de dupa botez. nu sunt de acord ca un bb mic de o luna, 2, 3, nediversificat sa pape / bea si altceva in afara de laptic. chiar dc e vb doar de o lingurita
- dc e cald afara nu o sa ma mai strezez atata ref la cat de cald e in biserica, cat de calda e apa etc...io nu cred in povesti de genul "bb nu raceste niciodata la botez". mai bine sa fiu sigura ca nu-i va fi frig de la natura
- vreau sa fie cald afara (mai-iunie) pt ca vreau sa stam afara (o terasa sau un restaurant cu terasa). asa evitam si situatia in care ne impartim in 2 tabere (nefumatorii stau la masa inauntru, iar fumatorii stau cu orele afara zgribuliti)
ca si biserica, mi-ar place sa facem la bisericuta de lemn din parcul IOR si apoi la o terasa / un restaurant din zona. vreau ceva intim (nu o nunta) si fara fite (adica lumea sa se simta bine, sa vina in blugi etc). bineinteles preotul trebuie sa fie de acord (chiar dc tb sa platesc suplimentar pt asta) sa nu scufunde copilul in apa (doar sa-l ude un pic, cam asa cum se face la catolici) si sa aduc eu de acasa lingurita de argint cu care il va impartasi.
eu sunt destul de credincioasa de felul meu, dar am o mare problema cu obiceiurile si practicile bisericesti (in special cele ortodoxe) care iti cer sa bei din aceasi lingurita la impartasit, sa saruti icoanele dupa ce au pus gura pe ele alte n persoane inainte etc. mi se par total neigienice. nu mai vb de obiceiul barbar si traumatizant pt bb ca scufundatul brusc cu capul in apa la botez. din cate stiu eu, ISUS nu a fost botezat in felul acesta....nici alte religii nu procedeaza astfel...
mamaaaaa....ce-am mai scris
25+ + Clara Maria (01/02/2006)