Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (105)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

despre botez faceti-l cand va pica bine si nu e post, nu credeti prostiile alea ca e "prea mic copilul" sau ca "raceste"... sunt total nefondate ideile cu pricina.

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 31

perfect de acord
cum noi suntem mai la coada listei cu dpnul, nici macar nu ne-am gandit, oricum ceva intim cu familia si cativa prieteni, la un resta aproape de casa, sotul e delegat cu detaliile, eu doar ii spun ce vreau, esentialul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

fost la medic.
Mai Ratusca tu ziceai ca ai creier de gravida?Eu nu prea cred.Ti-ai adus tu aminte cu mama, cu placenta praevia.
Si placentele acestea sunt de 3 tipuri, din pacate, cea mai nasola, adica acopera in intregime uterul. Si daca eram pe vremea lui Ceausescu, eu tot cezariana trebuia sa fac.
Dr a zis ca nu vrea sa ma sperie, doar ca ma pune in garda, in cazul placentelor praevia care acopera in intregime uterul, se pot declansa hemoragii puternice si au fost cazuri cand femeile si-au pierdut uterul. Un lucru pe care va trebui sa-l iau in considerare.
Mi-a zis sa nici nu ma gandesc sa nasc la privat, in cazul meu, chiar daca sunt norocoasa si nu-mi apar sangerari pana la nastere. Tot spitalele de stat sunt cel mai bine dotate in caz de urgente, cazuri mai aparte.
S-a discutat intr-un timp de dureri de spate, eu mai am si dureri de reumatism, din pacate, nu avem voie sa folosim niciun fel de unguent.

Mi s-a dat sa iau Dupahston de acum pana la nastere, am mai luat inainte de a ramane gravida. Nu stiu daca ia cineva in momentul de fata, dar stiti cum va ingrasa asta?Mamaaaaaa!!!

30+

Mergi la inceput

"Si placentele acestea sunt de 3 tipuri, din pacate, eu o am pe cea mai nasola"

30+

Mergi la inceput

Eu am facut o plangere online celor de la Carrefour, ca la ei nu se respecta deloc casele prioritare si am primit acum raspuns, cica cu scuzele de rigoare.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Si eu am facut reclamatie, dar inca nu am primit nici un raspuns.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

am sunat la bebedesign si am dat comanda de patut...saptamana viitoare il avem acasa

fetelor cele care puneti la congelator diverse sunteti ff tari va admir eu nu ma incumet

Doamne ai grija si de noi 29+

Sunset, greu e inceputul, iti spun din experienta. Si mai e o problema pana gasesti congelatorul tau.

25+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

CU botezu nu ma pot gandi acum. Am inca emotii..pt Pufice sa vie la termen. Nici nasi nu am, e o poveste mai lunga aici si nu stiu ce sa aleg, si pe cine..

sugubina 27+ cu Puficele

Si noi tot asa, fara nasi, fara nume... si (inca ) fara cercei, desi as vrea sa-i pun bebelinei tortitele mele. Sunt luate de tata din Siria, de cand aveam eu 2 anisori...

25+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Eu ma gandeam sf lui ianuarie, inceputul lui februarie, pt ca la jumatatea lui februarie avem pomana bunicului de 7 ani si dupa se intra in post. Credeti ca ar fi cam micuta?

30+

Nu cred, in general botezul se face dupa 6 saptamani, asa ca nu cred ca este prea devreme.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Beatrice degeaba isi cer scuze, la case probabil se va repeta. Eu am zis ca data viitoare merg direct la relatii cu clientii, la cald, sa stie care casiera este vinovata.

Acum 2 zile am avut in fata doi tipi care umplusera banda cu tot felul de nimicuri, dar muuulte rau. In locul casierei chemam pe altcineva la casa alaturata sau nu ii lasam sa intre la acea casa. Ei nu, ea a scanat cu calm, un calm iritant, a durat 20 min.

Cand mi-a venit randul primul produs nu avea cod. Am rugat-o sa cheme pe cineva sa aduca altul si mi-a spus ca o sa cheme cand termina de scanat... aveam o gramada de prostii pentru scoala, a durat vreo 10 minute. Bineinteles ca am renuntat la produs, am vociferat, m-am enervat si nu am rezolvat nimic. A fost numai vina ei.

Daca incerci sa treci cu carutul la casele de cosuri, chiar daca ai 10 articole nu te lasa. La casa prioritara trece cine vrea, cand vrea, nu se da la o parte daca vede vreo gravida si nici casierele nu se baga.

Mi-am varsat amarul

Cum a definitivat curatenia ma duc sa ma uit la un film, in sfarsit! Am coloana distrusa, abia merg.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eu cat am luat duphaston nu m-am ingrasat deloc...si am luat vreo 15 saptamani..cred ca depinde de fiecare organism

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 30+ cu

Mergi la inceput