Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (105)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Je a fost plecata cateva ore de acasa si m-am intors jumatate moarta. DAR...am 10 kg de vinete si 10 de ardei kapia, tot sa coc
Mirunam, nici nu-ti spun unde am auns eu cautan do piata ...sapt viitoare ma duc in Otopeni, e mai aproape si drumul e liber.
Alinushca, eu mi-am facut scenarii cum nasc iar cd e de garda la Euroclinic sau cum il trimit pe sot sa-l ia de acasa, in toiul noptii si sa-l sechestreze pana nasc Ma tot gandesc insa la faza cu legatul...zau ca nu-mi pot imagina, pt ca ai nevoie sa te ridici, te impingi efectiv in manerele alea, cum dracu sa fii legata?
Botezul eu o sa-l fac cd oi mai gasi loc la local, undeva prin februarie-martie. O sa-l fac tot unde am facut la Arianna si o sa fie tot de fitze, ca un baiat are tata ...glumesc. O sa fim cam 50-60 de pers, dar vreau sa aranjez frumos sala, sa am un meniu special, cameraman, foto, si tot tacamul.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 30+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Citat:
citat din mesajul lui anymona
[ bineinteles preotul trebuie sa fie de acord (chiar dc tb sa platesc suplimentar pt asta) sa nu scufunde copilul in apa (doar sa-l ude un pic, cam asa cum se face la catolici) si sa aduc eu de acasa lingurita de argint cu care il va impartasi.

25+ + Clara Maria (01/02/2006)

perfect de acord cu tine; asa am facut la primul copil si asa voi face si la al doilea; nu ma convinge nimeni ca bebe nu raceste la botez...la Sebastian in biserica erau 15 grade, noi stateam cu paltoanele, cum ar fi fost se dezbrac copilul si sa-l bag in apa?!!??

Alexa1985 si eu am familion mare, plus prieteni foarte apropriati, tot asa iesim la 50-60 pers...pentru mine asta e restrans.data trecuta au chemat si bunicii pe prietenii lor si uite asa s-a marit numarul.

Andreea, mami de baiat si 31+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Beatrice, eu am luat Utrogestan (au ac subst activa) timp de 20 saptamani si nu m-am ingrasat de la el.

asa creste bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Referitor la botez: se poate face pana la sf lui febr si daca nu, atunci in aprilie, nu? Ca altfel este post.

30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

Beatrice, eu am luat Utrogestan (au ac subst activa) timp de 20 saptamani si nu m-am ingrasat de la el.

asa creste bebelusa

Ar fi bine, mi-a zis dr ca mai ma pot plimba, dar sa nu ridic nimic.

30+

Mergi la inceput

Miruna, referitor la Carrefour, eu cred ca tine si de politica lor, adica hai sa acceptam si alte persoane, ca sa avem mai multi clienti. Nu mai tin minte, eram odata Cora cred si la casa prioritara era liber, insa casierita nu a dat voie nimanui sa se aseze la coada, decat doar daca tinea de casa aceea prioritara.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

bineinteles preotul trebuie sa fie de acord (chiar dc tb sa platesc suplimentar pt asta) sa nu scufunde copilul in apa (doar sa-l ude un pic, cam asa cum se face la catolici)
mamaaaaa....ce-am mai scris

[/quote]aceeasi parere am si eu vis-a-vis de scufundatul copilului in apa
mi se pare un gest violent si ma dezgusta de fiecare data cand vad
nu sunt de acord cu asta pt nimic in lume

Lore 26 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:

ca si biserica, mi-ar place sa facem la bisericuta de lemn din parcul IOR si apoi la o terasa / un restaurant din zona. vreau ceva intim (nu o nunta) si fara fite (adica lumea sa se simta bine, sa vina in blugi etc). bineinteles preotul trebuie sa fie de acord (chiar dc tb sa platesc suplimentar pt asta) sa nu scufunde copilul in apa (doar sa-l ude un pic, cam asa cum se face la catolici) si sa aduc eu de acasa lingurita de argint cu care il va impartasi.
eu sunt destul de credincioasa de felul meu, dar am o mare problema cu obiceiurile si practicile bisericesti (in special cele ortodoxe) care iti cer sa bei din aceasi lingurita la impartasit, sa saruti icoanele dupa ce au pus gura pe ele alte n persoane inainte etc. mi se par total neigienice. nu mai vb de obiceiul barbar si traumatizant pt bb ca scufundatul brusc cu capul in apa la botez. din cate stiu eu, ISUS nu a fost botezat in felul acesta....nici alte religii nu procedeaza astfel...

Uite, te invit sa citesti www.crestinortodox.ro/carti-ortodoxe/catehismul-bisericii-ortodoxe/sfanta-taina-botezului-79746.html" target="_blank">aici cateva informatii despre ce inseamna sfanta taina a botezului.

Cand am insotit-o pe Sofia la botez am mers la biserica cu inima deschisa, fara temeri, cu credinta ca se va infaptui ceva minunat si asa a si fost. Mi-a placut foarte mult.

Victoria, mami de Anna Sofia, 30+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinaalex spune:

Corinaica, activeaza-ti, te rog, PM-ul ca sa iti pot trimite datele medicului dermatolog.
Referitor la botez, postul Pastelui incepe pe 7 martie 2011.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Citat:

ca si biserica, mi-ar place sa facem la bisericuta de lemn din parcul IOR si apoi la o terasa / un restaurant din zona. vreau ceva intim (nu o nunta) si fara fite (adica lumea sa se simta bine, sa vina in blugi etc). bineinteles preotul trebuie sa fie de acord (chiar dc tb sa platesc suplimentar pt asta) sa nu scufunde copilul in apa (doar sa-l ude un pic, cam asa cum se face la catolici) si sa aduc eu de acasa lingurita de argint cu care il va impartasi.
eu sunt destul de credincioasa de felul meu, dar am o mare problema cu obiceiurile si practicile bisericesti (in special cele ortodoxe) care iti cer sa bei din aceasi lingurita la impartasit, sa saruti icoanele dupa ce au pus gura pe ele alte n persoane inainte etc. mi se par total neigienice. nu mai vb de obiceiul barbar si traumatizant pt bb ca scufundatul brusc cu capul in apa la botez. din cate stiu eu, ISUS nu a fost botezat in felul acesta....nici alte religii nu procedeaza astfel...

Uite, te invit sa citesti www.crestinortodox.ro/carti-ortodoxe/catehismul-bisericii-ortodoxe/sfanta-taina-botezului-79746.html" target="_blank">aici cateva informatii despre ce inseamna sfanta taina a botezului.

Cand am insotit-o pe Sofia la botez am mers la biserica cu inima deschisa, fara temeri, cu credinta ca se va infaptui ceva minunat si asa a si fost. Mi-a placut foarte mult.

Victoria, mami de Anna Sofia, 30+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Joy, pe acest site este prezentat botezul din pct de ved al Bisericii Ortodoxe. in Bibilie nu este descris asa. Si eu cred in Taina Sfanta a Botezului, dar nu sunt de acord cu toate aceste practici. la fel cum nimeni nu ma poate convinge ca un bb este pacatos si tb sa se lepede de pacate si de satana prin gura nasului.
recunosc ca am participat la botezul ficei mele si am si botezat copii acceptand mare parte din aceste practici pt ca m-am nascut ortodoxa, dar asta nu inseamna ca sunt de acord cu toate. am colegi si prieteni de alte religii, am participat la ceremoniile religioase de cununie sau la botezul copiilor lor si, sincer, mi s-au parut mult mai reusite, linistite si inaltatoare decat cele ortodoxe. chiar mi-au dat lacrimile de emotie in anumite momente

Mergi la inceput