Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (105)
Raspunsuri - Pagina 11
tigrutz spune:
Va pup, fetele,
apropo de case prioritare...mergem aseara in real, ne asezam la casa prioritara, evident in fata noastra cateva persoane care nu faceau parte din categoria gravide,persoane cu handicap, etc...casiera se uita la sotul meu si-i striga ca acolo e casa pt maxim 10 produse,pe mine nu ma vazuse...
sotul meu ii arata semnul si apoi burta mea , ea nu zice nimic si cand ajungem la casa, tot ea cu gura mare ca nu se uita la toata lumea care se aseaza la casa. Era mai simplu sa spuna "ma scuzati, n-am vazut"...
si cand eram insarcinata cu Vlad in luna a 9a ,tot casa prioritara, dar la cora ...ma asez, casiera ma invita in fata, rugandu-i pe ceilalti sa-mi faca loc...si se pune o stimata doamna pe un urlat la mine ca nu mi-e rusine sa ma bag in fata, ce daca sunt gravida, ca sunt o nesimtita...sotul ei ii face semn sa taca, ea nimic ,o tinea pe-a ei...casiera ii spune pe un ton extrem de amabil ca este casa prioritara, ca nu ma poate tine atata timp in picioare ...nu a avut cu cine sa discute, ba chiar s-a dus sa faca reclamatie....
deci, oameni si oameni, nu ma mai mira nimic
Noi botezul am vrea sa-l facem prin februarie, nu stim inca restaurantul, incercam sa fie ceva cat mai avantajos ca pret, dar sigur va fi la Biserica Icoanei, acolo ne-am casatorit si acolo l-am botezat si pe Vlad, a devenit un fel de traditie de familie...
29 cu
corinaica spune:
Sorinaalex mi-am activat pm-ul, cred, sper ca am reusit
Joy f frumos spus cu taina impartasaniei. impartasania nu trebuie privita ca apa si paine ci sangele si trupul Domnului, ceea ce reprezinta de fapt
fetele fara nasi pt copilasi, ma ofer voluntar. stiu ce-am patit si noi la fata, tot asa pana am gasit nasi ...
Anymona, am uitat sa-ti spun cum o cheama pe fii'mea Maria pt bb2 v-ati gandit? eu tind spre Luca.
mirunam spune:
Fetelor mi-a pus capac curatenia. Sunt rupta. Abia stau pe scaun.
Sunset, felicitari pentru patut, sa va bucurati sanatosi de el!!!
Referitor la botez eu sunt oripilata de practicile ortodoxe. Incepand cu molifta si continuand cu conceptii cum ca daca copilul nu este boteazat este pacatos, daca nu este botezat nu trebuie scos din casa etc.
Am trait intr-o tara catolicia si am respectat enorm modul lor de a percepe religia. Desi nu sunt foarte diferiti de noi ca si conceptie, totul este mult mai simplu si mai putin impus. De fapt daca ma gandesc nu imi aduc aminte vreo traditie de inspiratie religioasa asa severa ca cele ale noastre.
Eu imi voi boteza copilul in mai, pentru ca este mai mare si este cald afara. Primul botez a fost nunta. Acum as prefera ceva mai trestrans.
ma duc sa ma patucinez ca sunt bucatele.
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 30 +
anymona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corinaica Sorinaalex mi-am activat pm-ul, cred, sper ca am reusit Joy f frumos spus cu taina impartasaniei. impartasania nu trebuie privita ca apa si paine ci sangele si trupul Domnului, ceea ce reprezinta de fapt fetele fara nasi pt copilasi, ma ofer voluntar. stiu ce-am patit si noi la fata, tot asa pana am gasit nasi ... Anymona, am uitat sa-ti spun cum o cheama pe fii'mea Maria pt bb2 v-ati gandit? eu tind spre Luca. |
bb2 va fi Robert Alexandru. Robert ales de noi cu muuulti ani in urma (de fapt si Robert si Clara le-am stabilit inca de la inceputurile relatiei noastre...din liceu si nu ne-am razgandit niciodata), iar Alexandru este alegerea Clarei. bine, ea ar vrea Alexandru Robert si sa-i spunem Alex. inca suntem in negocieri privind forma finala (adica ordinea numelor)
25+ + Clara Maria (01/02/2006)
BraveGirl spune:
Fetele cu doi/mai multi copilasi. M-au apucat si pe mine pandaliile...voi le luati deja lucruri in egala masura? Sa va explic: pana acum i-am tot luat, evident, Ariannei lucruri, si de fiecare data am zis sa iau ceva si pt bubu mic. Azi am fost la Zara si nu m-am putut abtine si am luat si ceva hainute, desi nu era nevoie. Si iar i-am luat Ariannei de o suma mai mare decat lui bubu si acasa m-a lovit vinovatia ...voi cum procedati? eu provin dintr-o famile cu 2 fete, erau alte vremuri, ai mei erau modesti si eu, fiind mai mica, am auzit tot timpul ca o sa vina si randul meu, ca sora-mea e domnisoara si are nevoie de mai multe, bla, bla. Am zis ca eu nu o sa fac difernete intre copii, dar uite ca fac.
Bubu are o groaza de hainute de la Arianna si parca e pacat sa dau banii pe altele. Ma refer la cele de casa, unisex. I-am luat si lui destule noi, dar nici pe departe cate ii luasem Ariannei. Dar l aArianna mmmuuuulte au ramas purtate o singura data, deci bani aruncati. si acum cheltuielile sunt mai mari, prefer sa iau jucarii decat haine. Nici macar lenjeria de la patut n-am comandat-o, mi s-a parut scumpa, pt ca patul e 1000 lei si lenjeria 750 lei ...la Arianna m-am dat cu fundul de asfalt si am luat lenjerie si baldachin, si patut de 2000lei, si astea inca 1500lei. Dar am realizat acum, in plina criza, ca am aruncat cu banii si nu mai e cazul. Dar ma macina ... nu mai am scapare
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 30+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
Joy21 spune:
Si ca tot vorbim despre botez, noi cel mai probabil il vom face la primavara, asa cum l-am facut si la Sofia. Interdictia de a nu scoate copilul din casa cred ca intra la categoria "babisme".
Victoria, mami de Anna Sofia, 30+ cu inimioara
David Lloyd George
crisis81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danaint Adus aspirator din camara, bagat in priza, cuplat copilul, ala huruie, cainele latra. Cine tine copilul cat aduc eu aspiratorul? De astea |
Complicata rau treaba asta. Eu de cate ori avea muci stateam cu aspiratorul in camera. Intr-adevar e un deliciu sa ii dai drumu mai ales noaptea.... si daca mai stai si la bloc....
Din cel electric o sa primesc eu de la o prietena. L-a luat din state pt fetita ei si nu l-a folosit niciodata.... asta imi spune cate ceva despre utilitate. Dar il testez pe Teo si va zis pareri... asta saptamana viitoare.
corinaica multam mult! trebuie sa ma aprovizionez de pe acum.
Ioana_Mami si eu m-am nascut tot cu dubla circulara, dar in 48 de ore si am necesitat resuscitare si doua zile de incubator. Culoarea naturala era mov-verde. Nu as risca... Mama stiu sigur ca nu a avut bani de cezariana si de aia s-a chinuit 48 ore.
mirunam ce legat? ce legat? cum? cine sa te lege ?
Acest mesaj este scris aseara....
Acum am vazut ca nu e trimis dar trimit totusi ca .....intentie am avut...
Cris mami de Teodora si 32+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
Joy21 spune:
Corina, cam la fel si la noi. Pentru inceput, bebe are cam tot ce-i trebuie ramas de la Sofia si verisorul lui. E deja stupid sa mai cumpar chestii in plus ca stiu ca dau banii degeaba, avem saci intregi de haine. Pat, cadita, saltea de schimbat etc.... la fel, nu mai e cazul sa cumpar.
In schimb Sofia creste, la fiecare anotimp tb sa ii inoiesc garderoba, care e mult mai bine pusa la punct decat a mea Am si eu piticii mei...
Si sunt sigura ca va veni vremea pentru Leon cand voi face shopping dedicat si pt el, ca doar nu se poate imbraca cu hainele de la sora-sa si juca cu aceleasi jucarii pana la majorat. Desi daca era fetita, era discutabil
Victoria, mami de Anna Sofia, 30+ cu inimioara
David Lloyd George