Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (105)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinaica spune:

Raluca am vazut la profilul tau ca esti in grecia. am o pofta nebuna de ciorba de pui a la grec, ma poti ajuta cu o reteta delicioasa?
July si bb meu e tot pelvian si sor'sa tot asa a fost si chiar asa am nascut-o, nastere normala. nu te panica mai e ceva timp.
sunset felicitari pentru patut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julyjuly spune:

julyjuly eu am fost la control la 31+ saptamani si BB meu nu era intors. Deci mai exista si exceptii.
Tu oricum mai ai timp destul, asa ca stai linistita! week-end frumos si tie!

Mersi, Alexia, pentru incurajari!!! Sper sa ma asculte bebe si sa se intoarca, daca nu, stau eu cu capul in jos ca sa priceapa si el

pup!

july mami de Alex (12.11.2004) 28 sapt. + Tudor Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Am vrut sa te sun eu aseara , dar imi era sa nu deranjez.

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

Alexa1985, felicitari pentru bebelina grasuta Are greutatea asemanatoare cu bb meu. Nu am mai apucat sa te sun ieri dupa-amiaza, am plecat chiauna de la munca.

Claudia 30+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julyjuly spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinaica

Raluca am vazut la profilul tau ca esti in grecia. am o pofta nebuna de ciorba de pui a la grec, ma poti ajuta cu o reteta delicioasa?
July si bb meu e tot pelvian si sor'sa tot asa a fost si chiar asa am nascut-o, nastere normala. nu te panica mai e ceva timp.
sunset felicitari pentru patut.

Corina,

Aha...daca pot sa nasc natural indiferent de pozitia dumnealui...atunci e de bine! Chiar nu vreau cezariana.

Inca o intrebare, desi e clar ca merg sa-l intreb si pe doctor ca el decide in final: daca la primul copil am avut epiziotomie si la a doua nastere, daca va fi tot naturala, se poate practica respectiva "taiere" inca odata? Dr. Ionescu, cel cu echo de azi, mi-a zis ca da, mai ales daca bebeul e mare. Acum la 7 luni are 1387 grame si cica e in grafic, adica greutate normala. Alex, fratiorul mai mare, a avut la nastere 3950 gr...daca si al doilea va fi la fel, clar se decide epiziotomie...dar sa ma taie de 2 ori acolo, nu e cam riscant?

pupici

july mami de Alex (12.11.2004) 28 sapt. + Tudor Constantin

Mergi la inceput

Nu e o regula sa se intoarca la un anumit nr de sapt. Ieri la eco era si la mine intoarsa, la eco de 28 sapt inca nu.Dar stiu persoane la care se punea problema de cezariana si hop la 34 de sapt s-a intors bebe.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

sunset_zuzi ce dimensiuni are patutul si la ce pret?

patutul este de 120 x 60 cu 2 sertare si leganare, culoarea este vanilie ( asa a zis tanti aia ca se numeste) pretul 500 ron si ma mai costa curierul 40-50 lei uite

Doamne ai grija si de noi 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinaica spune:

July in aceeasi situatie sunt si eu cu epiziotomia, nu cred ca o sa fim singurele mamici taiate de 2 ori. cred ca nu e nici o problema.
de luni, ca acum vine weekendul, poate ma invrednicesc sa pun si eu niste poze cu gaza mea si cu burticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

sunset_zuzi sa-l stapaniti sanatosi, toti si cu BB fericiti!

eu as vrea un patut 140/70, am vazut si pe net dar nu stiu cum sunt in realitate, sa-mi zici si mie, cand iti vine patutul, daca este asa cum este prezentat si pe site.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

sunset_zuzi sa-l stapaniti sanatosi, toti si cu BB fericiti!

eu as vrea un patut 140/70, am vazut si pe net dar nu stiu cum sunt in realitate, sa-mi zici si mie, cand iti vine patutul, daca este asa cum este prezentat si pe site.

32+

eu am vazut patutul asta si la babyexpo in mai si arata asa ca pe site....cele de 140/70 sunt acelea transformer si la fel aratau ca pe site...eu ma refer la firma asta

Doamne ai grija si de noi 29+

Mergi la inceput

Burtici, voi cand va veti ocupa de botez? Gasit restaurant, cameraman, etc.....? Fetele care sunt la al doilea copil poate ne ajuta si pe noi. La ce restaurant ati vrea sa faceti? Ma intereseaza mai mult cele din Bucuresti si cam cand ati vrea sa faceti???

30+

Mergi la inceput