Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (105)
Raspunsuri - Pagina 6
sashenka_h spune:
fetelor sunt suparata rau
acum mi-a adus tata rezultatele la analize iar la urocultura scrie >100000 UFC proteus spp/ml urina....ce naiba este si asta???
Mami Andreea 29sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
ratusca83 spune:
sashenka,cred ca este vorba de infectie urinara...iar vinovatul este acest crocobaur proteus....cel mai bine iti va spune medicul..
29+ cu
si ingeras in ceruri
douradoudou spune:
http://hopkins-abxguide.org/pathogens/bacteria/aerobic_gram-negative_bacilli/proteus_species.html?contentInstanceId=255874
o bacterie...nu te mai speria asa ca nu e f grav..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 30+ cu
amelia_ilie spune:
Multumim pentru capitoul nou !
Eu tot la serviciu, asa ca citesc mai rar in timpul zilei. Si mi-e un somn de zile mari, imi vine sa las capul pe birou sa ma culc. Dar mai am o ora de stat si gata, e weekend!
Si eu am zilele astea programate niste vinete de copt (pe cele de aseara le facem salata azi), as vrea sa bag vreo 2-3 pungute la congelator, macar atat. Nu m-as risca sa le pun la borcan, ca nu am incercat niciodata si mi-e sa nu le stric.
Ana, sa ai un drum usor pana la Bucuresti si sa vii cu vesti bune despre starea ta!
Beatrice, nu te mai gandi la prostii, ca o sa fie totul bine!
Am mai vrut sa scriu dar am uitat, daca imi aduc aminte revin.
25+
ralucaspm spune:
Anymona, multumesc ! O sa incercam cu prunele uscate.
Ioanna face in fiecare zi si de 2-3 ori/zi, dar face cateva "pietricele" mici de fiecare data. Si cateodata o zgarie la poponet si sangereaza. Prima data m-am speriat f tare cand am vazut.
Am incercat cu smochine si nu a mers si nici nu-i plac. Noi aici avem si proaspete nu numai uscate.
Eu acum cu sarcina , desi iau 3 Fe/zi , nu am pb cu constipatia deocamdata pt ca mananc in fiecare zi pepene rosu f rece, din frigider. Desi dr. mi-a spus sa nu mai mananc pepene pt ca am luat f mult in greutate, am observat ca daca nu mai mananc ma constip imediat si e f nasol acum. Asa ca prefer sa iau in greutate dar sa nu imi iasa ochii la toaleta si sa nu fac hemoroizi.
P.S. La Ioanna am incercat si cu iaurt natural cu miere si tot degeaba si i-am mai dat si lapte cu struguri.
Raluca cu Ioanna , Georgios si 27+
ratusca83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana_Mami Offf...oare ce face JoAnn? Fericita 31+ Raisa Maria |
sper sa fie bine .....era bine daca aveam nr ei de tel...
29+ cu
si ingeras in ceruri
sunset_zuzi spune:
am sunat la bebedesign si am dat comanda de patut...saptamana viitoare il avem acasa
fetelor cele care puneti la congelator diverse sunteti ff tari va admir eu nu ma incumet
Doamne ai grija si de noi 29+
julyjuly spune:
Buna,fetelor!!
Azi am fost la ecografie pentru 28 de saptamani si dr.mi-a scris pe raport prezentatie pelviana. Mi-a zis ca bebe trebuie sa se intoarca cu capul in jos cel tarziu la 30 de saptamani. Pe alte forumuri am citit marturii ale mamelor ce zic ca bebe se poate intoarce cu capsorul in jos si mai tarziu spre 32-34-36 saptamani. Sper sa se miste si al meu...ca vreau sa nasc natural.
In continuare ritmul ecografiilor e lunar adica mai fac echo la 32 si la 36 de saptamani.
Azi am fost la dr. Ionescu la Filantropia, era si dr. Varlas care cred ca o inlocuia pe dr. Veduta (care cica e in concediu).
Sanatate multa tuturor fetelor si week-end frumos!
july mami de Alex (12.11.2004) 26 sapt. + Tudor Constantin
allexxia_m spune:
Beatrice eu zic sa faci toate eforturile si sa gandesti pozitiv, sa-ti alingi toate gandurile rele, daca tu vei reusi sa faci asta vei vedea ca nu o sa ai nici probleme la nastere! Asa ca fii tare pentru BB tau!
sashenka_h vorbeste cu doctorul tau inainte sa-ti faci griji, poate nu este nimic grav, cum ti-a aratat si Doura
sunset_zuzi ce dimensiuni are patutul si la ce pret?
julyjuly eu am fost la control la 31+ saptamani si BB meu nu era intors. Deci mai exista si exceptii.
Tu oricum mai ai timp destul, asa ca stai linistita! week-end frumos si tie!
32+