Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (105)
Raspunsuri - Pagina 5
ratusca83 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui beatrice75
dA, PROBLEMA VA FI UTERUL CA NU VA SPUN CA AM CITIT PE UNELE FORUMURI CA AU EXISTAT FEMEI CARE avand placenta praevia, desi au facut cezariana, s-a declansat hemoragia si uterul nu a mai putut fi salvat. 30+ |
beatrice astea sunt cazuri rare..asa ca stai linistita..nu mai citi prostioare..gandeste-te ca va fi bine..doar tu povesteai ca si mama ta a avut placenta previa si a si nascut natural..asa ca...
si mie mi-e frica de ziua cand voi naste....am inceput sa am si cosmaruri..dar...apoi imi vine in minte ca o sa-l pot vedea pe bebe...
29+ cu
si ingeras in ceruri
anymona spune:
sashenka si ralucaspm am tot respectul si admiratia pt voi, pt cum ganditi si pt ca nu va lasati influentate si afectate de parerile celor din jur, desi stiu ca e foarte greu. mai ales cand "gandurile bune" vin din partea celor apropiati
25+ + Clara Maria (01/02/2006)
misticgirl spune:
Fetelor, mi-e somn rau de la vremea asta urata!!!!
Si la 8 a trebuit sa ma trezesc sa duc urina la policlinica, apoi m-am reintors acasa, am mancat am baut o cafeluta si am venit la birou. Am o stare de somn sau lene, nu-mi dau seama, asociata cu o usoara senzatie de greata (este prima data in sarcina cand simt miros de mancare si imi vine sa vars). Am urcat acum in lift cu o tipa care avea vreo 4-5 caserole cu mancare de la cantina si mi-a venit sa vars de la mirosurile acelea amestecate
Beatrice, nu-ti mai face probleme legate de nastere! Vei vedea ca totul va fi bine si cand il vei tine in brate pe bb, vei fi cea mai fericita femeie din lume
revin...vroiam sa mai raspund unor fete, dar deja am uitat...neuronul gravid imi joaca feste din nou
Claudia 30+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
misticgirl spune:
Alexa1985, felicitari pentru bebelina grasuta Are greutatea asemanatoare cu bb meu. Nu am mai apucat sa te sun ieri dupa-amiaza, am plecat chiauna de la munca.
Claudia 30+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
anymona spune:
in legatura cu leaganul si interfonul, mie nu mi se par niste investitii necesare. Clara nu a vrut deloc in leagan, l-am luat degeaba...bani aruncati si un obiect in plus de sters de praf . interfonul poate fi util daca ai casa mare, cu etaj, curte etc, dar intr-un apartament chiar nu-i vad rostul. eu am apart destul de mare (4 camere) si o auzeam dc scancea sau dc se foia (nu mai vb de plasete) indiferent unde eram in casa, chiar si cu toate usile inchise. credeti-ma ca dupa nastere vi se ascut brusc toate simturile (mai ales auzul).
ralucaspm spune:
Anymona, si Ioanna e mereu constipata . Pana acum nu am gasit remediu. O data a mancat mai multi struguri vreo 3 zile la rand si a iesit si ea cum trebuie, dar pe urma nu a mai tinut, nu stiu de ce. O bat la cap sa bea mai multa apa, sa manance cereale, kiwi nu mai ii place... nu stiu ce sa fac. Chestia e ca si eu sunt asa, tot timpul am pb cu constipatia si pbb ca imi seamana. Oricum, daca nu gasim remediu o sa ajungem la gastrenterolog, sa vedem ce ne propune.
Prune i-am dat si eu. A mancat o zi mai multe si apoi nu a mai vrut sa puna gura.
Nasa ei ne-a spus de un fel de "suc" bio de prune care se gaseste la Carefur, dar cand am fost noi nu l-am gasit.
Raluca cu Ioanna , Georgios si 27+
sunset_zuzi spune:
danaint nasol cu vecinii astia...am si eu niste exemplare care dau gauri cu bormasina cand ti-e lumea mai draga...sau dau bassul la maxim de zici ca e cutremur
beatrice capul sus ...tre sa fii optimista si totul va fi bine....gasca e cu tine
Doamne ai grija si de noi 29+
ralucaspm spune:
Beatrice, Doamne fereste, sa nu fie cazul la tine !
Si la mine cica e placenta f f aproape de uter si exista riscul asta de hemoragie. Dar cica tot e bine ca e inspre spate si ca nu trebuie sa treaca prin placenta sa ajunga la copil.
Raluca cu Ioanna , Georgios si 27+
anymona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralucaspm Anymona, si Ioanna e mereu constipata . Pana acum nu am gasit remediu. O data a mancat mai multi struguri vreo 3 zile la rand si a iesit si ea cum trebuie, dar pe urma nu a mai tinut, nu stiu de ce. O bat la cap sa bea mai multa apa, sa manance cereale, kiwi nu mai ii place... nu stiu ce sa fac. Chestia e ca si eu sunt asa, tot timpul am pb cu constipatia si pbb ca imi seamana. Oricum, daca nu gasim remediu o sa ajungem la gastrenterolog, sa vedem ce ne propune. Prune i-am dat si eu. A mancat o zi mai multe si apoi nu a mai vrut sa puna gura. Nasa ei ne-a spus de un fel de "suc" bio de prune care se gaseste la Carefur, dar cand am fost noi nu l-am gasit. Raluca cu Ioanna , Georgios si 27+ |
Raluca, eu zic de prune uscate nu prune normale. in cazul nostru nu merge nici cu portocale, nici cu kiwi, niciun fruct si nicio combinatie. am incercat si iaurt activia amestecat cu prune normale la blender sau lapte cu pepene sau lapte cu cirese, miere dimineata etc. doar prunele uscate au fost eficiente. 5-6/zi sunt suficiente. pe mine m-a invatat dr ca dc refuza sa le manance asa simple sa ii fac un compot din aceste prune si sa-i dau sa bea zeama indulcita cu miere. am incercat si asa si functioneaza perfect. mult succes si sper sa sa rezolvati si voi problema pt ca stiu cat e de stresanta si neplacuta...efectiv, de la 1 an jumate, viata noastra se invarte in jurul acestei probleme...cand a facut ultima oara kk, iti vine sa faci kk, te doare burtica, te doare funduletul etc...ingrozitor
douradoudou spune:
beatrice nu te mai gandi la ce e mai rau...intotdeauna trebuie sa te gandesti la bine...si o sa fie bine
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 30+ cu