Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (105)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75
Ia in considerare faptul ca si a doua nastere va fi mai mult ca sigur cezariana(nu neaparat, vezi cazul Alinushcai), dar de cele mai multe ori asa este si ca nu poti avea mai mult de 2 copii.

Intr-adevar, dupa cezariana exista posibilitatea unei nasteri narturale daca doctorul este de parere ca nu exista riscuri si daca viitoarea mamica doreste. Eu, de exemplu, nu-mi doresc sa nasc natural. Dar, dupa o prima nastere prin cezariana poti avea cati copii doresti, nu numai 2.Asa mi-au spus 3 doctori pana acum si nu cred ca sunt nebuni Medicina a evoluat si nu mai suntem in timpurile in care cdupa cezariana urma neaparat o cezariana si nu puteai face decat 2 copilasi.

Claudia 30+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinaica spune:

si eu tot trei copii vreau. cel mai tare ma da pe spate replica "unul si bun"
fetelor care va simtiti rau, odihniti-va mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

beatrice gandeste poztiv si o sa vezi ca se poate ...eu nu aveam voie sa fac copii deloc ptr ca am avut o boala nenorocita si am 10 operatii la cap si uite-ma ce fericita sunt ca vine si al treilea...asa ca tinem pumnii . nu zic ca este foarte greu dar cand ii vad cum zambesc si ce veseli sunt si cat de mult ma iubesc amandoi crede-ma ca nu mai conteaza nici noptile nedormite, nici colici, nici dinti, nici zbuciumul cand sunt bolnavi si stau si ii pazesc. ei sunt ratiunea mea de a trai si crede-ma ca nu pot sa-mi imaginez cum am putut trai fara ei inainte de ai avea. cel putin asa sunt eu...
ukume...
ana imi pare rau ptr tot ce ti s-a intamplat, si sper sa treaca toate cat mai repede si la multi ani ptr ieri cu intarziere.

Mami Andreea 29sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Sashenka si mie tot asa imi ziceau cei din tara. Mai ales mama. parca mi se intamplase o nenorocire si cand i-am spus ca noi am vrut a inceput cu " ce ne trebuia...etc". Aici nu s-a minunat nimeni, desi si aici majoritatea au pana in 2 copii.

Eu m-am cununat la 31 de ani, nunta la 32 si primul copil l-am facut la 33 de ani. Si vreau sa spun ca am fost primii cu copil dintre prietenii nostri de aici. In tara, toti ma plangeau ca am 30 de ani si ca nu m-am maritat, iar acum ca "saraca" de mine o sa am 3 copii si o sa imbatranesc mai repede.

Incerc ca nu ma mai gandesc ca ma apuca si nervii.

Imi place cand vad aici turisti nemti, sau oricum nordici cu 3 copilasi micuti ca se incumeta si vin impreuna in concediu.

Raluca cu Ioanna , Georgios si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucaspm

Sashenka si mie tot asa imi ziceau cei din tara. Mai ales mama. parca mi se intamplase o nenorocire si cand i-am spus ca noi am vrut a inceput cu " ce ne trebuia...etc". Aici nu s-a minunat nimeni, desi si aici majoritatea au pana in 2 copii.

Eu m-am cununat la 31 de ani, nunta la 32 si primul copil l-am facut la 33 de ani. Si vreau sa spun ca am fost primii cu copil dintre prietenii nostri de aici. In tara, toti ma plangeau ca am 30 de ani si ca nu m-am maritat, iar acum ca "saraca" de mine o sa am 3 copii si o sa imbatranesc mai repede.

Incerc ca nu ma mai gandesc ca ma apuca si nervii.

Imi place cand vad aici turisti nemti, sau oricum nordici cu 3 copilasi micuti ca se incumeta si vin impreuna in concediu.

inca in romania din pacate sunt oameni cu conceptii invechite rau , dar sincer mi se rupe, noi sa fim sanatosi. eu gandesc ca ei o sa ma tina tanara ci nu ca o sa imbatranesc...

Mami Andreea 29sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Am uitat sa va intreb voua medicul de familie v-a spus ceva de un vaccin antitetanos? cand am fost sapt asta la medicul de familie mi-a spus ca vrea sa mi faca acest vaccin..Eu nu stiu daca vreau sa-l fac...o sa intreb si medicul ginecolog..

dar unde sunteti fetelor?? dormiti din cauza ploii?? eu ma plictisesc rau....

adiapapazi oare pe unde este?? ea era zilnic prezenta pt ca statea la pat..

29+ cu
si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Sashenka, nu ma mir. La mine se mira si la al doilea. Din pacate sunt oameni care nu stiu ce inseamna sa ai copii si oameni care ii fac din datorie, pentru ca au ajuns la x ani si e momentul.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

heloo!!!
la noi a venit azi tanti la curatenie si pana acum am stat sa dau indicatii si ordine. cred ca nu prea ii convine situatia cu mine acasa (pana acum eram la servici cand venea si era de capul ei toata ziua, in afara de cateva ordine prin tel), dar asta e...pe banii mei face cum vreau eu
felicitari fetelor cu vesti bune la eco
ANA_O eu ii dau Clarei foarte multe prune uscate in fiecare zi pt constipatie. e un remediu natural si foarte eficient. pe noi ne-au ajutat fff mult, ea fiind constipata de felul ei. pana sa descoperim leacul asta am bagat la supozitoare, lactuloza si dulcopic in ea la greu. eu prefer sa le iau din supermarket pt ca in piata, de regula, le gasesc si afumate, iar eu vreu doar uscate natural. fara fum. sunt cam scumpe, dar merita toti banii...si sunt si bune la gust.

25+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucaspm

Beatrice, poti face mai multe cezariene, nu numai 2. Poate asa era inainte.
Eu , de exemplu, sunt la a 3-a. Si am citit ca se pot face si 5-6. Dr. vede de fiecare data in ce stare e uterul si iti poate spune daca mai poti face sau nu.

dA, PROBLEMA VA FI UTERUL CA NU VA SPUN CA AM CITIT PE UNELE FORUMURI CA AU EXISTAT FEMEI CARE avand placenta praevia, desi au facut cezariana, s-a declansat hemoragia si uterul nu a mai putut fi salvat.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Dar........da, trebuie gandit pozitiv!
Sashenka, ce cuvinte frumoase!

30+

Mergi la inceput