Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (105)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Deci, a treia cezariana o voi realiza in afara daca va fi cazul, ca la noi inca nu am auzit!
Dar pana atunci, trebuie sa-l fac pe primul bebe. Sanatos, voios, voinic.

30+

eu am deja 2 cezariene si in curand o sa o fac si pe a treia...deci se poate . chestia cu 2 cezariene maxim era pe vremuri cand te taia invers si iti sectiona muschii, acum cand se taie jos poti sa faci cate cezariene vrei ptr ca nu mai taie muschii, taie doar terminatiile nervoase si uterul. problema poate sa fie la uter sa nu suporte atatea taieturi dar depinde de fiecare femeie in parte. ei spun sa-ti legi trompele ptr ca in romania exista "norma" la copii - adica maxim 2 (idei preconcepute). si eu cand am ramas acum garvida toata lumea a zis ca sunt nebuna, ca sa fac avort, ca ce nu-mi ajung 2, ca si asa este prea mult, ca nu mai simt nimic din viata mea....si alte cacaturi din astea.. ei nu inteleg ca asta ma face fericita si implinita si ca traiesc prin ei

Mami Andreea 29sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Si eu am auzit ca e perimata povestea cu doua cezariene. Cat despre imposibilitatea de a naste natural dupa cezariana tine foarte mult de modul cum s-a vindecat uterul. Nu este o regula ci mai degraba o exceptie. Mai este si mentalitatea doctorilor care, se stie, perfera cezarienele si inventeaza motive sa nu nasti natural.

Eu m-am intors epuizata de la piata. Au desfinta Oborul si am ajuns din Pipera sa cumpar gogosari la Piata Sudului . Maine producem zacusca...

Ratusca, Sunset

Sugubina, am copiat reteta si anul viitor ma bag si eu la magiun in cuptor.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

da, niste sfaturi bune. Ca eram putin dezamagita la ideea ca 2 si gata. Nu ca as face tot posibilul sa-l fac pe al treilea, dar ideea de a-ti lega trompele, de a-ti pune sterilet, nu-mi suradea. Mai zic unele:lasa ca o sa vezi tu cum este cu copii si sa vedem daca il mai vrei pe al doilea, darmite pe al treilea, dar ma uit la voi si vad ca se poate. Greu, dar se poate!
Mi-e putin frica cu placenta praevia ca daca incep sa sangerez rau!!!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Sashenka oamenii care ti-au putut da asemenea sfaturi nu te merita ca si prietena sau persoana apropiata. Am observat si eu ca la noi ratia este de maxim 2.... si deja cand faci al doilea imediat dupa primul se uita la ine cu compatimire. Eu le-am spus colegilro ca vreau 3 copii si nu vreti sa stiti ce povesti s-au iscat. Am eu un fix ca familiile cu 3 copii sunt foarte frumoase. Asa ca din partea mea Sashenka ai toata admiratia

27+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

beatrice nu te mai gandi ca vei sangera..o sa fie totul bine..gandeste pozitiv...

[b]miruna[b] si noi facem zacusca in weekend..azi ce mai ai in program???

eu m-am patucinizat, cum spune sugubina, ,a tot gandesc de ce sa ma apuc si nu stiu

29+ cu
si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

omgggggg....nu am stiut de chestia asta cu 2 copii si gata ca e" prea mult"..sunt socata...e 1 data cand aud asa ceva..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Hello!

Ana, sper sa scapi repede de starea urata Apropo de nastere, si de limitele bazinului tau, nu se poat face estimari precise? In afara stiu ca se pot face. Eu nu sunt de acord cu masuratul "ochiometric"... macar sa stii o treaba.

Opinia mea este ca ar trebui sa incerci natural daca bebe nu are circulare si e cu caputul in jos. Pe parcursul travaliului sunt cateva etape de coborare a copilului si daca lucrurile nu ar inainta sunt sigura ca te-ar putea baga in operatie de urgenta.

Victoria, mami de Anna Sofia, 30+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Nu am timp sa citesc, pana acum m-am pregatit, am mancat, am facut bagajul... merg la recoltat de sange, apoi plec spre Bucuresti, va doresc o zi minunata si voi toate sunteti minunate! Va pup si va imbratisez!
Allexxia, pentru capitolul nou!

Ana
31+s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Beatrice, poti face mai multe cezariene, nu numai 2. Poate asa era inainte.
Eu , de exemplu, sunt la a 3-a. Si am citit ca se pot face si 5-6. Dr. vede de fiecare data in ce stare e uterul si iti poate spune daca mai poti face sau nu.

Raluca cu Ioanna , Georgios si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Ana
Citeam mesajul tau si parca citeam ce vroiam eu sa va povestesc
Ieri am avut multa munca la firma, aprox 10 ore, apoi am iesit la un restaurant cu niste prieteni , eram ok. Cand am ajuns acasa am colapsat. Se invartea sufrageria cu mine, burtica tare tare cu o senzatie dureroasa. Bebe se agita si el dureros. Colac peste toate, si eu sunt constipata, si aveam si de la asta o senzatie de presiune. Am zacut intinsa vre 2 ore, cat pe aci sa decid sa mergem la spital, dar am adormit. Dimineata m-am trezit cu un soi de febra musculara /amorteala si burtica tot tare stau si zac

Cireasa de pe tort? Vecinii s-au apucat sa darame casa, numai huruituri de bormasina dc la 14 nu inceteaza ma duc sa urlu la ei

s31 Lucas Petru

Mergi la inceput