Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (105)
Raspunsuri - Pagina 13
fluturasha23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ral_eli eu nu am cumparat nimic, am doar lista completata, adnotata si atat; nu reusesc sa ajung la nici un consens cu sotul, dc ar fi dupa el l-ar tine pe bebe in curul gol si in copaie cum a fost crescut el la tara de bunici . mi-am zis ca ma duc singura si cumpar tot ce vreau si asa il pun in fata faptului implinit si gata. asa incat la bebeexpo sparg cardul 28+ |
Buna dimineata si de la noi! Va invitam o cu lapte sau ceai sau ce mai vreti voi.
ral_eli si care mai aveti de gand sa platiti cu cardul la babyexpo trebuie sa aveti in vedere ca se poate plati numai cash, expozantii neavand pos-uri.
Mami fericita si implinita de Iulia si 26+
allexxia_m spune:
mirunam e, si ce daca suntem singurele care lasam botezul in mai ....
nu inteleg asta cu termenele limita la botez
ba sa nu fie prea devreme, ba sa nu fie prea tarziu ....
se face cand se poate si cu asta basta, mult mai important este ca se face! Poate ar trebui sa ne gandim mai mult la asta si mai putin cand anume se face botezul!
Stiu ca se poate face botezul si in zilele de post dar normal ca vrem si noi sa dam si o petrecere dupa, nu sa ne ducem acasa ca si cum nu ar fi fost nici un eveniment important. Deci daca asa mult tine postul in perioada aia, de pe 28 feb pana pe 30 aprilie, nu e vina mea si in nici un caz a copilului! Respectam postul si facem botezul cand se poate!
32+
ratusca83 spune:
Neata si de la noi!!! inca nu ne-am despatunicizat(sper ca am zis bine),dar am intrat sa va citesc....
miruna misiune incheiata si la noi...aseara la 10 am terminat....mai mult sotul decat eu....eu cu gura si el cu munca......am scos toate lucrurile ce le aveam in camera lui bebe,acum urmeaza sa-i cumparam...debaralele mele niciodata nu au aratat mai bine.....iar cuvertura din dormitor e mortala..aseara nici nu-mi venea sa fac patul de dragul ei..
Acum nici eu nu stiu ce ma doare...
Azi am program de mers la pensat, luni la tuns si vopsit..o gramada de treaba...imi vine sa plang cand ma uit la picioare si vad ce maimuta sunt...dar dr a zis clar fara epilat cu ceara sau epilator...asa ca diseara bag lama..
beatrice..o sa fie totul bine...ai sa vezi..dr ti-a spus partea urata,dar la tine nu va fi cazul...
Legat de botez nici noi nu prea stim cand il vom face...ramane sa ne hotaram dupa ce nasc...Apropo de traditii...noi la nunta nu am avut nicio traditie si nici la botez sau dupa nastere nu vom avea...asa ca eu voi iesi afara,il voi scoate si pe bebe,xchiar daca e nebotezat..
va pupicesc...merg la bucatarie sa pap ceva, ca sunt singura..sootul si-a facut de lucru pe la firma...iau "prietenul" cu mine(asa iii zic la laptop) ca sa imi tineti companie..
29+ cu
si ingeras in ceruri
amelia_ilie spune:
Buna dimineata tuturor !
S-ar putea ca si noi sa facem botezul mai tarziu, i-a venit o idee sotului meu, desi pe mine nu m-ar deranja sa fie in februarie. Oricum copilul va fi dus la biserica/la restaurant cu masina care are incalzire, stiu ca apa in care se boteaza copilasii iarna este incalzita, plus ca la restaurante de obicei iarna este incalzire. Deci se poate oricum. Noi trebuie intai sa gasim nume si nasi, apoi mai vorbim.
Fluturasha, mercic de pontul cu cash la babyexpo, ma asteptam, asa ca e bine ca mai primesc o informatie ca sa nu uit.
25+
bb_alinus spune:
Neata fetele! Sper ca ati reusit sa dormiti mai bine!
Despre botez, spuneti-mi si mie ce atata graba? Adica asa cere traditia ortodoxa, nu ai voi sa scoti bebele afara nebotezat, sau ce? Nu as face botez pe timp de iarna, DF!
Iar pe bebe am mai zis, il scot imediat la plimbare , nu de alta dar o am pe fii-mea la scoala si cine o ia daca nu eu! Si atunci ce fac cu bebe, il las in casa?
Dar de fapt nici nu pot sa ma gandesc deja la botez, pana nu vad bebe frumos si sanatos la mine in brate nu pot sa ma proiectez asa departe !
Alina (31 sapt) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.
bb_alinus spune:
Schimbat si noi semnatura !!!
Alina (32 sapt) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.
amelia_ilie spune:
Felicitari pentru semnatura bb_alinush! Nu mai e mult si te apuci de proiecte de botez, ia sa vezi...
25+
allexxia_m spune:
'Neata fetelor matinale!
Nu ma asteptam sa fie atatea fete matinale sambata!
Felicitari pentru semnatura bb_alinush! fara sa vrei incepem sa ne gandim si la botez
32+
beatrice75 spune:
Ati auzit?De la 1 ianuarie se va plati totul, chiar si o zi de spitalizare, medic de familie, TOT!
Waw, referitor la botez, vad ca am avut dreptate, ori in februarie, ori in mai. Nici eu nu-s de acord cu babismul acesta, nu scoti copilul din casa pana la botez. Stiu in mai este frumos, dar bebica al meu ar avea cam 7 luni. Cred ca-i cam mult!Am putea sa mergem la biserica in febr si in mai, petrecerea. Dar si asta e cam aiurea.
Va dati seama ca la Baby Expo vom trece una pe langa alta si nici nu ne cunoastem, ca una e sa vezi niste poze pe picassa si alta sa te vezi live
Da, azi schimb semnatura!31 sapt, desi ecografic este de 32 sapt
30+