Aspirante optimiste > 20 ani (571)
Raspunsuri - Pagina 3
bebelu86 spune:
ramo sigur nu iese asa dvrm...
iese la min 10 zile DPO.
la prima sarcina, care avea fix 10zile DPO, a iesit la sange.
la testele astea normale de sarcina, era negativ
in spital mi-au facut alta analiza la sange, tis. si acolo a iesit
asa k mai asteapta...sau fa la sange si sti sigur ce si cum
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 23+ cu Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
ramo_b spune:
cred ca mai astept. dar oare daca fac un test sapt viitoare ar fi ok? pe atunci ar trebui sa se vada?
bebelu86 spune:
teoretic, ar trebui sa se vada ceva ceva.
aaaaa...k mi-am adus aminte
LOre nu v0am parasit, nici nu v-am uitat..
dar a fost sotu cu treaba la pc si nu am avut cum sa intru.
iar poze cu burtica nu am mai facut, ca nu am aparatu acasa
abia luni il iau si fac atunci si va pun.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 23+ cu Natalia Maria
bebelu86 spune:
cami si eu astept sa le primesc pe alea...
dar cand.??? habar nu am
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
gabyv spune:
neata
Paula, imi pare rau ca nu a doua linii, data viit
nu stiu ce tot am ca de ieri nu reusesc sa-mi revin, am o stare de nervi si sunt cam agitata...
nu e de la vreme, ca la noi asa a fost toata vara, deci m-am obisnuit
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
raluci_b spune:
helooo, va pup apasat
de azi incepe calareala SA si la noi, Doamne ajuta
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2
mamutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crpopeasca anda15 - eu am realizat dupa pierderea sarcinilor ca e mai greu sa ramai gravida si sa pierzi sarcinile decat sa nu ramai, din punct de vedere psihic. Eu am ramas gravida prima data in prima luna de incercari. Mare bucurie...dar f. scurta. Apoi un an de zile nu am mai ramas DELOC. Fix la un an am ramas iarasi, la 6 saptamani fara sa am vre-o problema pana atunci m-am dus la doctor sa fac ecografie, si atunci pe masa doctoritei am pierdut sarcina . A 3-a oara la 2 luni dupa sarcina de 6 saptamani. Testele au fost poizitive o saptamana, apoi au inceput sa scada in intensitate pana au disparut. Groaznic de fiecare data. Imi este si teama sa mai raman gravida. Singurul lucru bun din treaba asta e ca raman totusi. Baby Dreams www.fertilityfriend.com/home/1f7755" target="_blank">Cycle Chart |
Ai facut analizele de trombofilie, sindrom antifosfolipidic etc?
Eu am fost putin in spital si de aceea nu am mai intrat, ca sa nu uit cum e. Oribil evident.
toata lumea