Aspirante optimiste > 20 ani (571)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui crpopeasca

Da, hormonale perfecte. Infectii toate negative si pentru 80% am anticorpi.

Cele de trombofilie nu stiu exact care sunt.

Am facut anticoagulant Lupic, Anticorpi anticardiolipidici pentru sindrom fosfolipidic. Au iesit bine si astea.

Ce nu am facut inca sunt testele genetice.

Da AMH-ul se da dupa o varsta. Dar nu stiu cat de buna e valoarea mea. Cred ca trebuie sa ma grabesc Speram sa aflu mai multe de la voi.

Baby Dreams

www.fertilityfriend.com/home/1f7755" target="_blank">Cycle Chart

Poti intra pe trobofilia o cauza a infertilitati, tot pe DC si gasesti acolo toate amanuntele. Eu am proteina S cu probleme.

Scuze dar eu raspun pe masura ce citesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Mamutz, de ce ai fost in spital?
Scuze, eu sunt mai noua pe aici, inca nu stiu care cum e, plus ca ne inmultim pe zi ce trece
Cum zicea careva pe aici zilele trecute, ia mai plecati voi la odisee, ce-i cu aglomeratia asta la aspirante?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

IO IO ZICEAM

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

eu as pleca, dar trebe sa-mi imprumute cineva ori o ovulatie, ori un test cu 2 liniute ... hai si apoi ma car!!

FertFriend inca e pe semafor rosu la mine... si dupa ce TB am, nu cred ca vine prea curand...dar cine stie...

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anda15

Mamutz, de ce ai fost in spital?
Scuze, eu sunt mai noua pe aici, inca nu stiu care cum e, plus ca ne inmultim pe zi ce trece
Cum zicea careva pe aici zilele trecute, ia mai plecati voi la odisee, ce-i cu aglomeratia asta la aspirante?

Eu am pierdut sarcina in iunie, asa ca am parasit odisea, dar sper sa ma intorc curand.
Pai am avut dureri groaznice duminica seara tarziu si am dat fuga la spital unde, surpriza m-au internbat. Un chist hidatic aparut dupa ovulatie, in pericol sa se sparga. Si ciclu lipsa, dr zice ca e posibil sa fie sarcina, insa eu cred ca luna viitoare (sper).
Am facut un bhcg in ziua 23 si a iesit negativ, dar zice ca e normal daca ovulatia o fi fost in ziua 20. Acum sunt in ziua 31 sau 32, nici nu mai stiu si ciclu lipsa. Poate fi si din cauza chistului o intarziere. Eu in mod obisnuit nu am probleme de genul asta, dar acum...

Mergi la inceput

Mamutz, da ai fost chiuretata in iunie?Intreb pentru ca eu am pierdut ultima sarcina la sfarsitul lunii mai si am fost chiuretata si mi-a zis repaus 3 luni minim, iar alt medic a zis 6 luni.
Si ma intrebam daca nu e devreme inca sa incerci?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

IO IO ZICEAM

Eu sper sa se echilibreze curand situatia, adica astept miscari masive spre odisee ca asa nu se mai poate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anda15

Mamutz, da ai fost chiuretata in iunie?Intreb pentru ca eu am pierdut ultima sarcina la sfarsitul lunii mai si am fost chiuretata si mi-a zis repaus 3 luni minim, iar alt medic a zis 6 luni.
Si ma intrebam daca nu e devreme inca sa incerci?

M-a chiureta ca era sarcina oprita in evolutie, din cauza proteinei S. Initial mi-a zis sa incerc dupa 3 luni, dar... dupa 2 luni era totul normal, endometrul f bun, aveam foliculi (nu asa mari ca deobicei dar bunicei,proteina S revenise la normal. Ma urmareste si dna Uscatescu de la fundeni. Deci nu mai este niciun impediment sa nu incerc. Dar cred ca nu a fost sa fie, cu toate ca inca nu stim sigur. Eu ovulez normal in ziua 15 de ciclu si ma inteapa tare ovarul harnic . Acum folicul dominant era pe dreapta (obisnuit e pe stanga, pe care am si ramas) si avea doar 14,5 mm in ziua 12 si eu cred ca ala in loc sa se sparca s-a transformat in chist, are ar trebui sa dispara la ciclu, fiind functional. Si a mai cedat dupa tratamentul din spital. Acum o sa vedem. In aprilie am ramas dupa laparoscopia din martie (desfundare trompe).
Cam asta e.

Mergi la inceput

Mamutz, pai sa fie cu ochisori cat mai curand
Eu mi-am facut analize de trombofilie saptamana asta si am primit rezultate partiale: proteina S a iesit putin sub limita, 54, la val normale 55-140. Astept si restul sa vedem de ce nu stau bebeii la caldurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetele
paula imi pare rau ca nu sunt II. poate este totusi, prea devreme de test

fetelor ce faceti? vorbiti , nu gluma

S-a intamplat minunea mult asteptata16+

Mergi la inceput