Aspirante optimiste > 20 ani (571)
Raspunsuri - Pagina 5
mamutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda15 Mamutz, pai sa fie cu ochisori cat mai curand Eu mi-am facut analize de trombofilie saptamana asta si am primit rezultate partiale: proteina S a iesit putin sub limita, 54, la val normale 55-140. Astept si restul sa vedem de ce nu stau bebeii la caldurica |
Proteina S scade in timpul sarcinii, trebuie sa faci tratament inainte. Daca acum e o unitate sub limita probabil ca in timpul sarcinii scade mult. La mine acum e normala si in sarcina a scazut la 34. Am inceput tratament dar a fost prea tarziu. Acum iau aspenter 1/zi, magne B6 1/zi, omega 3, vit E 10 zile /luna, acid folic de 5mg, vit C de 1 gr.
Ai fost la dna dr Uscatescu la fundeni? Daca nu sa mergi neaparat.
mamutz spune:
Stiu pe cineva cu gemeni care la valaorea 51 a prot S facea clexane, eu la 34 luam doar aspenter. Acum cum raman ma baga pe clexane. Dupa chiuretaj nu am mai facut tratamen si totusi proteina S si-a revenit.
offff
Eu am albit in cap cand am pierdut sarcina.
anda15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamutz Proteina S scade in timpul sarcinii, trebuie sa faci tratament inainte. Daca acum e o unitate sub limita probabil ca in timpul sarcinii scade mult. La mine acum e normala si in sarcina a scazut la 34. Am inceput tratament dar a fost prea tarziu. Acum iau aspenter 1/zi, magne B6 1/zi, omega 3, vit E 10 zile /luna, acid folic de 5mg, vit C de 1 gr. Ai fost la dna dr Uscatescu la fundeni? Daca nu sa mergi neaparat. |
N-am fost la dr. Uscatescu la Fundeni pt ca sunt din Timisoara si acum nu sunt in tara. Dupa ce vin rezultatele analizelor merg la ginecolog in Timisoara si sper sa stie sa-mi dea un tratament care sa ma ajute sa tin sarcina.
mamutz spune:
Scuze acum am vazut ca esti din Timisoara, dar vin fete din toata tara la ea. Tin pumnii sa fie ok analizele si sa vina bb repede si sa stea la caldurica cat trebuie.
deeva73 spune:
unde sunteti toate... m-ati lasat SINGURA?!!! Of Doamne cat de mult urasc cuvantul asta.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
AlinaBu spune:
aici sunt
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
Katy82 spune:
Paula imi pare tare rau! Sa nu te dai pe langa butoi, da. Poate ai ovulat mai tarziu, pana nu vine ... speranta moare ultima.
http://lt2m.lilypie.com/KvEhp3.png
sa devin !
anda15 spune:
Deeva, mi-am amintit ceva de la vizita noastra la dr. I.
Dr. I e un flacau solid, peste 1.80, fff bine facut si mi-o fost asa drag de el cand ne explica ce si cum sa obtinem o "sarcinuca", diminutiv pe care l-a folosit de mai multe ori in conversatie, plus ca deseneaza de zor sa intelegi cat mai bine ce ai de facut
De abia apuc sa ne povestesti cum a decurs vizita voastra