Aspirante optimiste > 20 ani (571)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crpopeasca spune:

Eu am terminat analizele si se pare ca toate sunt ok.
Chiar fetelor, mie dna doctor mi-a dat sa fac si hormonul antiMullerian, cel care masoara capacitatea ovarelor de a mai produce ovule.

Mie mi-a iesit o valoare de 1.58 ug/L in conditiile in care range-ul normal este intre 1 si 8ug/L. Dar din cate am gasit eu cu cat e mai mare valoarea cu atat mai bine. Deci nu e f. bine.

Voi ce stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Mie nu mi-a dat sa fac AMH, doar teste de trombofilie si cariotipul genetic.Hormonalele ti-au iesit bine? AMH se da in functie de acestea si de varsta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crpopeasca spune:

Da, hormonale perfecte. Infectii toate negative si pentru 80% am anticorpi.

Cele de trombofilie nu stiu exact care sunt.

Am facut anticoagulant Lupic, Anticorpi anticardiolipidici pentru sindrom fosfolipidic. Au iesit bine si astea.

Ce nu am facut inca sunt testele genetice.

Da AMH-ul se da dupa o varsta. Dar nu stiu cat de buna e valoarea mea. Cred ca trebuie sa ma grabesc Speram sa aflu mai multe de la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

offfffff neatza fetelor . Mi-am pus cesu la 7 jumate sa sune sa vad vestea cea buna de la paula, dar nu am auzit ceasul . Paula tare m-am intristat cand am auzit ca nu sunt II. Poate luna viiotare vi cu vestea cea buna. Iti tin pumni.
crpopeasca imi pare rau prin ce ai trecut o sa vina si randul nostru .

Eu fug inapoi in pat ca mie somnica, app z47

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Na, mi-am dat cu glow rosu pe la user name, sa ma repereze barza mai usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_b spune:

Buna fetelor! Ce mai faceti?
crpopeasca imi pare rau prin ce ai trecut si bine ai venit printre noi.
Paula imi pare rau pt test dar il poti repeta daca nu a venit cm.
Eu sunt Z33 din 31. test facut ieri = negativ. Deci, Paula, suntem cam in aceeasi situatie. Dar rusii inca nu au venit si mie nu mi-a intarziat niciodata. Cand sa repet testul? Ce ziceti? Am auzit ca s-ar putea sa se pozitiveze numai la 7 zile de intarziere.
la toate, fara exceptii si o zi superba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ramo mai bine fugi si fa un bhcg. e cel mai sigur.
sti sigur cand ai ovulat?
k dc a fost traziu, e normal sa nu iasa inca la urina

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 23+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

nu am facut test dar dupa simptome am ovulat in 25-26. e posibil sa nu se vada inca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

vedeti k la unele femei, schimbarile astea de vreme, anotimp, mai deregleaza cm. si de aia pot aparea intarzieri ale menstruatiei.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 23+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

stiu si asta, dar eu nu sunt sensibila deloc. nu am avut niciodata astfel de probleme. nu a intarziat niciodata din nicio cauza.

Mergi la inceput