Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***248***
Raspunsuri - Pagina 9
novus spune:
Denisamada, super tare Adelake !! ce viteza are si ce mobilitate !!
Alexandra (03.03.09)
anca_nicolae spune:
Am uitat sa va zic ca bietii oameni isi luasera doar cafea [expresso, o picilina de cescuta, nu o sa imi iau din aia niciodata], si mai cerusera si pliculet de zahar de ma uitam unde incape, :)), si stateau si se uitau la mine cat de multumita eram cu salata mea, le-am si zis: fratilor, asta este, v-am zis la inceput sa va alegeti ce trebuie, ca uite acum, unii mannaca si altii doar privesc . A fost f ditsractiv, am ras non-stop, dar nu am avut timp sa il privesc in adancul ochilor prea mult, doar fugitiv, asa, cat sa-mi fac o parere daca ma mai vad si a 2-a oara cu el. La plecare, tipul [dorind mereu sa fie dur] zise: DOAR de complezenta o sa zic ca mi-a facut placere sa ne vedem, si mai vb.." eu, lasand CLAR sa se vada ca NU a avut efecti scontat acel "complezenta" zic: "si eu, doar din noblete englezeasca, iti spun ca te las sa imi pastrezi nr de mobil in agenda" si apoi pa-pa. Urc in C3 si ii las in urma intr-un nor de praf [ee, nu era de la mine, ci de la lucrarile cu pasajul basarab :)))]
Ajung la serv, ma pun colegii sa le pove pe scurt, si nici nu termin bine faza cu "complezenta" cand pac, suna tel, era omu', zicand.. cu o voce frumoasa de data asta, asa.., mai putin dura: "nici nu ne-am despartit bine si uite, ca deja mi-e dor de tine" eu i-am zis ceva gen drum bun [ca pleca spre zimnicea, distanta mare :)))], apoi el ca cica sa-mi cumpar casti pt mess, etc, dragut. Nu trece mai mult de 1 ora si pac, sms [cumva ff corect si la obiect, o sa vedeti]: "esti tare simpatica, dar si obositoare! Iar faptul ca ai suportat cu "stoicism" toate marlaniile mele, ma determina sa constat ca esti demna de tot respectul" si eu ii raspund ceva de genul: "sa inteleg ca ai ajuns cu bien acasa? Si daca da si inca esti viu si nevatatmat, adica ai trecut cu bine peste tot targetil meu de a te obosi, atunci esti demn de tot respectul" si el raspunse instant: "acum nu-ti da in petec, ai putina mila si nu ma face sa ma indragostesc subit".
Acum e 12 nopatea si copiii mei dorm f frumos si linistit. De ce? Pt ca, vedeti voi, .., mama lor e prea "ocupata" ca sa ii streseze cu "somnul de zi"
pupam pe toate fetele cucuiete si mai ales pe magdy, speram sa mai stea micuta cat trebuie la caldura, dar si mamica sa fie mai bine.
Pisik, dupa ce trece rosu din gat, e vremea de dus la ALTI copii, aceasta zgatie numita Ana
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 1 anisor
anca_nicolae spune:
Legat de semnele de somn, eu NU am zis sa NU culcam deloc copii la parnz, nuu, ci doar sa ii ajutam sa adoatma cand dau ei semne de somn. De ex, bb3 doarme ziua, la bona, si in weekend, deci nu il tin treaz cu forta, nuu, insa nu as stii sa zic la ce ora a dormit, pt ca eu nu ma uit la ceas, ci doar, deodata, constat ca se freaca la ochi, pune capul pe jos, etc, si deci e momentul de somnic. Eu am scris postarea de mai devreme mai mult pt acei copii care sunt plini de energie si se dau jos din pat plangand si suferind ca sunt tzintuitzi acolo. Iar cu varsta, v-am zis, eu nu am dormit niciodata ziua, de la 1 an incolo, scrie in fisa mea medicala de la adoptie, si apoi, de la 4 ani stiu eu singura ce faceam .
Ma gandeam si la Pisik, oare pe un coltisor de iarba, chiar daca aafra e mai uratel, ar mai urla la fel? Incearca sa stai cu ea mai mult afara, pe o paturica, sa va "mutati" in timpul zilei acolo... Zic si eu o idee
Poze cu noi
anca_nicolae spune:
Asa, ca m-a intrebat novusel, cu tinerelul nu a murit, e un fel de "stand by", adica, dupa ce m-am intors de la mare, am vb la tel de cateva ori insa fara dorinta vreunuia dintre noi sa ne revedem, culmea ca apoi intr-o saptamana ne-am vazut intamplator de vreo 4 ori pe strada mea[intr-o zi de 2 ori parca], dupa care m-a adaugat pe hi5 la friends, insa, am un dubiu legat de el, mi se pare [pe langa ff incalcit la ganduri] un picut schizofrenic [sper sa ma insel]. Adica nu neaprata medical vorbind, ci sare in niste stari si sentimente, ganduri, atat de opuse si de puternice, ca ma cam sperie. Cumva, el a avut dreptate cand mi-a zis ca poarta in interirul lui un om mult mai in varsta decat ar fi normal, si nu a zis-o ca o lauda, ci ca o apasare. Cred ca a avut multe dezamagiri, si, mi-e tema sa nu il leg de mine prea mult, pt ca eu de iubit nu l-as iubi, insa de captivat l-as putea, si pana la urma eu tot cu sufletul singur as ramane, insa el ar mai acumula inca o dezamagire. E ciudat ca el mi-a zis clar ca nu il intereseza buletinul, si totusi imi inspira mila, protectie din partea mea, in timp ce daddy mi-a tot explicat ca TREBUIE sa ne despartim din cauza buletinului dar de el nu mi-a fost mila deloc [desi si el mai tanar ca mine, bine, nu cu 16, doar cu 10]; mi se parea ca doar cu mine ar fi fost el fericit si ca amandoi ne-am face un bine noua daca am putea uita de buletine.
Asta este, chiar nu vreau sa iau hotarari acum, sunt putin cam preocupata cu situatia generala a joburilor in ro si in general, asa ca partea cu amorul o privesc doar ca pe un "escape line".
Noapte buna, pup.
Poze cu noi
Ilinca_M. spune:
Am uitat sa multumesc pentru lamuririle complete cu prevenarul! Gianina Eu nu sunt "fan" vaccinuri optionale, le-am facut cu inima stransa si pe astea "obligatorii".
Anca. poate tinerelul e maniaco-depresiv, da-l incolo, tai-o usurel cu el, sa nu te trezesti ca-l ai pe constiintza. Cu somnul ai dreptate (intr-un fel) ca nici eu nu suportam sa dorm la pranz, dar asta de pe la 4 ani, ca inainte nu prea am amintiri. Pe un copilas asa mic ca ai nostri (mezinii) nici n-ai cum sa-i culci "fortzat", oricata atmosfera intunecoasa si linistita le-ai face, daca nu reusesc io cateodata cu tzitzi...iti dai seama. Sa incerci mai mult de juma de ora sa-i culci e pierdere de vreme. Eu de incercat incerc zilnic s-o culc cand stiu ca e ora ei de somn (14), cateodata adoarme aproape instant, altadata e prea energy si o las in pace si atunci o ia somnul pe la 16 iar alta data (din fericire inca foarte rar) nu doarme deloc.
Denisamada, tare de tot Adelake! Bietu' motto-rush...el e, nu?
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Denisamada, tare de tot Adelake! Bietu' motto-rush...el e, nu? |
Da. MottoRush e fetitza.
Anca, am si eu o idee despre ce inseamna malabsorbtie si nici eu nu cred ca e cazul Adelei, de-aia nici nu ma grabesc cu analizele, dar o sa le facem totusi, pt ca poate fi si asta de diverse grade si pt anumite kestii... poate descoperim ceva sau macar stim ca putem elimina asta.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Pisik06 spune:
Neatza!
Am admirat-o si eu pe Adelake dormind. Eu zic ca Adelake e clar Vitamina feminina. Si mai zic si ca e sanatoasa tun
ANCA, succes cu noua cucerire. Sper sa iasa cum vreti tu
Ana e treaza de la 6. Ea ar mai fi dormit, dar am tot chinuit-o cu punguta aia de urocultura si tot nu am reusit sa adunam mare branza. Sper sa aiba din ce sa ii faca analiza. Cu febra la fel suntem: ba e rece ca gheata si are 36, ba frige si are 38, 39. Alte simptome inca nu. Si vesela este, de mancat mananca, chiar nu imi dau seama ce ar putea fi.
Va dorim o zi frumoasa, ca la noi tare frumos e afara si noi stam in casa. Dar cred ca dupa amiaza iesim un pic, ca nu mai rezist.
Mami de minune mica
novus spune:
Neata !!
Ne-am trezit si noi pe la 10 , tare bine e, o sa mergem si diseara in oras, vad ca se doarme bine dupa !!
Iesim afara ca e o vreme superba, asa ca pastrati-mi cafea si mie !!
Alexandra (03.03.09)
simina_kin spune:
Fetele pot sa-i dau Mayei branzica Milli slaba???????
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!