Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***248***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

MARIANA, eu personal pana la 1 an i-am dat branzica facuta de mine, apoi am trecut pe branzica de la Mega.
I-am mai dat insa ocazional si branzica fagaras si altele de gen, chiar pana sa faca 1 an. Si stiu ca sunt fete care au dat de la inceput branzica din comert, asa ca da, eu zic ca ii poti da.

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Anaan sarumana, scapai si de-asta. Daca nu-l chinuia pe un Andrei Avram talentul era si mai bine, dar na...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Bine c-ai scapat! Andrei Avram lingvistul ala ce-a fost casatorit cu Mioara Avram?( parca asa-l chema)

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Nu, fiu-sau Ca pe-astia ii cheama la fel, pe toti!!!

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Aha, deci e urmasul ...vad ca se poarta clanurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Pai fetele, pozele sunt pe picasa, contul mamicilor, multe din voi aveti inca poze acolo!

Caut o reteta de mancare de varza.

Novus, ca mi-am amintit, eu nu stiu sa-ti zic o reteta anume, eu lui Keutu ii dau in timpul sapt piure facut din legumele si galustele (de gris sau faina) din supa sau legume cu carne gatite la abur. La sfarsit de saptamana ii dau legume cu carne din ce pun eu in vasul roman.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Vazut Keutu, sportiv de frunte; o fi inceput el sa mearga mai tarziu, dar sa vedeti ce atlet este si ce escaladari face! Plus ca e un dragut si jumatate! Sala este super, mi-ar placea mult sa fie si pe aici asa ceva, dar ce sa-i faci, Jermania e Jermania!

Kea, merci de parola si pune si tu mai des cate-o poza cu Keutu, ca merita admirat si laudat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna fetelor,

Ma iertati ca scriu cam rar,dar nu ma lasa copii deloc la calculator.

M-am distrat cu filmuletele Adelei, care mi-au placut foarte mult.

Mi-au placut deasemeni si povestirile Ancai despre tinerei. Anca chiar ai talent la povestit.

Pisik sanatatei multa Anei si cu intarziere ii transmit si eu LMA.

Fetelor abia astept sa ne revedem, imi e tare dor de voi si de ghiocei.

Noi suntem bine, din ianuarie voi incepe serviciul si inca nu stiu daca sa duc copii la cresa sau sa ii las cu soacra-mea. Ideal ar fi acasa dar nu prea am baza in ea. Oricum i-am inscris la cresa.
Copii mei se cearta pe jucarii, oricum de ceva vreme le iau la fel la amandoi, dar chiar si asa, Bogdan le ia pe amandoua si Bia se supara...
Sunt si momente in care se joaca frumos si se iubesc.

Am pus cateva poze cu ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Iuca sunt tare simpatici piticii tai, cum se iubesc ei si cum se joaca impreuna... Cred ca e mare veselie in casa.

Cristi doarme si diseara mergem in 3 la o nunta, n-am cu cine-l lasa ca ai mei is toti plecati din Buc. Sper sa acum pana mai tarziu ca sa putem sa ne desfasuram la noapte macar pana la 10.

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Sa mai intru....sa nu mai intru...ca tare mi-e rusine, asa de mult timp a trecut de cand nu am mai deschis computerul...a trecut o vara intreaga.
Totusi dau buzna peste voi....va pup pe toate si va imbratisez,pt toate zilele in care am lipsit, sper ca sunteti cu toii bine, ma refer si la bibelourile mici si dragalase si sper sa ne iertati pt absenta indelungata.

Sper sa imi intru in ritmul meu normal si sa imi reiau micile mele momente de relaxare la computer citindu-va si din cand in cand scriindu-va.

Doua vorbe despre noi: suntem bine, crestem frumos, in greutate mai putin, in inaltime mai mult,am fost in vacanta un piculet, pe fuga peste tot, pt documente,pe la bunici ca sa ne cunoastem, si a zburat timpul repede. Vorbim tot ce se poate in doua silabe, facem caca la olita si mult pipi pe unde apucam, mancam aproape de toate, nu mai vrem sa stam in scaunelul aferent la masa...etc etc.
Va pup inca o data si va doresc o zi buna!

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ohoooo, cine-a trecut pe la noi!! Chiar ca a trecut o vesnicie...Si m-am uitatla semnatura dar n-am vazut niciun album nou cu Nicholas, pai se poate, Nicky?!
Eu mi-am pierdut un cercel Habar n-am cand, cum si mai ales unde, sa stiu sa-l caut:))
Sophiphi iar mi-a tras clapa cu somnul de pranz, l-a sarit de tot. Acum a adormit, de vreo 10 minute iar eu sunt zombie

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Am fost in Herastrau si m-am intalnit cu ELA, Ianis si tati de Ianis.

Ianis, copil cuminte, statea langa parintii lui. Vladimir- nebun fugea de colo colo. Asa ca ii rog sa ma ierte ca nu am putu sa stam sa vorbim mai mult, dar m-a plimbat Vladimir juma de Herastrau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Buna fetili !

Noi suntem fericiti alaturi de tati nostru cel drag, cred ca sunteti curioase sa stiti cum s-a comportata Stefan cand l-a vazut pe tati la aeropot… a fost foate incantat ca si cum nu s-ar fi despartit nici o zi… ma bucur ca nu este deloc gelos cand noi ne sarutam, imbratisam, se uita cu o fata fericita la noi si ne adreseaza un zambet strengaresc … ce sa mai, suntem happy, happy, happy…

Eu sunt un pic cam in urma cu cititul dar recupere atat cat pot…

Mergi la inceput