Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***248***
Raspunsuri - Pagina 7
Anaan spune:
La noi e sarbatoare, a venit "dada" acasa; fiu-meu chiuie din toti rarunchii si se tine numai de tac-su.
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
denisamada spune:
Iar am ramas in urma cu cititul, dar sper sa reusesc sa recuperez, ca pisicul doarme, motanul abia a aruncat buzduganul ca a plecat din capatul Bucurestiului... pana ajunge el acasa, ma pun eu la curent cu evenimentele.
Dar nu mai rezistam sa va arat un filmuletz cu piticul, surprins de camera montata de ta'suwww.youtube.com/watch?v=2Ksu-JGLr6M" target="_blank">filmuletz Asta era acum vreo 2 zile, cand v-am povestit ca l-a skip-uit pe ta'su de la joaca si s-a dus sa se culce... Dupa ce am plecat noi, David Copperfield a iesit din sac... si a alergat matza. Si tot din seria www.youtube.com/watch?v=ZhHV1gs1jx0" target="_blank">alergat matza, daca mai aveti rabdare.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Bianca2503 spune:
Sa traiti!
Cuvintele pierdute sunt pierdute. Pe apa sambetei...
Mi-am culcat piticul pe la 20.30, ca astazi a dormit doar 45 de minute .L-am lasat in grija lu tac'su dimineata, atentionandu-l sa nu il lase sa doarma, insa vorbele mele intra pe o ureche si ies pe alta. A mers cu masina si bineinteles ca l-a luat somnul pe Vladimir. Asa ca azi am avut o zi plina de tot.
Noi nu avem de fel probleme de somn la pranz (baga 3 ore pe ceas).
Acum eu sunt foarte ocupata cu un serial. Cand eram gravi am vazut prima serie din "24". Si acum am gasit pe site-ul minune si celelalte serii. Ma enerveaza, ca mie nu imi plac filmele astea dar acum trebuie sa vad care e treaba cu bomba si cu presedintele.
Sa va arat cum a adormit Vladimir in seara asta:
http://picasaweb.google.com/100786941598598734721/Septembrie2010?authkey=Gv1sRgCM3HpKHh6Pb8_QE#5515341082222236322
silvi8 spune:
bianca, vladimir e un dulcesi crina doarme dar ea a adormit in brate ca e mai cu mot
ilinca, daca nu are nici un semn de boala pana acum ati scapat cred. boltoacele sunt si ptr crina o mare atractie. cizmulite de guma inca nu avem dar se pare ca sunt un must have...
dyana, eu chiar asteptam polologhia despre nutritie. daca n/ai timp de polologhie macar asa cateva idei. fiecare mamica alege ce i se potriveste piticului. eu de ex am toate alimentele (aproape toate) de la tara, de la socri si parinti, dar crina nu prea vrea carne. adica nu mananca decat piept de pasare taiat la cutit in ciorba sau ciorba de perisoare da o singura perisoara si restul legume.
in privinta laptelui suntem impotriva valului...adica ea bea milli la cutie ptr ca dupa ce am intarcat/o nu a vrut formula, adica nu a vrut niciodata si l/a acceptat f usor pe asta.
asa ca, daca ai timp, mai da ceva informatii.
silvi mama CRINEI
CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
Povestea CRINEI
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 Nu avem vesti prea bune. Azi am avut o zi super, mult mai cumintica decat ieri. Dupa amiaza au venit bunicii si exact cand ne minunam cat e de cuminte, pun eu mana pe ea si ardea ca la balamuc. Ii iau febra: 39,4. Noroc ca era dr noastra de garda la spital si am fost cu ea. S-a uitat in gat: rosu ca focu. Ne-a dat de febra siropele, supozitoare, cele obisnuite, mi-a dat trimitere de exudat, urocultura si inca ceva (nu retin), sper sa imi primeasca probele la CMU ca nu am bani acum de dat prin alte parti. Si dupa ce vorbim noi o juma de ora cand sa plec imi amintesc sa ii zic ca cu o zi inainte sa se declanseze toate astea i-am facut prevenarul. Evident ca si-a pus mainile in cap si m-a certat ca nu i-am spus, ca era totul mult mai limpede. E posibil ca initial sa fi facut reactie la vaccin, hiar si asa violenta, iar acum sa fi prins un virus sau e posibil sa fi fost un virus de la inceput si asta sa fie boom-ul final. Oricum ar fi m-am cam plictisit de atata boala, mai ales ca nici nu am bagat-o inca in colectivitate. Din iulie parca numai asa o tinem. Inca o data multumim de urari si va tinem la curent A, UALI, eu am luat aparatoare de aici http://www . erfi.ro/supravegherea-si-siguranta-bebelusului/sisteme-de-protectie-bebelusi/margine-de-siguranta-pentru-pat.html Are 90mcm, patul nostru are cam 117, nu ramane loc prea mult, dar cu ceva antrenament reuseste sa coboare singura (de urcat nu poate, nu are loc) |
Ana, sa treca boala/reactia la vaccin. Am facut si noi ieri o doza de prevenar.... sper sa ne fie... "de bine". Pedi e de parere sa facem ceva teste de malabsorbtie, de ce e asa slabutza... Eu zic ca la cat mananca... nici nu ar putea fi mai grasa... dar ma duc si s-o caut...
Si aparatoarea noastra are tot 90cm, iar patul 120, dar manekina se strecoara... kiar mai mult decat mi-as dori... dupa cum se vede si din filmuletze.
denisamada spune:
citat din mesajul lui uali Pisik, merci pt link... e singurul site unde am vazut de 90 cm...dar, cum ziceam ieri, nu stiu daca o sa pot face schimbarea ca patutul nostru este fix, nu i se poate scoate laterala si o sa-l dam unei viitoare mamici si n-as vrea sa-l dezmembrez...asa ca o sa-i iau peste vreo 3 luni alt pat si ...om mai vedea... oricum multumesc mult de ajutor |
Noi am luat de la idealbebe.
denisamada spune:
citat din mesajul lui cativ13 Buna dimineata! am intrat sa va arat ca am crescut va pup |
Sunteti tare dulci amandoua. Maine speram sa ajungem si noi pe la tzara, ca trece vara si Adela nu a ajuns pe-acolo. Sunteti in zona? Poate ne vedem.
Anaan spune:
citat din mesajul lui denisamada Iar am ramas in urma cu cititul, dar sper sa reusesc sa recuperez, ca pisicul doarme, motanul abia a aruncat buzduganul ca a plecat din capatul Bucurestiului... pana ajunge el acasa, ma pun eu la curent cu evenimentele. Dar nu mai rezistam sa va arat un filmuletz cu piticul, surprins de camera montata de ta'suwww.youtube.com/watch?v=2Ksu-JGLr6M" target="_blank">filmuletz Asta era acum vreo 2 zile, cand v-am povestit ca l-a skip-uit pe ta'su de la joaca si s-a dus sa se culce... Dupa ce am plecat noi, David Copperfield a iesit din sac... si a alergat matza. Si tot din seria www.youtube.com/watch?v=ZhHV1gs1jx0" target="_blank">alergat matza, daca mai aveti rabdare. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Se doarme mult pe la voi.
Am tras o concluzie: am nevoie de o matza!
Anaan spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 Sa traiti! Cuvintele pierdute sunt pierdute. Pe apa sambetei... Mi-am culcat piticul pe la 20.30, ca astazi a dormit doar 45 de minute .L-am lasat in grija lu tac'su dimineata, atentionandu-l sa nu il lase sa doarma, insa vorbele mele intra pe o ureche si ies pe alta. A mers cu masina si bineinteles ca l-a luat somnul pe Vladimir. Asa ca azi am avut o zi plina de tot. Noi nu avem de fel probleme de somn la pranz (baga 3 ore pe ceas). Acum eu sunt foarte ocupata cu un serial. Cand eram gravi am vazut prima serie din "24". Si acum am gasit pe site-ul minune si celelalte serii. Ma enerveaza, ca mie nu imi plac filmele astea dar acum trebuie sa vad care e treaba cu bomba si cu presedintele. Sa va arat cum a adormit Vladimir in seara asta: http://picasaweb.google.com/100786941598598734721/Septembrie2010?authkey=Gv1sRgCM3HpKHh6Pb8_QE#5515341082222236322 |
No, deci de-aia lipsesti la apel, te-ai dat pe seriale.La "24" ma uitam si eu cand eram gravida si, da, a reusit sa ma prinda si pe mine.
Bine ca pentru spalarea pacatelor ai lasat niste poze cu Vladimirescul in actiune: fain copil ai! Vad ca si pe la voi e ca dupa bombardamentul cu jucarii. Si ce-mi mai vazura ochii: un simulacru de pat?!! Doar nu va dati in rand cu lumea?! Glumesc, desigur...
Kea spune:
Ha ha ce haioasa e Adelake cum se descotoroseste de sacul de dormit! Si ce sistem de a se baga sub pat are!!!
Deci si Vladimir face parte din categoria celor care adorm singurei pe unde apuca? Super!
Cati si pe voi v-am vazut, sunteti frumoase foc amandoua! Si tu ii pari sora, nu mamica!
Fetele, Keutu cand doarme se aude usor ca si cum ar sforai, tot aspir cu pompita aia de mana, nu iese mare lucru. Racit nu cred ca e, ca i-ar fi curs si peste zi, nu? Dar doar cand doarme se aude. Poate fi de la dinti? In 3 saptamani i-au iesit toate maselele. Partea buna e ca nu plange, nu are febra, dar mi se rupe sufletul cand vad cum isi ia fata in maini si se pune cu capul pe podea. Ii tot dau pastilute homeopate pt dinti, cred ca ajuta, dar nici nu ma prind totdeaua ca trebuie.
Si va promisesem poze de la sport. Calitatea e proasta, imi cer scuze, dar ca sa va faceti o idee cred ca-s ok. Sala pare goala pt ca ajunsesem printre primii, iar restul erau la alte aparate.
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Keutu?locked=true#5515359192672899442