Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***248***
Raspunsuri - Pagina 6
simina_kin spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Gianina34
am admirat protagonista dar am ramas cu o intrebare: cum rezista vazele alea acolo? ca-i sunt fff accesibile (si doua, pe-deasupra) Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor, patru luni si-un pic |
nu ajunge la ele INCA
MULTUMIM TUTUROR PENTRU LAUDE
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
dyana27 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui simina_kin
nu ajunge la ele INCA MULTUMIM TUTUROR PENTRU LAUDE |
mai mariana dar tu ai participat la fata ta cu.... numele in certificatul de nastere, ca-n rest e tati intreagaaaaaaaa; nu pot sa cred cat de mult seamana cu el; e o frumoasa si are o fatuca expresiva... si poznasa.
poate ai noroc si nu urci vazele; ale mele inca stau pe jos; mutzu n-a tras niciodata de nimic, n-a atentat la dulapuri decat sa le trosneasca usile; in sertare mai cotrobaie el, mai ales la bijuteriile mele de care e fascinat, dar cam atat.
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
Gianina34 spune:
muffinsi astia cu branza sunt super buni
raman molicei mai mult timp decat cei cu caise
nu se "aspresc" deloc
asa ca sunt de incercat
astept luni opinii
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, patru luni si-un pic
Ilinca_M. spune:
Ba Dyana, te rog scrie tot ce stii! Ce roshii visezi, vrei sa pui pe iarna si te-ai gandit ca te servim noi? Nununu, n-o sa vezi asta!:)) Scrie ce stii, fiecare isi va extrage informatiile pe care le va considera utile!
Eu de ex. n-am de gand sa o fac pe Sophiphi vegetariana; dar vreau sa-i dau carnea cea mai "safe", fara hormonii aia-n exces, stabilizatori de culoare sa para proaspata si alte chestii. De-aia deocamdata i-am dat doar la borcanele bio, dar abia astept sa pun mana pe niste gaini de casa "cunoscute", sa-i traga maica-mea niste supe si ciorbe cum numai ea stie! Cu laptele la Sophiphi m-am gandit asa: pana la 2 ani (poate si mai mult, poate mai putin, depinde si cat va vrea ea, ca doar n-o s-o oblig daca vrea auto-intzarcare:))) apoi cred ca vor fi suficiente branzica de tot felul, iaurturile, chefirul etc. Lapte de-asta la cutie n-o sa-i dau, mie mi-a intrat la bibilica nocivitatea lui si gata(si vorba Biancai: e cam apa chioara!)...dar normal c-o sa-l pun in tot felul de prajituri, orez cu lapte etc.
Pe mine m-ar interesa daca stii ceva despre omega 3 si omega 6, care-i faza cu ele?...Eu, ca vegetariana, de unde mi le-as putea lua?
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever
novus spune:
Exact asta vroiam sa zic si eu Dyanna, te rog sa postezi informatii utile pt noi, ca selectia si alegera o face fiecare apoi !!
Si pe mine m-ati cam pus pe ganduri cu laptele asta, eu cred ca de aia nu imi place laptele pur, doar iaurtul si cascavalul
Asa ca te rog prezinta-ne punctul tau de vedere mai ales ca esti biolog si vezi lucrurile clar altfel !!
Alexandra (03.03.09)
Pisik06 spune:
Hello!
Azi am fost si am recoltat din nas si din gat si am dus o proba de kk, iar maine ne ducem sa ducem pishu (nu i-au pus alea punguta bine si a facut pe langa ea). E posibil sa fie infectie urinara, pt ca se cam tine de pasa, iar oscilatiile astea de temperatura - acum 39,5, acum 37 pot indica asta.
Am descoperit ca ii iese si o masea, dar avand in vedere febra mare si rosu in gat nu poate fi (numai) asta. In rest, cand are febra mare e molesita si apatica, dar cand nu e f vesela si bine dispusa. Azi am dormit amandoua vreo 3 ore
Va pupam
Mami de minune mica
Anaan spune:
Salutare!
Bilantul zilei de azi: racita eu, racit si Andrei; se pare ca e o gripa, toate cunostintele ni-s bolnave; H. e in perioada cea mai plina a anului ( la serviciu), maine are de lucru, duminica la fel...
Pisikule, ce sa mai zic, bine ca ati dormit, e si asta ceva. Sa va faceti bine si sa nu iasa nimic in neregula la analize!
Monnvas, cum a fost la colocviu? Azi m-am gandit la tine.
Novus, ieri iar am fost cam defazata si nu ti-am transmis condoleante, o fac acum!
Dyana, zi-ne, zi-ne, informatiile in plus n-au cum sa ne faca rau.
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
Oare Ina nu s-a intors din vacanta?...ca tare m-ar inviora o poveste despre locuri faine, soare si familion fericit si relaxat!
Pisigri, mai hai pe la noi! Bianca, ia regaseste-ti tu cuvintele alea pierdute si zi-ne ce face Vladimir, nu-i frumos sa ne privezi de vesti despre cel mai simpatic copil!
Ilinca, e ok Sophiphi?
Monnvas spune:
Hello.
Azi am facut noi greva la somn. S-a trezit la 8,30 si s-a culcat la 20, dupa un pic de scandal (de ce ma imbraci cand mie mi-e somn???). In rest, a alergat nonstop, noroc ca azi a avut si tat-sau o tura.
Anaan sarumana, scapai si de-asta. Daca nu-l chinuia pe un Andrei Avram talentul era si mai bine, dar na...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Anaan sarumana, scapai si de-asta. Daca nu-l chinuia pe un Andrei Avram talentul era si mai bine, dar na... CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
Bine c-ai scapat! Andrei Avram lingvistul ala ce-a fost casatorit cu Mioara Avram?( parca asa-l chema)