Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***248***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uali spune:

...off-topic: cand aveti timp cititi aici, pe mine mai ca m-a convins

www.alkalizeforhealth.net/Lnotmilk6.htm" target="_blank">http://www.alkalizeforhealth.net/Lnotmilk6.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Buna dimineata!
am intrat sa va arat ca am crescut
va pup

Fiica Ploii

uau ce s-a schimbaaaaaaaat!!!! nu pot sa cred; e superba (nu ca inainte nu era, doar ca era bebelusa), e o domnisorica eleganta si cu un aer senin incredibil; poza asta m-a terminat complet; cred ca rontai la ea toata ziua cat e de scumpica

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata si de la noi !! ne pregatim iar de somn

Gianina, asa da ! livreaza o tava la mine

Cativ, ce frumoase sunteti !!

Simina, vad ca Maya vrea sa-i ajunga din urma pe ghiocei !

Ma pun sa-mi fac niste mufinsi ca nu am nimic dulce , oare cine zicea ca a facut cu branza ? Gianina parca ? as dori reteta si eu

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Olishka, lasa ca se descurca matusile cu David, cred ca ti-e greu dar o sa fie bine !! Distractie placuta !!

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Multumim pt vorbele frumoase eh, eu as pupaci-o toata ziua dar e fata lui B. si nu are mereu chef de afectiune si de smotoceala...vine sa te iubeasca doar cand vrea ea face meai-meai, te ia in brate, intinde fetisoara spre tine si zice "puuu" cand nu vrea, se zbate si tipa, dar tipa taaare de ai putea crede ca o doare sau ca o bate cineva...de-abia imi intrasem in ritm si plec... mergem la tara, apoi la o nunta, luni pleaca el, eu raman la tara cateva zile... probabil ne "revedem" pe 15. pana atunci Fiica Ploii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

novus - am respectat reteta si am adaugat la sfarsit branza facuta din 700 ml lapte ... si gata
am pus 1 lingura zahar brun si 2 pliculete zahar vanilat

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, patru luni si-un pic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

novus - am respectat reteta si am adaugat la sfarsit branza facuta din 700 ml lapte ... si gata
am pus 1 lingura zahar brun si 2 pliculete zahar vanilat

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, patru luni si-un pic

Thank you ! tre' sa incerc si eu data viitoare

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

am citit si admirat ghiocei care mai decare mai mare si frumos...si ghiocica de toamna

all

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Wow, cativ, sunteti doua papushele, una mai "giugiulibila" decat cealalta
Sophiphi INCA nu da niciun semn de raceala...parca inca nu mi-as face sperantze...su ar fi trebuit sa fie ceva gen cauza-efect rapid?...
Azi a fost o zi supeeerba la noi, pe cat de uratzel a fost ieri. O imbracasem binishor iar in parc am trecut-o pe maneca scurta, a fost o vreme de iulie parca! Dupa ce ne-am intors am incercat s-o "parchez" regulamentar, vezi sa nu...fata asta uraste rutina, vad ca-n fiecare zi isi schimba programul...acum se-nvarte prin toata casa cu gura pana la urechi, se ascunde-n dulapul de haine, se baga sub scaunelul de masa...e un Duracell pus pe shotii.
Gianina, hmmm...zici ca-n maglavaisul ala doar bagi branza si iese misto? De incercat, clar!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

o rugaminte pentru toate fetele
aveti foarte mare grija la "noile tendinte" in materie de alimentatie, gen lapte de vaca si carne; stiu ca apar multe article si ipoteze, dar inainte sa luati decizia de a le elimina din alimentatia copilului cititi mai mult; cititi si opiniile pro, cititi despre nutritia necesara copilului in crestere; de noi depinde starea de sanatate a copiilor peste cativa ani. iar privarea de anumite alimente la aceasta varsta poate avea consecinte catastrofale;
eu am promis ca scriu " o pologhie" despre alimentatie dar nu o sa o fac, tocmai pentru ca fiecare mama este cea mai in masura sa aleaga ce crede ca e bine pentru copil; si daca as veni aici si v-as prezenta cat de importante sunt proteinele din carne, din lapte, grasimile saturate si nesaturate din lapte........ mi-as lua rosii in freza; dar credeti-ma ca la nivel molecular, la nivelul proceselor chimice metabolice lucrurile nu stau ca-n articole; si daca acolo lipseste ceva, la un moment dat se duce toata cosmelia de rapa.

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA

Mergi la inceput