Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***248***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Pisik, ma bucur ca Ana e mai bine

Ilinca, asa au inceput problemele cu somnul ale lui Andrei, cu fobia de patut; sper din suflet sa nu ne calcati pe urme, desi, in ultimul timp, si-a mai revenit Gulia.

Olga, cum a fost voiajul fara David?

Simonapro, felicitari proaspatului scolarel!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

pisigri nu prea ai de ales; cu siguranta o sa ai nevoie de bona; asta e motivul pentru care caut si eu bona, pentru ca toti copii se imbolnavesc la gradi si daca nu ai pe nimeni sa te ajute... hai sa fim seriosi, nu tolereaza nimeni sa mergi la job din 2 in 2 saptamani. daca as avea-o pe mami aici... ohoho, clar mergea la gradi, stiti voi din cauza avantajelor alea mari de stat in comunitate si invatat reguli si..si..si..., dar asa, cine mi-l tine cand e bolnavior??? ( si aici chiar nu e povestea cu drobul de sare, pentru ca asta e realitatea... se imbolnavesc, si rau chiar)
si cu siguranta cand se o sa se duca la gradi, la 3 ani, o sa fie la program scurt si o sa aiba si bona care sa-i ia si sa stea cu el cand se imbolnaveste. asta e situatia, asa ca mergem inainte;
eu tot ma incurajez ca o sa gasesc bona buna, tanara, sa mi-l alerge zdravan, sa mi-l duca in parcuri la copii multi, sa aiba grija de el, si sper eu sa-l si iubeasca; pusesem ochii pe o tipa, o scumpica de fata care a avut grija ce copilul unor prieteni de langa noi si a fost bestiala cu el, blanda si iubitoare si gramada cu el la locul de joaca, si plimbat mult, si interactionat fantastic si cu alti copii.... dar cica vor sa o pastreze si pentru gradi, ca-l dau la program redus si mai au nevoie de ea; dar eu to mai sper... am dat sfoara-n tara, ca vreau sa incerc 2-3 bone sa vad cu care ne mutumim; si astainseamna sa le testez eu cu mine in casa cate o saptamana, plus la angajare set obligatoriu de analize (inclusiv radiografie pulmonara), ca pana la urma peste tot sunt cerute la nagajare, deci nu vad unde ar fi problema; si deja caut sisteme de camere video sa pun in toate cele 3 camere 9deci pun multe conditii, si poate o s afie destul de greu sa gasesc... dar eu insist, si ne descurcam noi cumva)

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

ANAAN. Sa va faceti si voi bine!

DYANA, PISIGRI, pai succes la gasirea bonei. Noi o sa incercam gradi si daca nu merge...vedem. Eu sper totusi sa mearga. Avem back-up-uri: mama part-time, Buni, dar cu ea e greu ca totusi are o varsta, in caz extrem sunt si socrii, asa ca ar fi...sa speram ca nu o sa fie f des cazul...

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

dyana - eu la tine simt ca nu va fi nevoie de toata agitatia asta ca se vor rezolva toate de la sine vei ramane insarcinata si.... gata

pisik -ai reusit sa-i recoltezi tas cu pungutele minune? din experienta mea stiu ca trebuie sa fie ceva cantitativ ca sa poata lucra si o urocultura si un sumar de urina
cum mai este ana astazi? a reusit sa adoarma acum de pranz?

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, patru luni si-un pic

Mergi la inceput

va mai amintiti ce a spus aris ca a luat ea si sotul ei pentru cresterea imunitatii? am retinut ca sotul ei racea fff des in gat si ca de atunci nu s-a mai imbolnavit - aceeasi problema o am si eu cu al meu si ... uite ca nu mai stiu cum se numeste medicamentul respectiv
pleaseeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

va mai amintiti ce a spus aris ca a luat ea si sotul ei pentru cresterea imunitatii? am retinut ca sotul ei racea fff des in gat si ca de atunci nu s-a mai imbolnavit - aceeasi problema o am si eu cu al meu si ... uite ca nu mai stiu cum se numeste medicamentul respectiv
pleaseeeee

VISUID parca.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

ILINCA si al meu a facut o patofobie, dar la noi e mai grav ca-i vorba de patul mare. Asa ca vreo saptamana a adormit la pranz in sufragerie, in kur, pe canapea si cand a fost tun l-am mutat in pat. Incearca si tu alte paturi din casa si inconjoar-o cu perne (eu ii pun o patura facuta rulou si nu cade in somn, iar cand se trezeste o escaladeaza cu stil si se da singur jos, numa' ce ma trezesc cu el in sufragerie...). Vad ca seara e ok, adica dupa lapte baga spaticul in mine si nani, ba chiar a inceput sa nani mai devreme, nu mai depasim 22, ziua e balamucul... Imaginati-va ca de la 6,30 la 14,30 bantuie (stam in parc cate 4 ore).

A, si am mai facut ceva (chiar un pic planificat): am transformat patul in loc de giugileala. Il mai iau in pat si peste zi si ne pupam si ne smotocim acolo, asa ca nu mai asociaza patul numai cu somnul, ci si cu tandretea.

Nu stiu in ce masura te ajuta ce am scris, eu ma simteam datoare, fiindca am multe datorii la tine

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

GIANINA. Am dus un strop de tas, au zis cei de la CMU ca ne suna azi in caz ca nu pot face nimic cu el. Nu au sunat, o sa sun eu sa vad daca e totul ok. Pungutele alea sunt o porcarie, nici puse de asistente nu reusesc sa tina pipi in ele.
Azi e mai ok, am adormit tot in urlete. La noi patofobia e veche, acum adoarme in brate, dar numai daca stai in picioare. Cum ma asez jos cum urla si se zbate. A dormit 2 ore.

Mami de minune mica

Mergi la inceput

monnvas -
oare asta era?
eu imi amintesc ca vuisidul a fost recomandat la un ghiocel de-al nostru (dar nu mai retin exact care)

parca totusi la aris era ceva cu L

Mergi la inceput

pisikule lasa ca va faceti voi bine
nu mai conteaza cum , important este ca a dormit 2 ore, ca altfel te intelegi cu ea cand e cat de cat odihnita, altfel coopereaza

Mergi la inceput