Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***248***
Raspunsuri - Pagina 16
Ela78 spune:
Salutare!
Am vizionat pozele cu frumoasa Silvia de Cativ, Maya fata mare deja!, Adela care doarme de rupe si bineinteles sportivul Keutu Foarte misto sala, dar nu e un pic cam mic pentru gimnastica sportiva?
Multa sanatate lui Anaan si Andrei, Dyanei si Anei de Pisik
Bianca, Te-am tot cautat atunci pe locul de joaca in Herestrau, dar ati disparut englezeste
Anca, o relatie incendiara si plina de pasiune si scantei iti doresc cu domnu'41
Lui Ianis i-a iesit a doua maseluta, dar fara nici un avertisemnt (febra,diaree,dureri,nemancat,fasait etc)
Apropos de gelozie, Ianis e foarte gelos, cum ne pupam/sarutam/imbratisam noi, hop si el!, vrea si el pup Iar intr-o seara in timp ce-i dadeam laptele, ma tot dragalea tragand ocheade la taica-su si la un moment dat m-a pupat si imediat s-a uitat la Dan daca n-a vazut
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)
Ilinca_M. spune:
PREMIERA!! Prima tranta din pat a lui Sophiphi. Io eram la calculator, ea bantuia prin casa, sub "obladuirea" maica-mii. In camera ei lenesha de mine lasase canapeaua intinsa (desi zau ca mereu o inchid, nu stiu ce ma apuca azi...ba stiu: ne-am grabit ca festivitatea a inceput la 9. Altadata la 9 faceam ochi). Buun, la un moment dat maica-mea merge sa se spele pe dinti, io tot la calc. Dar am niste urechi extra-fine, am auzit ca a urcat pe canapea (i-am auzit chiotul specific, de bucurie a escaladarii) si am fugit rapid: era in kur in mijlocul patului, cu gura pana la urechi. Pana sa ajung s-a trantit pe burta, apoi pe spate, stiam ce urmeaza: sa se balangane cu avant stanga-dreapta. In clipa in care m-am aruncat pe pat ea s-a balansat...pana pe parchet, pe-o parte. Am vazut totul, am vazut ca n-a fost cine stie ce impact, dar na, sperietura, n-a mai trecut prin de-astea. A-nceput sa planga, normal; mai nashpa a fost ca a iesit maica-mea din baie cu periutza-n mana si a inceput sa planga si ea, da' asa, in hohote
In fine, Phiphi s-a alinat rapid cu tzitzi, le galgaia ca disperata:))
MONNVAS, vezi ca nu-mi creste altcineva copilu'?!!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever
Ilinca_M. spune:
A, am uitat sa va spun explicatia maica-mii: e data de 13!!! :)))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever
Monnvas spune:
ILINCA, acum ai si tu dovada
(pot sa te felicit pt dezvirginarea parchetului?)
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Ayla21 spune:
Salutare!
Am pus cateva poze cu Luana aici.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
simonapro spune:
Multumim fetelor Scolarelul meu a fost tare incantat azi, mai ales ca s-a intalnit si cu colegul lui cel mai bun de la gradi, iar eu emotionata, nu-mi venea sa cred ce baiat mare si frumos am Imi pare rau ca nu pot sa va arat poze, ca tot in deplasare sunt la calculator.
In legatura cu gradi, pe Sebi l-am dat la cresa la 1 an si 3 luni, normal ca am avut probleme, racea cam de doua ori pe luna, am ajuns sa scoatem si polipii dupa vreun an si ceva, apoi a fost mai bine, in jurul varstei de trei ani, a inceput sa capete imunitate, deja cand am trecut la gradi a fost super bine, numai racea aproape deloc. Eu cred ca orice copil are o faza din asta, cand intra in colectivitate, indiferent de varsta, numai ca la cei mai micuti, e un pic mai greu.Mai dificil e cand nu ai cu cine sa-l mai lasi acasa, ca o sa mai fie nevoie in cazul inbolnavirilor. Eu aveam noroc atunci, ca eram in invatamant si aveam ore si dupa amiaza.
Multa sanatate bolnaviorilor!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
simonapro spune:
Apropo de gelozie, Luc e gelos pe Sebi, cum il vede ca sta langa mine si il pup, vine si trage de el sa-l dea la o parte, ca sa-i ia locul
Am vazut pozici frumose cu Luana
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
dyana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 dyana - eu la tine simt ca nu va fi nevoie de toata agitatia asta ca se vor rezolva toate de la sine vei ramane insarcinata si.... gata |
nunuuuuuuuuu, nici vorba de asa ceva; am amanat operatiunea bebe 2 pana face mutzu 3-4 anisori; deci chiar caut serios bona, si evident ca o sa-l las pe mutzu sa si-o aleaga; avem o tanti din campina, prietena de familie care nu stiu nene ce-i face dar il fascineaza; ieri au trecut pe la noi parintii mei cu prietenii astia dar n-au stat decat 20 de minute; si mutzu meu in loc sa se uite la ai mei se juca fascinat cu tanti, si o folosea pe mamaie doar pe post de zid de pitit sa se joace cucu-bau cu tantieci o asa tanti imi trebuie mie la mutzu
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
Kea spune:
Salutare!
Nicky, ce ma bucur ca ai trecut pe aici! La poze n-am apucat sa ma uit, sper sa reusesc asta seara!
Ayla, ce dulce e Luana cum hraneste papusa! Si ce bucle frumoase are!
V-am zis ca ne-am cumparat si noi carucior de papusa, nu? La inceput ii placea sa-l impinga, acum se aseaza in el si ne pune sa-l plimbam.
Ela, dar nu fac gimnastica. Nu fac nimic anume. Antrenorii si parintii pregatesc sala (sunt copii de la 1 an la 3 jumate) si fiecare face ce vrea si ce poate. Nu-i pune nimeni sa faca nimic. Eu il urc la inceput pe toate, ca sa vada cum e. Daca ii place ceva anume si mai vrea, il mai pun, daca nu, umbla dupa mingi toata ora. Ce pare acolo mai complicat, e mai mult pt cei mai marisori. Dar cum spuneam, antrenorii stau pe banca sau de vorba cu mamicile, deci copilul nu-i pus sa faca nimic anume.
Maine vine soacra la mine. Stiti povestea de data trecuta, sunt curioasa acum cat sta.
shasa spune:
Buna seara dragele mele!
Sper sa ne reprimiti si pe noi chiar daca avem absente
Imi este tare dor de voi! Nu v-am citit de o gramada de timp. Nu am avut net, am fost plecati in vara asta destul de mult de acasa. Sper sa reusesc sa intru totusi macar de 2-3 ori pe saptamana sa vad si eu ce mai faceti, sa prind putin firul sa vad ce se mai intampla pe aici.
Despre noi va zic ca suntem bine de la mic la mare. Mi-e ciuda ca a inceput scoala si in curand incepe iar "febra" temelor
Poze am cateva dar nu am urcat nimic deocamdata.
Va pup si incerc sa citesc si eu macar cap. asta