Dovlecei in sarbatoare *191* LMA Darius!!!
Raspunsuri - Pagina 15
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liliac1 Sunt pe picior de plecare ca avem si botez si nunta. Separate Mi-am tras tzol de pitzi si sunt pe cai mari. M-am si tuns Stau pe tocuri (Doamne-ajuta sa rezist macar sa-mi fac intrarea!!!!) si nu m-am putut abtine sa nu intru sa va Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Vrem si noi poze, desigur! Crezi ca iti faci aparitia de diva pe aici pe la noi si scapi fara vreo doua-trei autografe smulse? Distractie placuta!
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
mamideandrei spune:
seara buna!
alex, bine macar ca ti-ai dat seama la timp si nu mai sufera printesa iar! niste nemernici, asa si asta de la Nestle cand schimbase formula NAN3, si ambalajul si continutul, noroc ca Andrei nu a fost pretentios si la acceptat si asa am trecut de la tetina la cioc
liliaco distractie placuta, dar cred ca la ora asta deja te distrezi de numa; bucura-te de clipele de relaxare! le meriti
monica, mor dupa ochii lui Dragoshel; si fara mot e demential asa cu parul dat intr-o parte! superb; sa-ti traiasca, mami!
fraguta, asa a dat si Andrei cu capul de cantul mobilei, exact cu fruntea, de am zis ca ajung la urgente, asa umflat si negru era , dar am stat cu ceva rece de la congelator cca 30 min, si pana dimineata s-a mai retras! pupam pe Pisi pe cucui
Carina, vaccinurile au fost asa Infanrix 264 lei, ROR moca, a facut statul cinste pentru mine! acum apropo de vaccin, de ieri nu a avut nimic, aseara i-am facut baita obisnuita, in seara asta la baita, cred ca a fost si apa un pic mai calduta, i s-a inrosit piciorushul in jurul intepaturii, cand pun mana mai bine, e si mai tare; am frecat un pic locul, dupa ce l-am imbaiat cu o felie de lamaie, alte idei ? ma gandesc ca a stat cu piciorul incordat ;
eu nu am urat azi toate cele sarbatoritului Matei, sa cresti mare puiule;
nu stiu ce vroiam sa mai zic, ma bag la somn, sotz e nervos in seara asta, asa ca am decis sa-l las sa se calmeze singur!!! va pup dulce pe toate!
PS. Mada sa de-a Domnul sa-ti iasa toate asa cum iti doresti (petrecere, casa, dragoste)
ANDREI
Iulika29 spune:
Buna seara!Buna seara!
La multi ani Matei!!![s9
Iti doresc multå sånåtate si o viata plina de bucurii!
Diamar
Manga sper din tot sufletul så plece norii aia mai repede.Din påcate stiu cå ma va tråsni si pe mine un fel de depresie din cauza vremii si a intuenricului.Acusi se aseaza intunericul aici pt aproape 6 luni.Dar am lumina mea care ma va scoate din toate supårårile plus inca una micå in burtica.
Fetelor va multumesc tare mult pt cuvintele frumoase si ca v-ati gandit la noi!
Alex imi pare tare rau ca iarasi treceti peste un episod care credeam ca se va incheia pt totdeauna.Pupåm pitica micå så se faca bine.
Liliacule tare as fi vrut så te vad in seara asta pe toace.Distractie faina si de abia astept så ne povestesti cum fu drumul intre nunta si cumetrie.
Anomis eu cred ca totul e bine si f bine ca ai luat decizia så faci analizele.Te pup dulce si pe Dinutu' cel frumos!Distractie placuta la petrecere!
Fraguta off dar din astea tot or så fie dar te cred ca nu iti e usor så o vezi cum plange si se jeleste de durere.Pup dulce påunita så treaca bubuta.
Monica acum , chiar acum ma bag la pozute!
Luto hai så te pup!Ce m-am distrat cum ai spus de insecta aia care isi omoara masculul dupå reproducere.Eu l-as mai tine pana face copilul 18 ani.
anamaria påi ce-s cu atatea emotii.apucå-te de treabå pt bebe 2.sau nu vrei asa repede?te pup cu drag!
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 14+
Bruce, minunea noastrå
alex25 spune:
Incerc sa ma bag la somn poate imi trec nervii, ca nu mai pot de oftica.
Va pup, noapte buna.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
biaz29 spune:
Monica, ai un print absolut superb!!!!!! Iti seamana ca o picatura de roua si are un aer de strengar care cere smotocit la fiecare minut. Nu stiu cum te abtii sa nu stai toata ziua cu pupicurile pe el.
Fotografiile sunt foarte frumoase. Mi-a placut tare mult camasuta lui de la petrecere. Iar tu aveai o sclipire tare frumoasa in ochi. Stiu ca aveai unele rezerve. Cum te-ai simtit?
_
biaz29 spune:
Alex, sa treaca supararea. Lasa, ca asta e mai bine decat sa-i dai mancare stricata, cum incercam eu intr-o zi, din neatentie. Am scos doua cutii din frigider, una sa o arunc si una sa-i dau. Si din greseala incercam sa-i dau din aia pe care trebuia sa o arunc si ma enervam la culme de ce nu vrea sa manance copilul nici macar o lingurita. Sper ca o sa gasesti repede o formula mai buna.
_
biaz29 spune:
Fraguta, cucuiele sunt o parte normala a copilariei. Dureroasa, dar normala. Se zice ca daca un copil nu a avut cel putin cateva julituri majore in primii ani, inseamna ca are parinti hiperprotectivi care nu-l lasa sa faca nimic. In concluzie, daca Printesa Natalix are o julitura acum (ceea ce inseamna ca nu are nici prea multe nici prea putine), rezulta ca tu esti o mama ideala!
Am o logica de fier!
_
biaz29 spune:
Manga, sa treaca supararile. Nu e usor, dar daca mai intri pe la noi, poate te molipsesti de nitica voie buna, sau macar de o doza de haz de necaz.
_
biaz29 spune:
Anomis, cred ca daca vei repeta analizele, o sa iasa mai bine. Eventual poate schimbi laboratorul care le prelucreaza. Abia astept sa vii cu vesti bune. Pupam Dinutul scump.
_
biaz29 spune:
ukaaaaaa, unde eeeeeeeeesti? Tare mi-e dor sa mai scrii pe la noi.
Si Hepi e scumpa la vedere (scris) in perioada asta.
Numai eu sunt frecventa, ceea ce inseamna ca sunt ieftina....!? Hmmmm, ma omoara logica asta.
Cred ca ar fi cazul sa ma intorc la lucru.
_