Dovlecei in sarbatoare *191* LMA Darius!!!
Raspunsuri - Pagina 14
daciana.ilie spune:
LA MULTI ANI MATEI !!!
sa fii sanatos si fericit alaturi de parintii tai!
daci
_
a trecut aproape un an si eu am devenit nostalgica ... asa ca am cautat si gasit povestea nasterii lui Darius, spusa de sotul meu
prima parte
partea a doua
monica_dicut spune:
Va las AICI poze de 11-12 luni si vine imediat si dezmotarea.
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
liliac1 spune:
Sunt pe picior de plecare ca avem si botez si nunta. Separate
Mi-am tras tzol de pitzi si sunt pe cai mari. M-am si tuns Stau pe tocuri (Doamne-ajuta sa rezist macar sa-mi fac intrarea!!!!) si nu m-am putut abtine sa nu intru sa va pe toate dar in special pe Anomis care este atat de in ceata. Sa aveti o petrecere minunata, dragilor!!
Citat: |
citat din mesajul lui anomis28 Fete dragi, va multumesc mult pentru ca va simt alaturi de noi. Din pacate, tot in mare ceata suntem, si vom mai sta asa pana luni. Una din solutii va fi repetarea analizelor care au iesit ciudat/ prost. Ne-au iesit ???? cu diabet (nu cred sa fie cazul dar, va trebui sa luam in considerare si asta), rahitism, si alergei la laptele de vaca si inca ceva (stiu eu ca acel ceva e crud, Dinu nu poate manca nimic crud ca se umple de bube). Lilian, stiu ca voi ati facut injectii cu D3 pentru rahitism, cum ajunsese dr. la concluzia asta (ca avea pericol de rahitism)? Pup miorlaiciul drag, scolaritza emotionata si mami-ul lor. |
Deci, coaste evazate destul de rau si analiza de sange la limita de jos Adica avem sanse de recuperare destul de mari.
Pupam Dinu cel bengos si pe mamica lui deosebita
si poate ca e bine sa refaceti analizele
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
monica_dicut spune:
Iaca si DEZMOTAREA
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Fragutza spune:
Bun gasit!
La multi ani Matei! Sa cresti mare si sanatos!Mami, te pup!
Noi am fost la Snagov, am lasat-o pe Pisi pe jos, prin iarba si nu stiu cum a facut de s-a impiedicat si-a cazut cu fatzuca in piciorul de fier al unei mese..fix cu arcada. S-a jelit cum n-am mai auzit-o vreodata, rau rau de tot. Am luat-o imediat la san si i-am pus ceva rece..s-a mai retras un pic, dar are ditai semnul plus inca o zgarietura pe obraz. Am simtit ca se scurge viata din mine:(((
Daci, hai ca m-am distrat! Incercam si eu un spirit de gluma, dar se vede ca nu mai am succesuri
Va pupa fata!
Pentru puiul tau
alex25 spune:
Tanananana....cred ca am descoperit problema cu lapte si am niste draci pe mine de nu mai pot!!!
Se pare ca idiotii astia de la Milupa au schimbat formula de la Milumil3....sunt prea multe concidente....cutie desfacuta aseara, ambalaj exterior schimbat (pe veche cutie scria de la 9 la 12 luni, pe asta noua scrie de la 9 luni si atat), lingurita de masura de alta culoare si mai mica ca dimensiuni, laptele mult mai subtire si in seara asta am sesizat ca are cu totul alt gust decat cel de dinainte. Imi vine sa ma sinucid, jur ca imi vine sa omor pe cineva, de ce mama naibii su schimbat formula nu imi pot da seama. Aseara e clar ca s-a inecat pentru ca tetina pe care o aveam era pentru lapte gros si asta e subtire rau si curgea prea tare, noroc ca m-am prins in seara asta.
Stiti cat de greu am gasit eu un lapte pe care sa mi-l accepte sa sa il manance bine, ca le-am folosit pe toate de pe piata pana am resit, si acum sa mi se intample asta....imi vine sa crap.
Ideea e ca nu ii place sigur gustul, pentru ca face exact ca la celelate tipuri de lapte pe care nu le-a acceptat, adica papa cam 120ml cat sa isi potoleasca foamea si apoi primeste tetina, dar cand simte gustul o scuipa si nu vrea sa inghita.
Pffff, gata, m-am descarcat, dar tot am niste nervi de nu mai pot. O sa caut maine pe la farmaciile din cartier, poate mai gasesc vreo cutie de tipul vechi, ca si asa ma gandesc cu groaza ca trebuie sa trecem pe formula Junior, alta belea.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
Monica frumos baiat ai, stie el de ce a ales pieptanul. Imi vine sa pup ecranul. Poate vin si eu cu voi in IOR saptamana care vine daca e frumos afara. Va pup. Tortul a aratat demential, super tare.
alex25 spune:
Liliac distractie faina va doresc.
Fragutza mamis, bine ca nu s-a intamplat mai rau, stai calma, ca vor fi multe din astea de acum incolo, din pacate. Eu te cred ca e greu tare, dar bucura-te ca nu e nimic grav.
vik-cj spune:
La multi ani Matei! Petrecere frumoasa! Diamar ...sper ca a fost reusita petrecerea!
Monica ce fecior frumos ai tu acolo in poze...e deosebit! Se pare ca v-ati distrat bine de dezmotare.. Si ce tort super meserias am vazut.
Fragutza ...sanatate multa! Si pupici lui Natalix sa ii treaca zgarietura.
Iulika... abia astept sa ne dai vesti despre ce e in burtica!
Alex...sanatate Zeinucai!
Azi la noi a fost soare asa ca am profitat si am stat mai mut pe afara.
Va doresc o seara faina, va pup!
de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
biaz29 spune:
Buna seara, mamici dragi!
Sunt si eu pe baricade cu lucrul si cu nazdravanul caruia ii ies dintii de sus si ma termina la supt. Azi l-am alaptat de vreo 8 ori deja. Si distractia abia incepe. Probabil ca o s-o duc toata noaptea intr-o veselie.
Am multe restante pe la urarile pentru sarbatoriti. Iertati-ma ca le-am ratat.
[b]Sabina[/b] mamica finuta si cu suflet de artist! Ne imprumuti si noua sotul din dotare pentru prajiturile de ziua noastra? Ca noi tot in sarbatoriti o tinem in familie de acum incolo.
Matei!
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)