Dovlecei in sarbatoare *191* LMA Darius!!!
Raspunsuri - Pagina 13
alex25 spune:
LA MULTI ANI MATEI
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
Buna dragelor!
Ce mai faceti,ce mai ziceti, pe unde mai umblati?
Mada ma bucur mult pentru voi.
Anomis tare imi pare rau ca inca mai aveti emotii si nu ati reusit sa va lamuriti, sa dea Dumnezeu sa nu fie nimic grav, tinem pumnii si ne gandim la voi. Distractie placuta la sarbatorirea puiului.
Manga suflu si eu tare ca sa plece norul,sa stii.
Eu sunt un pic terminata psihic, ca sa nu zic mai mult DAR sunt convinsa ca vom trece si peste asta cu bine. Mandra mea vomita iarasi de aseara cu jeturi peste jeturi. Se pare ca o deranjeaza ceva in gat, pentru ca alte simptome nu are, nu pare a fi ceva digestiv, doar la lapte face asa, se ineaca in timp ce bea. E ciudat tare, dar avand in vedere ca ii curge si un ochisor si parca se aud si ceva fornaieli, banuiesc ca a tras-o curentul si a facut ceva rosu in gat, ca ieri am scos-o afara desi batea cam tare vantul. Asta e, ma rog sa fie doar atat ca nu e un capat de tara, dar mi se rupe sufletul cand o vad ca vomita, sa nu mai vorbesc de imbracat/sters/dezbracat/luat de la capat, ca ma apuca disperarea. Ma bucur ca solidele le papa ok, desi mai greut.
Aveti ceva remedii pentru rosu in gat? Nu are febra, nu e molesita, doar ca o deranjeaza la inghitit. Ii dau vitamina C...mai mult nu ma duce capul.
Cam asta de la noi, va pupam.
lutoniana spune:
Mateias sa cresti mare si norocos in viata LA MULTI ANI !!!!!!
Sabina La multi ani pentru ieri, sa fii sanatoasa si fericita !
Va salutez dragelor,
ha ha ...ce mi-a placut faza cu grasimea distribuita neuniform in cazul Fragutei ....am ras, zau. Pai daca si Fraguta are grasime eu ma urc pe bloc sa stau pe post de antena. Mai Daci, teoria asta cu sportu' o stim cu totii, mai greu e de pus in aplicare. Insa imi face mie impresia ca Fraguta baga ceva flotari, cel putin asa cred eu dupa cum arata.
Ellenuta Anna e o ranjita de zile mari, incredibil cu cata pofta rade in una dintre poze. Eu la David pot sa fac 5000 de mascari si ciumbuslucuri ...ca abia scot un ras asa normal....nu hohotit.
Anomis daca va serbati astazi va doresc petrecere fumoasa si platouri apetisante. Iti doresc sa dea Dumnezeu sa intalnesti niste dr buni care sa-ti explice exact cum sta treaba cu analizele si sa apari aici sa ne spui ca nu e nimic cu Dinutu. el e un pui minunat si daca va ma trebui sa treci inca odata prin greutatile de a-i lua sange sa fii tare pentru el, consider ca e important sa stii sigur ca analizele sunt bune.
Te pup si sa nu ne uiti cu pozici.
Dana iaca sed, acum la aproape 1 an departare.... si ma tin de shale. Eu inca nu m-am apucat de sport doar de aruncatul pe pat dar va spun sincer ca asa dureri de spate .....mai rar. Asta e, nu e grav.
Am o valiza cu care as vrea sa vin in Romania, care e plina cu 5 tone de hartii si acte si nu stiu cum sa fac si unde sa le pun ca sa imi pregatesc bagajul .
Maine am sa merg sa cumpar o prajitura cheese cake si o lumanare faina pt luni. Am sa-i dau si lui Davidelu 2 lingurite ca stiu ca-i place.
Am mai vazut si alte torturi sub forma de personaje faine dar nu stiu ce sa fac. Vad eu maine. Nu e asta cel mai important.
E important ca ma intreaba lumea prin magazine ce varsta are si eu le spun ca luni are prima aniversare. Nu-mi vine sa cred ce cuvinte imi ies pe gura.
E cel mai reusit copilas, de o seninatate si de o voiosie care iti alina si-ti panseaza toate ranile si durerile. Mie una nimic nu-mi mai trebuie as putea sa fac ca acea insecta care dupa reproducere isi ucide masculul ....
Incerc sa vad ce-mi mai amintesc
Ahh, am vazut pozele Ralukai de pe mail....foarte frumoase si foarte multe pot sa spun un concediu super super super.
Mie tare rau imi pare si am mari regrete ca nu am ajuns cu putza undeva la plaja si la apa ....dar asta e, la anu' nu vom mai rata ocazia. Anul asta au fost alte prioritati.
Iulika bine ca Bubulica e bine si il pupam cu foc pe Bruculica si pe aia mica
Manga oricate sfaturi ai primi si oricate vorbe stii prea bine ca sunt egale cu zero, depinde de tine sa iesi din starea aceasta si sa inlocuiesti norul cu un soare stralucitor.
Eu te pup cu mare drag si pe Aidan de mai multe ori, cum a trimis el prietenului lui cadouas de ziua lui .
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
lutoniana spune:
Alex imi pare rau, tare rau ...si nu ca schimbi tu hainutele si trebuie sa stergi ci pentru ca piticuta se chinuie draguta si vomita.
Poate niste albastru de metil nu ar face bine? vorbesc si eu din auzite nu ca m-as pricepe.
Te pup si poate in curand episoadele acestea se vor sfarsi. Sa stii ca aici sunt multe tipuri de lapte cu lactoza, fara, cu soia, fara, pentru probleme digestive, pentru colici pentru dureri de urechi (ultima e o gluma ) vroiam sa spun ca daca te ajuta cu ceva sa-i schimbi laptele si afli de ceva care nu gasesti, poti apela cu incredere la mine.
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
alex25 spune:
Luto sar'mana din suflet, dar nu cred ca e de la lapte, ci pur si simplu o deranjeaza la inghitit si de aia vomita, sper si eu, ce sa fac.
Cel mai rau ma doare, ca dupa ce vomita, ea saraca ar mai manca, ca ii e foame, si daca ii dau iar se ineaca si vomita, si mi se rupe sufletul cand stiu ca se culca cu burta goala pana dimineata.
suede spune:
Cuscra eram sigura ca o sa fie bine la eco!!!!
Bravo,felicitari!!!!!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
monica_dicut spune:
Buna ziua la ceas de seara
LA MULTI ANI MATEI
Diamar mami, sa iti traiasca flacaul, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii. SPer ca a trecut starea proasta si a iesi o serbare ca in povesti. Asteptam poze cu nazdravanii. Te cu drag.
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
monica_dicut spune:
EU mi-am trimis baietii afara sa calc/spal/fac mancare , am terminat acum si sunt numa buna de forumeala. Adica cu chef de vorba (daca am cu cine )
LEgat de subectu papuci si numere, io n-am pus intrebarea ca sa va pun la idei. Io am pus-o ca am vazut un bebe de 8 luni care avea 10 kile si, era inalt cat fii-miu aproape si avea niste picioroance de m-a luat batzu. Si plus ca mie imi da mereu cu virgula la incaltari. Ca i-a luat nasi-sa la motz niste ghete de la Zara 21 care ii sunt imense. Tot de la Zara i-am luat eu niste adidasi 20 care ii sunt ficsi. D'aia imi dadea mie cu virgula. Asa ca scuzoaiele mele daca v-am suparat.
Si daca tot veni vorba de "laude" sa va spun si eu de fii-miu care e diform si poarta body-uri si bluze de 2 ani iar pantaloni de 1 an (si si aia ii sunt putin mari) . CIneva mi-a spus o data ca o sa fie un fotbalist bun si o sa dea multe goluri ca GErd Mueller (cica a fost unu mare si tare la vremea lui) ca are picioarele scurte. Asa ca el sa fie sanatos.
Anomis, petrecere frumoasa. si sper din suflet sa va linistiti luni.
Luci, cand vii domle la ROmanica?
Iulika, imi pare bine ca s-au rezolvat problemele cu Bubu. Sanatate multa va doresc. am pe Brucu cel lungan si voios. SI eu abia astept sa ne arati burtica si sa aflam ce ascuzi acolo. CE emotii am. Mai vreau si eu
Alex, imi pare rau ca Zeinuca e iar bolnavioara. Pt rosu in gat eu stiu de Tantum Verde cate un puf dimineata si seara dupa ce mananca si sa nu ii mai dai nimic minim 15 minute dupa. SAnatate va doresc.
MAda, ma bucur din suflet pentru tine. MEriti sa fi fericita . Spor la casa.
Ralukule mami, te admir tare mult pentru felul cum il cresti pe Alex. Sunteti o familie minunata, dar tu sti asta ca ti-am mai spus
LAura, bine ati revenit acasa. POate ne vedem si noi saptamana viitoare ca au anuntat astia ca o sa fie frumos. TAre as vrea sa il mai vad pe MIhnea
SIgur am uitat ceva ce vroiam sa spun. Dar revin ca incarc si poze de la motz.
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
raluk16 spune:
La multi ani Matei!
Sa fii sanatos si fericit si sa le aduci bucurii parintilor si fratiorului tau!
Moni, Maria, Luci
Alex tin pumnii sa fie totul bine repede!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)