Sept-Oct 2010!Bv. Pity si Ama!Hai Cami!!!(160)
Raspunsuri - Pagina 19
maitreyi spune:
bagasem un mesaj cu toata gasca in el...si ca la oana...a disparut 
sorana saru'mana mult! nu stiu diferente intre producatori sa fie. stiu doar de diferentele intre tari si atata timp cat e englezesc nu fac nazuri
baby n-a avut colici deloc si nu am avut nevoie da' nu cred ca strica sa ai in casa. saru'mana again!
klarisse saru'mana 
oana iti trimit pe pm cu datele doamnei dr. am uitat atunci sa ma execut ![]()
-----
Mami de
roza +
37 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
maitreyi spune:
perna de alaptat - am dar nu am folosit-o pt ca ma durea tare spatele cand stateam in fund si cum am dat bibe in pat nu am avut nevoie. acu sper sa o folosesc mai cu spor ![]()
sterilizator am un petit teraillon, acu e la a 4-a generatie de cupii. e pe aburi. eu am ceva cu microundele din principiu. nu e ceva studiat da' mi se par nitel nocive daca le folosesc zilnic la copil.
-----
Mami de
roza +
37 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
ramohd spune:
Felicitari proaspetelor mamici Pity si Ama!
Am fost si noi azi la control, la 36 sapt., bebele are 2700 gr. si e bine, mi-a luat proba pt. analiza sa vada daca am vreun Streptococ de tip B si m-a pus la un aparat de monitorizare a batailor inimii copilului, ceea ce mi s-a parut foarte util...acum 4 ani nu se facea asa ceva.
M-am intalnit si cu Andreea82 la cabinetul doctorului.
Cam atat despre noi, in Timisoara e vreme urata si ploua, cred ca si prin alte parti ale tarii e la fel. Somn usor celor care sunteti acasa si va tenteaza patul pe vreme urata!
Ramona
36
si mama lui Andrei Cristian 26.01.2007
ana_25 spune:
Am bazut pozici noi cu bebelusele Adelina Si Bianca!! Sunt asa dulci amandoua!!

Am pus si eu trei poze cu tuguiata in album!![]()
Ana
35+
Maia Elena
lu' mama
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Clabuc Va rog sa imi raspundeti si mie la intrebarea referitoare la perna de alaptat, pusa mai devreme, please .... LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 36+ AMR 3Poza preferata Clarinda |
Eu nu ma pricep! ca ti-as raspunde,dar nu stiu!

Ana
35+
Maia Elena
lu' mama
sorana_23 spune:
| citat din mesajul lui maitreyi bagasem un mesaj cu toata gasca in el...si ca la oana...a disparut ![]() sorana saru'mana mult! nu stiu diferente intre producatori sa fie. stiu doar de diferentele intre tari si atata timp cat e englezesc nu fac nazuri klarisse saru'mana ![]() oana iti trimit pe pm cu datele doamnei dr. am uitat atunci sa ma execut ----- Mami de roza + 37 s ![]() ![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
am intrebat pt ca am vazut in vreo doua feluri de ambalaj. de obicei e substanta activa comuna (si chiar excipientii) dat se fac produse cu denumiri diferite...
sorana
32+ cu
Tudor
be_one spune:
Multumesc mult Mai3. Cand ai timp, vezi PM ca te mai intreb acolo cate ceva 
Oana
36+ cu
Ioan si mami de Dimitrie
(23.10.2004)
Clabuc spune:
Multumesc frumos fetelor pentru raspunsuri. Chiar sunt tentata sa-mi iau una, eventual de la Baby Expo saptamana viitoare daca ma tin puterile sa merg acolo. Cum nu am canapea sau fotoliu cu brate, imi va fi cam greu sa alaptez fara ajutor. 
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
36+ AMR 3
Poza preferata Clarinda
eveline spune:
| citat din mesajul lui ana_25 Am bazut pozici noi cu bebelusele Adelina Si Bianca!! Sunt asa dulci amandoua!! ![]() ![]() Am pus si eu trei poze cu tuguiata in album! Ana 35+ Maia Elena lu' mama |
Chiar, am vazut si eu pozele si am uitat sa spun. Sunt ca niste bombonele, cel putin Bianca in prima poza e de coma

ANA, am vazut si pozele tale...mey, da sexoasa esti
. Si chiar ca e tuguiata, arati tare bine. Si cu ocazia asta am vazut si patutul, e tare frumos, sa-l stapaneasca comoara ta sanatoasa!
36+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca
ayda_m spune:
Buna fetelor!!
Felicitari proaspetelor mamici!!! Refacere rapida si bebei sanatosi si mancaciosi
.Bine ati venit pe lume dragi bebelusi!!
Clabuc eu am avut perna de alaptat la sarcina trecuta si mi-a fost de mare ajutor, vreau sa zic ca o caram cu mine pe oriunde mergeam(la tara, la munte...etc).Imi era f usor sa alaptez cu ea.
Fetelor,stiu ca scriu mai rar, de citit incerc sa tin pasul cu voi
, as vrea si eu dc se poate parola si userul pt contul comun...sa vad si eu pozicile cu bebeii dragalasi.
Maine implinim si noi 37 sapt...mai am asa putin...Pe 20 sept ma mai duc la dr sa vedem cum ne prezentam ![]()
Ayda
36+
+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)
poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici