Sept-Oct 2010!Bv. Pity si Ama!Hai Cami!!!(160)
Raspunsuri - Pagina 20
eveline spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Clabuc Cum nu am canapea sau fotoliu cu brate, imi va fi cam greu sa alaptez fara ajutor. ![]() LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 36+ AMR 3Poza preferata Clarinda |
Nici eu nu mai am...le-am vandut odata cu apartamentul, l-am vandut complet mobilat si utilat...am luat doar un covor, in rest, am lasat tot, perdele, celelalte covoare, electocasnice... Incepea piata sa pice si as fi facut orice numai sa-l dau sa scap odata sa ma apuc de casa...in fine...ideea e ca si eu ma uit in jur si ma gandesc pe ce o sa stau...in afara de pozitia culcat in pat. Of course, cu criza asta a lu' peste nici ca mi-am luat altele...
ALYNTA heloooo...ce mai faci??!!
36+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca
kiti2205 spune:
Eu am alaptat cel mai bine in pozitia culcat, cu bebe langa mine. Asta pentru ca am avut taietura de la epizotomie destul de mare si asa imi era cel mai comod. Plus ca asa mai trageam si eu cate un pui de somnic ![]()
Kiti,
35+ si mami de Vlad 15.05.2006
Olivia26 spune:
| citat din mesajul lui LoraG76 Inca o problema cu care ne confruntam: ma dor sanii de numa'. Nu de la ragade, astea le tin sub control, ci ma dor inauntru, parca trage laptele cu tot cu vene/canale, nu stiu cum sa explic...oare nu-s bine desfundate canalele? Care aveti mai multa experienta si mai recenta? Help! |
Of Lora
, asa m-au durut si pe mine de simteam pana in omoplati cand sugea si se intensifica durerea mai ales la frig. Eu nu am descoperit cauza si pana la urma a trecut de la sine. Sper sa nu fie cumva vb de candida
de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si
36+
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Olivia26 spune:
Vorbeati la un moment dat de pozitii de alaptat, poate va ajuta
:
36+
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Andreea82 spune:
Buna burtici,
Am intrat repede sa va dau vesti despre Cami, daca nu le-ati primit deja:
"A venit Tudor: 3340gr, 50.5cm. Un dulcic rozaliu. Pup fetele"
Acum am ajuns si noi acasa, fug sa recuperez ca ati avut activitate azi, nu gluma
37+ cu un carucior
.... sau 
alynta27 spune:
Fetelor eu sunt bucuroasa ca am rezolvat repede cu actele pentru gradinita celui mare! Luni e prima zi, il duc eu! Sper sa nu ma apuce bocetul de emotie pe acolo! Le-am facut peste si chiftelute! Mi-am portionat un pui pentru a fi cand sunt in spital si i-am dat indicatii mamei cu privire la el! Mama a facut curat in casa!
Deocamdata nu am contractii, doar burta "grea"! Nu prea am stare sa citesc, sa raspund! Sunt in emotii si asteptare!
LoredanaB tu cum esti?! te vad prezenta pe aici si cred ca esti si tu tot ca mine!
Mai3 am retinut! Multumesc!
Alina-Mirela
40+5
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
eveline spune:
| citat din mesajul lui Andreea82 Buna burtici, Am intrat repede sa va dau vesti despre Cami, daca nu le-ati primit deja: "A venit Tudor: 3340gr, 50.5cm. Un dulcic rozaliu. Pup fetele" Acum am ajuns si noi acasa, fug sa recuperez ca ati avut activitate azi, nu gluma ![]() 37+ cu un carucior .... sau ![]() |
Uraaaaa....FelicitariCAMI! Refacere usoara! Bine ai venit pe lume TUDOR! Sa fii sanatos, fericit si iubit!
36+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca
2ingerasi spune:
Hello si de la noi! 
Oramona, ma simt mai bine azi.
Am aleragt de dimineata; ba la piata, ba la magazin pentru de-ale gurii,apoi cu masinuta in service, apoi la politie pentru actele lui tata si in cele din urma mi-am facut si eu o pofta si o placere: m-am dus in centru si mi-am cumparat de la arabi niste dulciuri de-alelor (gen baclavale) ca e Ramadamul si au scos la vamzare tot felul de bunatati... Iamiiii
2ingerasi, mamica de nazdravan Matei Stefan (29.11.2007) si
37+
Antonia Maria
LoraG76 spune:
| citat din mesajul lui LoredanaB Of Ana ce experienta neplacuta, eu probabil as fi facut tare urat la faza asta.Totusi eu zic ca macar ai vazut ca glicemia nu e chiar asa mare. Fetelor eu cred ca bebelina mea se sperie de motate si de aceea nu vine odata.Deja is nervoasa, am aceleasi cutite in spate si prin burta dar in rest nimic.Cred ca ma pun sa bag smotru, o repriza de calcat haine si poate da ceva semne ca vrea sa iasa. Lora la fel simteam si eu cand il alaptam pe Eric.Imi venea sa ma urc pe pereti de durere.A trecut dupa ce s-a reglat lapticul. 39+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu! Eric Joshua ![]() |
Vad ca in fund pot sta acum, bine, ca stau cu grija, parca mi-e teama sa nu stric ceva pe-acolo, pana merg la control.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Olivia26 spune:
Felicitari, Cami si refacere rapida! Bine ai venit Tudor, sa fii sanatos si sa ai o viata minunata!
Se vede ca doarme golanul meu, imi fac de cap pe net
36+
Made in the Holy Land