Sept-Oct 2010!Bv. Pity si Ama!Hai Cami!!!(160)
Raspunsuri - Pagina 18
be_one spune:
"duamnelor", daca livrati infacol englezesc la iasi, poate ma aveti si pe mine in vedere cu o sticluta
eventual una in plus la Mai3 si ne socotim noi doua dupa aia 
Mai3, spuneai tu mai demult ca ma poti ajuta cu un nr de tel la o dr pediatra draguta (ca tocmai m-am suparat pe a mea) sau cu un nume, ca o gasesc eu...si spun ca vin din partea lu' Mai3 ![]()
Oana
36+ cu
Ioan si mami de Dimitrie
(23.10.2004)
bebecris26 spune:
Ana oof, ce ti-e si cu sistemul asta
. eu cred ca le ziceam vreo doua de numa, numa
cristina si bebe in burtica
36+sapt
Clabuc spune:
Va rog sa imi raspundeti si mie la intrebarea referitoare la perna de alaptat, pusa mai devreme, please ....
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
36+ AMR 3
Poza preferata Clarinda
Klarisse spune:
Aaa..si era sa uit
..azi am schimbat semnatura
.
Ionela sper ca iti este mai bine astazi. Sa vii sa ne spui cum esti.
Clabuc

Klarisse
graviduta 36+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 3 s pana la marea intalnire
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebecris26 Ana oof, ce ti-e si cu sistemul asta . eu cred ca le ziceam vreo doua de numa, numa![]() cristina si bebe in burtica 36+sapt |
Mmda,dar cine m-ar fi ascultat??

Ana
35+
Maia Elena
lu' mama
eveline spune:
CLABUC sper sa-ti raspunda cineva ca si eu sunt curioasa. Eu am alaptat tare putin, insa vorba ta cu diverse perne, pernute,brat de fotoliu...si eu sunt curioasa daca merita investitia intr-o asa perna
36+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca
ana_25 spune:
LOREDANA 

Tocmai am infasat sarmalele si le-am pus la fiert! Cand sunt fierte va invit si pe voi!! Au iesit vreo 63!!
Ana
35+
Maia Elena
lu' mama
eveline spune:
KLARISSE felicitari pentru schimbarea semnaturii!
36+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca
ramohd spune:
[quote]citat din mesajul lui Clabuc
Va rog sa imi raspundeti si mie la intrebarea referitoare la perna de alaptat, pusa mai devreme, please ....
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
36+ AMR 3
iti raspund eu. Eu nu am folosit perna de alaptat, nu stiu cum e, probabil te ajuta...mie cel mai usor mi-a fost sa alaptez din pozitia culcat si nu tinandu-l in brate sau pe o perna.
Sterilizator pt. biberoane am si eu de la Avent din acela pt. microunde, e chiar OK, nu l-am cumparat de la inceput ci abia cand avea Andrei 3 luni si a intrat in "greva sugarului" si nu a vrut sa suga o perioada, asa ca a trebuit sa folosesc pompa si sa sterilizez biberoane.
Ramona
36
si mama lui Andrei Cristian 26.01.2007
bebecris26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Clabuc Va rog sa imi raspundeti si mie la intrebarea referitoare la perna de alaptat, pusa mai devreme, please .... LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 36+ AMR 3Poza preferata Clarinda |

cristina si bebe in burtica
36+sapt