Sept-Oct 2010!Bv. Pity si Ama!Hai Cami!!!(160)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Eveline nu mai plec azi niciunde ca mi s-au umflat picioarele groaznic! Nu stiu cum sa le mai tin,am impresia ca acum pleznesc! Si mai si ploua si eu trebuie sa ma incalt cu slapi!
Ma bucur ca macar mi-a iesit glicemia ok,mai ales la cat eram de nervoasa!

Tutz ai dreptate,de aia nici nu-mi trebuie dr de renume!(au si pretentii mai mari) si sunt prea ocupati sa stea dupa tine!

Cami81 bine ai venit printre noi!!

Ana35+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Eveline nu mai plec azi niciunde ca mi s-au umflat picioarele groaznic! Nu stiu cum sa le mai tin,am impresia ca acum pleznesc! Si mai si ploua si eu trebuie sa ma incalt cu slapi!
Ma bucur ca macar mi-a iesit glicemia ok,mai ales la cat eram de nervoasa!

Tutz ai dreptate,de aia nici nu-mi trebuie dr de renume!(au si pretentii mai mari) si sunt prea ocupati sa stea dupa tine!

Cami81 bine ai venit printre noi!!

Ana35+ Maia Elena lu' mama

Draga de tine, ai dreptate

36+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Of Ana ce experienta neplacuta, eu probabil as fi facut tare urat la faza asta.Totusi eu zic ca macar ai vazut ca glicemia nu e chiar asa mare.
Fetelor eu cred ca bebelina mea se sperie de motate si de aceea nu vine odata.Deja is nervoasa, am aceleasi cutite in spate si prin burta dar in rest nimic.Cred ca ma pun sa bag smotru, o repriza de calcat haine si poate da ceva semne ca vrea sa iasa.

Lora la fel simteam si eu cand il alaptam pe Eric.Imi venea sa ma urc pe pereti de durere.A trecut dupa ce s-a reglat lapticul.

39+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Buna dimineata si de la noi!

In primul rand: felicitari Pity si Ama! Sa va traiasca puiutii!!!

Azi sunt cheauna de somn...azi noapte pe la 3 m-am trezit cu niste dureri de burta ca la CM...nu m-au lasat pana dimineata. Ca sa nu zic ca ma izbise o foame, de ziceai ca nu mancasem de 1 sapt.

Sorana_23, multumesc pentru informatie. Voi presta in acest sens.

Anuntam cu mandrie ca azi intram in 36 de sapt.!!!!!

Valentina35+

Cu placere ! daca e departe de tine poti sa te uiti pe net pe la stocurile din Helpneturi - BRAUN SET ANESTEZIE EPIDURALA SI PERIDURALA. vad ca au si ei . Poate gasesti o farmacie mai aproape de tine.

sorana 32+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

Citat:
citat din mesajul lui sorana_23

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Klari de pe ebay.com sau ebay.uk? Ai idee cam cat e transportul? Se plateste online cu visa banuiesc...

Cristina Toma Andrei/Alexandru 36+

Daca ai fi comandat acum cateva zile in uk iti aduceam eu in Romania.. ca am un ditamai geanta goala...of..eu duminica ma intorc si cred ca nu prea mai au timp sa livreze.

sorana 32+ cu

duamna da' niste infacol englezesc poti sa aduci, te roooog? o sticluta, 2 si cand ajungi aci le pui la posta ramburs. sau sa iti trimit banii pe card? ma gandesc ca fiind vineri ajung abia luni...ce zici?

eu am pompa de muls pt ca am experienta anterioara. insa si la ea mi-am luat-o din timpul sarcinii. fiind cu ceza am folosit-o cu succes inca din maternitate si mi-a venit laptele dupa 2 zile si nu dupa 4-5 cum vine in mod normal. si ma refer la lapte lapte nu la colostru. ulterior am folosit-o o luna cat am alaptat zilnic pt ca baby nu a vrut direct de la tzatza sa pape. acum mi-am luat iar desi sper sa pape direct de la sursa da' mai scoti un surplus, mai pui la congelator, mai scapi de mastita, etc. eu m-am inteles f bine cu ea. am un avent manual.

oana va avea un nume f frumos piticul

tanamera daaa...e calu' si eu ma duc joi la cal...uofuof ca eu scapasem de asta toata sarcina si ma suie acu pe final cand abia ma misc

oramonaaaaa! oua umplute? am mai mancat un ou azi da' mai intra vreo 2

donna am avut o colega de rezerva la baby care tot asa era mai dotata si nu stiu daca isi dadea seama sau nu da' fantele alea numa lichite nu stateau. ideea cu nasturelu' e buna. si eu le mai am de la baby, 2, da' am si vreo cateva kile in plus fata de atunci si cred ca as pati la fel

HAI CAMI!
HAI BEBICU!

-----

Mami de roza + 37 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Da, iti aduc, chiar am vazut ca se vinde prin magazine, deci nu am nevoie de prescriptie sau ceva. Vrei de la un producator anume ?

sorana 32+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana_23

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Buna dimineata si de la noi!

In primul rand: felicitari Pity si Ama! Sa va traiasca puiutii!!!

Azi sunt cheauna de somn...azi noapte pe la 3 m-am trezit cu niste dureri de burta ca la CM...nu m-au lasat pana dimineata. Ca sa nu zic ca ma izbise o foame, de ziceai ca nu mancasem de 1 sapt.

Sorana_23, multumesc pentru informatie. Voi presta in acest sens.

Anuntam cu mandrie ca azi intram in 36 de sapt.!!!!!

Valentina35+

Cu placere ! daca e departe de tine poti sa te uiti pe net pe la stocurile din Helpneturi - BRAUN SET ANESTEZIE EPIDURALA SI PERIDURALA. vad ca au si ei . Poate gasesti o farmacie mai aproape de tine.

sorana 32+ cu Tudor

da, si am mai gasit si la Dona, pe site-ul lor

Valentina36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Mai fetele, am scris eu un mesaj, in care recuperam absenta de ieri, l-am trimis, dar numa el stie unde s-a dus. Asa ca, mai pe scurt, felicit si eu ultimele mamici si bb-ii lor si le doresc sa fie sanatosi si bucurosi impreuna!
Cu intarziere La multi ani Ana, Anna!
Mari Mariuk, bine ati venit acasa!
Clary, sa creasca Bianca mare - La multe luni si multi anisori!
Cami, o si o incurajare. Ateptam vestile bune despre minunea mica.
Despre mine pot sa va spun ca ieri m-a durut spatele toata ziua, iar spre dimineata am experimentat o serie de vreo 6-7 contractii de care de data asta am fost siguraaa ca sunt dureroase si care erau si cam la 8-9 minute distanta. Dar dupa ce am luat gynipralu (pe care aseara, pt primadata l-am sarit - oare de asta or fi aparut?), no spa si scobutil s-au calmat. Acum sunt mai bine, dar stau cuminte si astept sa treaca ziua si noaptea care urmeaza, iar maine ma prezint la dr, ca am inteles ca e de garda. Eu una sper sa nu-mi faca bebe nici o surpriza, ca nu m-am programat psihic inca.
Va pe toate

Oana 36+ cu Ioan si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Salutare si de la noi, am lenevit pana acum la un film pe HBO..daca tot vremea e naspa..parca mi-e dor de niste soare..
FELICITARI PITY SI AMA, SA VA TRAIASCA COMORILE!!
HAI CAMISV!!

Fistiq nu stiu ce burtiera sa imi iau insa aseara la Sensiblu tipa de acolo mi-a sugerat sa o iau dupa ce nasc in functie de circumferinta burtii ca trebuie sa stranga bine..deci mai astept.
Chichi ebay.com, se plateste prin paypal si transportul e cam 12$.
Mai3 sa fie intr-un ceas bun semnarea contractului.
Simona si eu am avut de doua ori herpes bucal, in primul trimestru si acum recent. Doctorita mi-a recomandat unguent Aciclovir. Oricum vreo 5 zile sta sa-si faca mendrele.
Zoze toate gandurile bune spre tine, te asteptam cu vesti bune.

Klarisse graviduta 35+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 4 s pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

buna dimineata, din nou!
am incercat si eu sa dorm un pic, dar nici ca am reusit! telefoanele astea mobile... ba ma suna mama, ba sotul, ba nu-stiu-cine! si daca nu le raspundeam, intrau in panica!
ma duc sa fac o portie de catofi prajiti si cu ceva alaturi. cand vor fi gata, va invit la masa!

pupici adormiti!

simona cu matei 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

buna ziua burticele si mamici . Felicitari Ama, sa fie sanatos bebe Sebastian si tu sa ai o refacere rapida . Eu am baut o cafea mica, am papat ceva si acum incerc sa ma mobilizez sa termin bucataria. Mai am cateva rafturi de sters la mobila de bucatarie si gata cu curatenia generala. Oof tare greu e sa mai fac cate ceva, abia mai stau in picioare, ma doare foarte tare mijlocul. mai am de spalat hainutele, de montat patutul si gata nu mai fac nimic, astept sa vina bebe.

cristina si bebe in burtica 36+sapt

Mergi la inceput