Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

hai ca am revenit si eu un pic....
Oana bafta la eco. Mergem si noi luni. si eu m-am stressat f tare cand m-a trimis dr. Dar apoi m-am linistit, mi-a spus ca s-ar putea ca nu-stiu-ce orificiu de la inima sa nu se fi inchis, dar se poate inchide pana intr-un an. Semnul dupa care s-a ghidat a fost ca este cam vinetiu deasupra buzei superioare. Noi toti in familie am fost asa si am avut suflu sistolic. Si? Mama mea a facut instit de educatie fizica si sport cu suflu sistolic. asa ca m-am linistit, nu e un lucru chiar atat de grav!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

yaia n-am citit articoulul dat de linda, doar printre picaturi ce se discuta la generale despre lp....
aici silvana a primit in spital lp in sticle de unica folosinta , care veneau cu tot cu tetina

lui ivan si acum ii dau lp:) de cateva luni chiar aptamil nr 3

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

Asa stiam si eu ca Ella ca laptele de la Topfer este singurul care vine direct de la nemti. D-asta am si spus ca si eu ii voi da tot Lactana.
Eu am inceput sa-i dau suc de morcov, acum si un picut de suc de mar la 5 luni fara vreo 5 zile. Am inceput prea devreme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Roxi cauta-ma si tu pe facebook si adauga-ma.

Marina ca bine zici. Acu mi-am adus aminte ca in timp ce il conslta, i-am zis ca duminica seara s-a invinetit tare deasupra buzitei de sus. Si m-a intrebat daca era racit si avea nasul infundat, ca cel mai probabil de la asta. SI poate de aia m-o fi trimis. Doamne da sa fie de aia.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Roxi

Asa, ca ma uitam la pozele unei prietene acum pe FB si le-am vazut pe cele de Craciun. De acu va zic ca vreau sa fac iar un colaj cu poze cu iepurasii imbracati in Mosi Craciuni sau fiecare cum vrea. Abia astept Craciunul. Va fi cel mai mirific.

Mergi la inceput

oana gata

yaia acum ca mi.ai adus aminte am vazut si aici 2 sau 3 feluri de lp care vine gata preparat, la ivan am cumparat doar cand mergeam pe undeva...dar nu stiam ca inauntru e sau nu aluminiu sau plastic
si nu e mai scump decat cel la cutie

eu o intrebasem pe miria daca pe cutia de aptamil care o are ea scrie al intre componente sau ea crede ca al e inclus acolo unde scrie si altele...ca n.am cutia si eram curioasa, pt ca pe a mea nu scrie nici al nici altele

POZE

Mergi la inceput

oana bine ca mi.ai zis de costum...e o idee buna, am sa caut costum de craciunita , ursulet sau alte minuni :))))

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

pentru hainele de la Aramis am gasit niste informatii pe net pt fetele interesate, legate de masuri :

"Si eu am luat de 2 ori de la Aramis-mi se par frumoase si referitor la marime: unele se potrivesc altele nu, depinde de firma. Am luat Carter's care s-a potrivit super,
Axtherix si felicie au fost putin stramte,
Baby Q sunt putin mai mari,bodyuri ce am luat sunt toate bune,
Baby boom au fost putin mai mari"

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Neata fetele!

Am terminat si eu insfarsit cu musafirii, pus masa, luat masa. Zic eu ca m-am descurcat onorabil Si eu sunt mandra tare, de ieri a invatat si andrei sa se rostogoleasca de pe burta pe spate inapoi, si tot ieri am primit cadou un netbook alb si sexos Asa ca acum butonez la el si ma uit la bebelusul meu iubit cu sta pe burta si tot da fundul inapoi

Noi am inceput campania de dezvatat bebe sa pape noaptea. Asnoapte a dormit sotul cu el, si l-a adormit rapid in carut cand s-a trezit, asa ca a mancat abia la 6 Intr-o saptamana sper sa se invete sa nu se mai trezeasca.

Oana iti tin si eu pumnii sa vii cu vesti bune de la doctor.

Fug sa pun de supica pentru andrei.

Va pup, o zi calduta sa aveti, aici e atat de urat afara, bate vantul tare, o zi de toamna mohorata rau de tot...

aaaa, uitam, Anca faine pozele

Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE

Mergi la inceput

Sensibila eu am luat in vara de la ei si mi s-au parut ok marimile. Eu atunic le-am luat pe toate 6-9 luni pentru ca Eric si la alte haine purta deja marimea 6 luni. Si inca ii mai vin totusi.

Cu Toepfer sa va zic experienta mea. Cand l-am incercat pe cel HA, am fost profund dezamagita. Am gasit mizerie neagra in el. Si nu doar o data, ci la mai multe biberoane ce i le-am pregatit. Ramaneau pe fund. Pe langa ca ala HA e oribil la gust. Nu imi place nici ideea de ambalare in cutii de carton si sa ramana punga deschisa mereu, sa caut eu solutii sa o inchid.
Dupa aia am cautat si eu reviewuri pe net si mai multe mamici gasisrea mizerie in lapte.

Mergi la inceput