Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 10
miria_cristina spune:
Buna, fete!
N-am citit tot, dar ma bag in seama.
SENSIBILA - Eu cumpar de 300 si ceva RON. Am mai cumparat ed la ei si am fost multumita, iar masurile sunt corespund numai sa le aiba. Daca n-au te intreaba ce vrei in schimb.
miria_cristina spune:
ANCA - Oho, si-nca ce dependeta da cafeaua! Eu am inceput sa beau in sarcina, iar acuma descopar ca ma doare capul daca nu inghit nitica dimineata. Eu am tensiunea mica spre inexistenta.
Cand ma supar in loc sa creasca si ea nitel dispare de tot. Cred ca se supara si pleaca.
miria_cristina spune:
BUMBITZO - Eu te astept cu comanda, dar daca DENISA zice ca nu si nu? Poate ea nu vrea sa te astepte. Pai, unii se plimba si altii nu prididesc cu alergatul?
Fata, sa nu alegi ceva mai frumos decat mine!
cristina30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sensibila Comanda mea de pe ARAMIS ajunge la 255 lei daca e cineva din Bucuresti sau mai multe peraone cu alte comenzi care sa ajunga la aceeasi suna putem comanda direct sa vina in bucuresti, daca nu sa imi ziceti la cine trimit codurile si banii. plz Apropo, stie cineva cat de reale sunt marimile afisate ? Stiti pe cineva care a cumparat de la ei ? de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010 IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual) Atat sunt de mare ! www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori! "Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga "Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" |
Eu am cumparat de la ei....
mai ales rochite... de la Laura Ashley, faine eu i-am luat vreo 4-5 pana la 4 ani... sa tot aiba... ce mi se pare mai mic sunt cosmonautii aia de iarna, eu am luat de 9-12 luni si ii vine acuma, la picioare sunt mai ingusti mi se pare mie.
fac o copie si aici la ce am luat eu, OK?
4429 - 39 RON - (SAC DORMIT CAPTUSIT) - NANNETTE - 12 LUNI - BUMBAC 100 %
4429 ' - 39 RON - (SAC DORMIT CAPTUSIT) - NANNETTE -12 LUNI - BUMBAC 100 %
4244 - 14 RON - VINTAGE - 5 ANI - BUMBAC 100%
6 X 6017 - 6 RON - GAP KIDS – marimea M - BUMBAC 100 %
4057 - 11 RON - GYMBOREE - PREMIER, 6-9 LUNI - BUMBAC 100%
2319 - 25 RON - GAP KIDS - COSTUM BAIE - 3 ANI - POLYESTER 100%
4908 - 31 RON - LAURA ASHLEY - 3 ANI - BUMBAC 100 %
5072 - 31 RON - LAURA ASHLEY - 4 ANI - BUMBAC 100 %
3261 ' - 27 RON - LAURA ASHLEY - 24 LUNI - BUMBAC 100%
4814 - 29 RON (SETUL 5 BUC M SCURTA) - CARTER'S – 12 LUNI - BUMBAC 100% - SUPER OFERTA
5762 - 27 RON - SKECHERS - 2 ANI - BUMBAC 100 %
3560 - 60 RON - KIDS HEADQUARTERS - 5 ANI - BUMBAC 100%
4426 - 40 RON - CAPTUSIT) - NANNETTE 6-9 LUNI - BUMBAC 100 %
4966 - 22 RON - (COSTUM BAIE) - MON CARAMEL - 24 LUNI - BUMBAC 100%
4643- 31 RON - OHM & EMMY - 9-12 LUNI - BUMBAC 100 %
4499' - 31 RON - OHM & EMMY - 24 LUNI - BUMBAC 100%
5167 - 32 RON - TEENY TINY - 9-12 LUNI - BUMBAC 100 %
4926 - 27 RON - LAURA ASHLEY - 24 LUNI - BUMBAC 100%
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
miria_cristina spune:
ROXANA - Pe cutia mea de Aptamil scrie si altele unde poate fi inclus orice.
Nu scrie aluminiu nicaieri. Cine e tantalaul sa de-a din casa?
Ma, acuma e pe Lactana.
Gasesc neghinite in Lactana il trec pe Humana.
Gasesc spiridusi in Humana il trec pe apa.
Ce solutii mai am?
child spune:
Eu hainute am ales de 250 lei.
M-am inteles cu DENISA sa-i trimit lista si banii, astazi o sa ma ocup si de asta.
MIRIA cum se dizolva Lactana? Tu ai gasit mizerii in el?
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
sensibila spune:
Eu ii dau lactana de cand am venit acasa si dar din cel normal nu HA si nu am gasit niciodat nimic in el si mai am si 2 cunostiinte cu copii de 9 si 11 luni care tot asa le dau de la nastere si nu am auzit nimic de genu.
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
dayanara spune:
am o dilema, cu umidificatorul, cum pe cel vechi l.am aruncat pt ca acolo unde incalzeste apa garnitura aia se facuse urata si toate se fac la fel dupa un timp, e bine sa iau unul mai ieftin, gen chicco etc si sa le schimb tot asa la 1-2 ani sau unul mai scump, dar si ala scump tot la fel se face la garnitura...
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
child spune:
Acum citesc si eu de pe cutia de Aptamil 2, la altele specifica:
colina, mio-inozitol, taurina si nucleotide.
Eu cred ca e vorba de aluminiu cu care e captusita cutia.
De asemenea, tot se discuta despre bpa 0%, dar cat sta laptele in sticluta, astfel incat sa devina toxic?
Doar la laptele muls si stocat putem avea dubii, ca LP trebuie dat imediat.
Iar apa pe care o folosesc la LP este tot din sticle fara BPA free.
Asa ca...
V-am mai zis eu ca am luat de la chicco un biberon de sticla BPA free.
Deci doar prosteala la scara mare.
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)