Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 11
dayanara spune:
child merci de lamurire cu altele...da asa e se specifica, eram doar curioasa...
cum spunea si yaia ca scrie in articol e vb despre ambalaj :)
miria nici eu nu mai sterilizez demult la microunde, doar cel electric in folosesc, nu de alta dar mi s.au topit niste chestii din biberon, probabil ca n.am pus eu apa destula, oricum mi.e mai usor cu asta electric
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
miria_cristina spune:
Nu are nimic LACTANA. E curat si se dizolva repede. Doar ca mi s-a parut nitel mai grosut decat Aptamilul. Pana am umplut eu 8 masuri a trebuit sa agit biberonul de 2 ori ceea ce nu faceam la Aptamil.
ioanaa28 spune:
buna dimi...pe la amiaz...
am ncercat sa recuperez ca acum trei seri am scris eu um mes frumos si stufos da pe cand sa trimit ..pauza net..
No, nu mai reiau, ca nici nu mai tin minte ce spuneam,,
Ma bucur sa revad fete dragi,dar tot am senzatia ca e gaska incompleta...
Ella pliiiz gaseste-ti timp sa intrii mai des, misssssiuuu..
Kossir, nu mai lasa asa pauze intre vesti ca ne facem griji..hai scurt um mesagel ca sunteti bine
Gabita, voi nu v-ati repatriat inca...sau despachetezi...hai da pe aici. Sa nu uit, ce bine iti seaman Joy
Oanka, ce faceti frumoaselor??? haideti cu doua cuvintele calde asa cum stiti voi
freedeeeelia !!! sper ca nu te-au papat topilasii cu totu'...Ocupata, devotata, dedicata..da pe noi cui ne lasi?/?
Vladi, hai cu vestile bune....
Castelana, noutati de pe la voi...stiti care va fi viitoarea locatie?? cred ca esti tare ocupata, da tra sa fie si frumuCezarelu', tot baiat cuminte si disciplinat??
pana una alta mamicile active, poate in curand imi fac si eu program constant de forumeala
Miria
Anca, faina vacanta deci si tu ai un blond si un brunet?? ca pe noi se tot mira lumea de ma zapaceste...de ce e Ovi blond si Alex brunet?? uuupssss...
rmkristine spune:
Imi poate trimite si mie cineva parola de pe ct comun? ma intereseaza orice e in leg cu diversificarea. cred ca al meu e cel mai micut de p-aici. are la 5 luni 65 cm si 6350 grame. Asta e, ne facem noi mari!
sensibila spune:
child – superrrrrrrrrrr tareeeeeeee fara cu biberonul din sticla fara BPA
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
child spune:
MIRIA 8 masuri? Casian mananca atat????
Plec la plimbarica!
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
sanzi spune:
Sensibila, Gia face azi 6 luni, daca vad eu bine!
LA MULTE LUNITE SI ANISORI!!! Sa fie sanatoasa si norocoasa!
http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#
sensibila spune:
rmkristine - activeaza-ti mai intai PM ca sa ti se poata trimite parola, plz
sanzi - da asa e azi facem 6 luni si dam petrecere, tortul e deja comandat de ieri, asa ca pe dupamaiaza va invitam pe toti la petrecere !
La multe lunici iepurasilor : Deyan de Anca_iary, Sasha Yan de bebesasha, George Vlad de camilecu, Gia Darria a mea !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
ioanaa28 spune:
legat de Lp...si eu am Aptamil in casa, i-am dat zilele trecute de 2 ori in completare, dar acum nu mai e cazul...asa ca iar am sa-l pap eu cu aluminiu cu tot...
mai multe nu stiu, nu zic, ma bucur ca avem LM..., lui Alex i-am dat Similac, pana la un an , cand am trecut la lapte de vaca. asa voi face si cu Ovi dupa ce nu-l voi mai alpta, zica cine ce o vrea, laptele proaspat de vacuta e cu siguranta mai bun decat orice prafuri mai ales ca o cunosc pe tanti, o cunosc pe vacuta, stiu ce papa...
Sunt si avantaje in a locui in oraselul-sat, cum e al nostru...mai putina poluare, contaminare..etc Sa vedeti ca fain e locul unde si-a dus Flaviu stupii cu albine...E de mers vreo 40 de min pe drumuri de tara (noroc ca avem un ARO de 30 de ani care nmai face fata, oricum in toamna asta isi ia si ATV), la marginea unei paduri atat de faina si neumblata, si langa pajisi intinse de flori si iarba necalcata...super. Au amenajat o poienita , a dus un cort mare din ala vechi cu antreu si 2 dormitoare, au facut masa si bancute, hamac si leagane...e si cainele Bozo, mutat acolo in vacanta cu cusca cu tot...tare fain. Doar ca eu si bebi am ajuns doar de 2 ori acolo.Alex merge des cu Flaviu si-i place tare sa-la ajute, n-are teama de albine, doar o data l-a intepat..
hai ca m-a luat valul...da-mi face bine sa mai subliniez partile bune ale traiului nostru aici ca de alea rele me lovesc tot timpul