Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

La multi ani sarbatoritilor de zilele acestea! Sa fiti sanatosi si veseli mereu!!!

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna seara,
fetelor voi mai scoateti bebii afara? noi eram obisnuiti sa iesim de doua ori pe zi...iar acum o scot doar o singura data si plange mult cand nu este afara....azi am fost o tura in parc IOR....erau multi bebelusi....:)

vad ca daca o scot afara doarme mai bine noaptea...

mama de adelina 16.04.2010

noapte buna si linistita sa aveti....:)

http://bebelina.sunphoto.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Nafi, ma pregateam sa intreb azi de voi...
Erina, ce relaxare in vocea ta...ma bucur ca a fost frumos si puiu mic e bine. Unde vedem pozele?
Andra, nu e deloc fain sa dai pe la spital da bine ca a fost alerta falsa !!! chiar radeam in gand zilele astea, ce nebune mame..analizam si kk-icul cu atata interes
kossir, noi inca nu am ajuns la iaurtel dar cu siguranta voi face in casa, din lapte de vaca,...de fapt fac tot timpul, am mereu in frigider pt Alex si pt noi. Daca adaugi fructe e o bunatate...eu tocmai degust combinatia cu gem de afine
Sa nu uiti de poze !!!
freedelia, eram sigura ca esyi prinsa in activitati...va invidiez !! Tocmai asta ne lipseste noua, ca tot vorbeam de orasul sat....Dar ma consolez cu gandul ca Alex petrece tare mult timp afara, in natura, la padure, pescuit, etc. Chiar si acum e cu bunicii la pescuit, astept sa se intoarca...
Ce faina familie sunteti !!! Jane a crescut mult si e o bombonica !!! Da pe mine ma termina Jodie, mama ce frumoasa e !!!
Si-mi plac tare pozele voastre, instantanee din toate momentele si ipostazele...
Aminteste-mi daca ai timp, cum fac sa ne vezi si noua pozele...
Miria, uitasem sa-ti laud fecioru', ptii ce-a mai crescut, si ce smecherut e...In unele poze seamana cu Ovi, oricum sunt relaxati ca nu le intra parul in ochi... (da' deviatie de sept nu are. nici Ovi si sunt convinsa, nici Casi, va trebui sa0ti bati capsorul cu altceva auzi, ia mai ia la analizat si sotul, mai lasa copchilu'n pace !!!
nibi niki, ca mami secsyy vei fi la botez!! bravo !!! abia astept s-o vad pe zburlici...sigur o sa aiba si e tinuta elegantisima, ca doar ii seamana lu'mami tot mai mult
Alina sa-i fie de bine alaptatul Justinel, ai fost incapatanata, bravo tie...
Ioana la gradinita, mare eveniment, mare...tin minte ce emotii am avut eu in prima zi cu Alex, era un semn evident ca aveam baiat mare, si nu-mi venea sa cred, ma bucuram si-mi parea rau in acelasi timp...
fetele..sa nu uit, in unele poze seamna ter bine cu tati, in special Justina, in altele seamana bine cu tine, faina combinetie v-a iesit

A venit Alex...sa-l rezolv si pe el si revin...vorba unora, sunt nevorbita..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fete, eu am avut o ocupatie toata seara. Sa-i mut nasu' lu' fii-miu, da? Ca sa-i stea drept. Si m-a lasat saracu'!
Acuma a dat norocul peste el de-a scapat de mine ca a adormit.

Mergi la inceput

revenit...
Hai sa-l laud iar pe Oviletzu,,,pt ca papa ff bine, fructele le devoreaza, abia respira, azi mi-a cerut si supliment, pt ca eu nu-i pregatesc decat 50, 60 de ml....dar a trebuit sa-i mai fac si a mai papat vreo 4o.
la supica isi mai pierde din entuziasm dar tot papa...40, 50 ml...Eu nu ma grabesc sa-i inlocuiesc complet masa, nici nu-i prepar cantitati mai mari, pt ca oricum in completare primeste LM..daca va dura chiar si 2 luni pana la inlocuirea unel mese nu mi se pare ca ar fi o problema..o sa vad cum va "cere" el...(daca da cu pumnu'masa scot slanina si ceapa ce sa fac) Azi, dupa ce a mancat 100 ed ml ed fructe a mai papat si laptic binisor, de mi-a zis Flaviu sa ma uit daca nu are cumva vreo gaura

Hai sa va zic cum preparam noi supica, asa i-am facut si lui Alex (pana la urma mi-am amintit) .pentru faza incipienta mi se pare o metoda practica. Dau prin centrifuga toate legumele, eu pun deocamdata dovlecel, morcov, patrunjel sau pastarnac, cartof, ardei,un pic de ceapa...Sucul obtinut il pun la fiert cateva minute, asa nu-si pierde prea mult din vitamine, si adaug cateva picaturi de ulei de masline...iese ca o supa crema, pe care deocamdata Ovi o papa binisor.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

Fete, eu am avut o ocupatie toata seara. Sa-i mut nasu' lu' fii-miu, da? Ca sa-i stea drept. Si m-a lasat saracu'!
Acuma a dat norocul peste el de-a scapat de mine ca a adormit.

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

credeam ca numai eu bantui pe forum la ora asta, ma gandesc ca toate aveti programe interesante de sambata seara, da uite ca aparu zuza...

Miria draga, vezi ca-ti dadeam un sfat ceva mai sus...

Mergi la inceput

IOANA - Sa aveti pofta in continuare! Ce bine ca-ti mananca, dragul de el!

Mergi la inceput

Pai, l-am citit, dar voi nu aveti nasul asimetric. Al meu il are.
Ma uitam in oglinda mai devreme si parca e al meu in miniatura. Cred ca-l astept sa mai creasca nitel si ne facem rinoplastie amandoi.

Eu n-am WE-urile deosebite. La mine fiecare zi din saptamana e un WE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

Ioanaa si inca ce..
Azi am tinut mortis sa-i fac gauri in urechi Justinei (ca tot am avut bani, am facut si cumparaturi..si pe mine ma dor picioarele, n-am mai asteptat indemnizatia.vedem Luni).
Asa..sa va povestesc ce peripetii am avut cu Bijuteria.
Avem nr de tel de la Bijuteria unde-i facusem gauri Ioanei..sun, si imi zice ca pana la 13 au program (cand sunasem era chiar 13)..ok!
Ii zic sotului sa caute in google alte bijuterii in CT..E imposibil sa nu gasim si care sa faca gauri in urechi.
Cauta el 2 bijuterii si nu fac..au zis tot de bijuteria Veronica (unde-i facusem Ioanei)..si a renuntat a m cauta.
Eu cu imbracatul fetelor, facut geanta..etc..pana la urma am cautat eu..si din prima am gasit o bijuterie care faceau gauri si aveau program pana la 16.
Noi am zis ca ajungem in jur de 15:30.
Bun, am plecat..aveam adresa (str, nr) dar nu o gaseam nicicum si nici nr de tel nu-l aveam.
Ne invartim jum de h (ajunsesem la 15 in CT)..nu gasim..ce facem
Ne-am gandit sa sunam cumnatul, nu raspunde..am m stat si -am zis sa o sun pe viitoarea cumnata..raspunde ..chiar vroia sa iasa pe usa sa vina la fratele sotului sa ne vedem (si noi veneam dupa ce terminam tb).
Bun, ii zic sa deschida repede calculatorul sa caute in google, bijuterii...etc., a gasit Bijuteria Carla Gold Corporation (ce denumire)..gaseste nr de tel....sun. Vb cu o don'soara, ne explica..dar de fapt nu stia sa explice..ne invartim de 2 x in jurul sediului..trecut intersectie luat pe la sensul giratoriu intors inapoi..si in sfarsit o gasim..(e in zona Bulevard la intersectia cu Citty Park, fetele din CT stiu).
Ajungem in sfarsit..aveau un sediu mic si nici pancarda nu aveau afara, ca sa-ti dai seama si batea un vantul..abia o m tineam pe Justina in brate.
A cam plans Justina cand i-a facut gauri..dar i-a trecut.
Dupa ce i-am facut gauri zice una (erau doua si alta care facea gauri), faceti copii frumosi doamna (o vazusem si pe Ioana)..cum sa nu facem copii frumosi daca si parintii sunt frumosi..haha..Bineinteles ca nu i-am zis ei asta..
Poze de-aproape nu i-am facut..decat cateva cu cumnata si bunica sotului.
Aici sunt pozele.

Cam am inima indoita', ca i-am facut gauri, pe-o parte ca am "modificat" creatia lui Dumnezeu (ca daca vroia Dumnezeu lasa' c-a fetele sa aibe gauri in urechi..), pitici de-ai mei..dar pe de alta parte nu vreau sa fac diferenta' cu sora ei. Daca Ioanei i-am facut am zis sa-i facem si ei..desi m tb sa-i luam si o bratara (Ioanei i-am luat si o bratara, si-o are de la 3 luni pana acum..nu a rupt-o).
Cerceii sunt medicinali (ii las 2 sapt -1 luna (asa i-am lasat Ioanei)), apoi ii punem pe cei de la nasa.

Fug la somn ca m-am intins..nu stiu in seara sta cum va fi, daca va fi c-a cea precedenta.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stanucel

buna seara,
fetelor voi mai scoateti bebii afara? noi eram obisnuiti sa iesim de doua ori pe zi...iar acum o scot doar o singura data si plange mult cand nu este afara....azi am fost o tura in parc IOR....erau multi bebelusi....:)

vad ca daca o scot afara doarme mai bine noaptea...

mama de adelina 16.04.2010

noapte buna si linistita sa aveti....:)

http://bebelina.sunphoto.ro

sigur ca iesim afara, de ce nu am iesi?? bebeii au nevoie de aer curat pe cat au nevoie de mancare si somn...e un element esential in buna crestere si dezvoltare... trebuiesc doar imbracati adecvat vremii. Noi iesim chiar si pe ploaie daca e din aia de tine zile la rand, si iarna bineinteles, in reprize mai scurte...
Eu evit vantul si ceata, umiditatea excesiva, in rest ne adaptam momentului.

Mergi la inceput