Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ALINA - Sa-i poarte cu noroc de acuma in colo cercelusii!
Bine ca singura ai amintit de pitici pe creier cu privire la datul gaurilor ca sigur ziceam eu ceva legat de asta.
Modificarea corpului prin diferse metode inclusiv intepare nu are legatura cu credinta si aplicarea preceptelor bisericesti.

Sa va fie somnul odihnitor si fara intreruperi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

Pai, l-am citit, dar voi nu aveti nasul asimetric. Al meu il are.
Ma uitam in oglinda mai devreme si parca e al meu in miniatura. Cred ca-l astept sa mai creasca nitel si ne facem rinoplastie amandoi.

Eu n-am WE-urile deosebite. La mine fiecare zi din saptamana e un WE.

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

ei, eu iti spuneam sa lasi copilu-n pace, sa-ti cauti alte preocupari...da te faci ca nu vezi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Buna seara,

Freedelia, ma bucur mult ca ai scris si ca sunteti bine...ca de frumosi, nu mai vorbesc, m-am topit cand ti-am vazut pozele. Ma gandeam sa iti cer mailul sa-ti trimit cateva cu Petala...dar ma simt saraca, in fata a 3 copii asa de frumosi si de fericiti impreuna. Inca odata bravo mami!
Si da, eu citisem de carente vitaminice si proteice, cu diminuari grave ale masei musculare si etc, la bebelusii diversificati tarziu. Pe dealta parte nici eu nu ma grabesc deloc sa inlocuiesc o masa de LM, doar consider piureul ca o completare, ca o pastila de vitamine. Vad ca dupa ce papa o cescuta de legume pasate (am inceput de 7 zile) suge tzitzi mai cu foc decat inainte. Oricum, Eliza la 6 luni a avut 7kg fix pe cantar, adica cam slabuta zic eu. Jane arata suuuper, se vede ca ii merge bine cu lapticul mamei ei.

Alina, sa poarte sanatoasa Justina cercelusii, si bravo ca ai avut curaj sa o domnisoresti! Si eu trebuie sa-mi iau inima in dinti....dar sotul nu prea ma stimuleaza.

Vladi sunteti bine?cum mai sta Floricica cu constipatia? dar tu cu racelile? sanatate multa!

Noapte buna tuturor!

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina

Mergi la inceput

Mai, IOANA, cum sa-l las in pace ca mi-l smotocesc tot timpul. Mi-e asa drag de parca n-am mai vazut copii pana acuma. Si sta sa-i fac orice. El doar rade cu gingiile alea chele la mine de mai rau ma topesc de dragul lui.

Nu pot fata, nu pot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

N-am plecat.

miria_cristina stiu! cu timpul voi goni' piticii.
CoriMami multumim! I-a fa bine si gaseste-ti o zi sa-i faci gauri. Daca stateam in baza sotului, n-avea fata gauri.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Legat de gaurile din urechi sa va povestesc saga lu'fii-mea.

N-am vrut sa-i dau gauri in spital pentru ca era prea mica si vroiam sa i se formeze lobul urechii ca sa pot sa ma asigur ca vor fi simetrice. Pe la 6 luni, insa, am considerat ca-i cazul, mai ales ca-i luasem cercei frumusei. Si ca o mama mai cu mot ce eram am zis ca-i dau eu gauri lui Dami.
Am sterilizat ata si ac si am intepat-o. Vreau sa va zic ca in secunda cand am bagat acul in ureche am simtit ca lesin fizic. Mi-am inclestat maselele, de cred ca mi-am si spart una cu ocazia asta si am scos acul pe partea cealalta, am innodat ata si am taiat. La urechea urmatoare n-am mai avut curaj din prima ca stiam cum va fi. M-am plimbat prin casa. Am deschis toate dulapurile poate gasesc ceva de baut, ca sa-mi fac curaj, ca asa auzisem eu ca prinzi curaj (eu nu beau). Mi-am dat cu apa pe fata. Am cautat vreun Distonocalm ceva, dar n-am gasit nimic. In fine, mi-am luat inima in dinti, am zis 10 rugaciuni si iar am intepat-o. Am procedat ca prima data si gata. Am scapat. Fata n-a prea plans, decat nitel cand a intrat acul.

Acuma, a trecut ceva timp si m-am dus sa-i prepar mancarica. Cand am inceput sa-i dau iar m-a luat cu lesin si cu stare de rau numai uitandu-ma la ea. La un moment dat chiar am fugit la baie pentru ca-mi venea sa vomit pe bune.
Sa va zic de la ce, ca sa va cruciti si voi...nu puteam s-o privesc cu atele in urechiuse. Ma uitam la ea si mi se facea rau la gandul ca am nascut-o perfecta si eu am ciuntit-o, am "stricat-o". Nu avea legatura cu religia. Ci cu sentimentul matern. Imi vedeam copilul perfect si nu vroiam sa-l schimb. Si o vanataie daca isi facea ma durea si-mi dadea fiori daramirte gaurile pe care eu, cu propriile maini, i le facusem si-i schimbasem urechiusele ei perfecte in unele comune.

Va dati seama cata exagerare si cata nebunie!?

Si ce-am facut? I le-am scos. Na! Ca sa o pot privi din nou fara sa ma apuce voma instant.

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic ca Dami s-a bucurat de cercei abia la a 3-a repriza de intepaturi ca nici a doua n-a fost cu mai mult succes facuta, desi nu i-am mai facut eu gaurile.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

Am uitat sa va zic ca Dami s-a bucurat de cercei abia la a 3-a repriza de intepaturi ca nici a doua n-a fost cu mai mult succes facuta, desi nu i-am mai facut eu gaurile.

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Tot tu i le-ai facut si atunci?

Mergi la inceput

Am vazut ca acum ai editat!
Nu i-a placut ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Miria,eu ziceam sa-ti mai iai si sotul la analizat, da tu nu si nu..
ca de copil te inteleg intru totul...
Chiar vroiam sa va spun ca mi se pare atat de fain sa ai doi copii, mai ales al doilea e asa o mare bucurie...cel putin eu asa simt..Nu ca l-as iubi mai mult pe unul ca pe altul, am ajuns si eu la concluzia Roxanei, fiecare are locul lui, dar parca am mai mult timp, mai multa disponibilitate sa ma bucur de Ovi..
Categoric, primul copil e o schimbare majora in viata personala, in viata e cuplu...unele aspecte nu sunt intotdeauna roz...pe cand la al doilea, schimbarea e mai curand o transformare, o completare, o intregire. In plus stiu deja cat de repede va creste, ce mult se va schimba, si incerc sa-mi umplu inima si mintea cu momentele astea unice...
Pentru mine, primul copil a fost intradevar o minune dar si o mare responsabilitate, al doilea e parca un miracol si o binecuvantare. De multe ori ma gandesc ca sunt privilegiata sa am sansa sa cresc, ca mama, un astfel de omulet, (de fapt eu ii spun utushel)...Si ma apuca nostalgia cand ma gandesc ca in curand nu voi mai avea bebelus...va fi copilutz si el. Sincer, ma intristez de fiecare data cand ii pun deoparte hainitele care-i raman mici, Dar sa stiti ca pe unele le pastrez, de fapt imi doresc tare mult sa mai am un copil...slabe sanse, dar cine stie :))

va las ca o iau pe campii, Alex doarme la bunica, Flaviu nu-i acasa...ma duc sa vizitez frigiderul...ca na, am ajuns la 52 kg...rezonabil..
gaska

Mergi la inceput