Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 17
Ioanact spune:
LA MULTI ANI, tuturor celor care poarta numele Cuvioasei TEODORA!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
andra_s spune:
niki faine rau sandalele si rochita si eu eram fan tocuri, inca mai sunt, dar au fost rare ocaziile prielnice sa ma cocotz in ultimul an ... chiar, anul trecut pe 16 sept am intrat in medical, am aproape un an de cand "m-am lasat la vatra"
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
flory_blanca spune:
Salut.
Voi cu ce cereale ati inceput la bebei? Ma gandesc ca cele speciale pentru ei nu sunt alergene. Ca peste tot unde am citit ziceau ca nu se dau cereale sunb 1 an din cauza glutenului si al riscului de alergie asa ca m-am bagat in ceata. Si iaurt la fel vad ca multa lume da iaurtel inainte de 1 an. Exista ceva special sau ce este pe piata?
Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010
dayanara spune:
flory sunt cerale speciale pt bebelusi fara gluten, scrie pe cutie
s.a deschis aici labga mine un magazin prenatal mare...am fost si eu sa vad scaune de masa si am gasit printre altele un portabiberon termic de la avent, e foarte bun
asta e
am fost si in kiabi si era omor...asa ca am luat doar niste cearsafur pt patut si u jucarioara...tre sa mai dau o fuga
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
nibi_niki spune:
Offf,m-am intors de la cumparaturi.Sunt terminata de oboseala si am terminat si toti banii din portofelCred ca ma da sotul afara din casa pana la urma.
Roxi, gentuta din aia cred ca are Alina dar nu sunt sigura daca e aceeasi marca.
Ma apuc de vizioat pozele deliei si ale Andrei
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG
miria_cristina spune:
Eu am folosit cerele de la Nestle cu tapioca sau roscove, cred ca-s singurii care au tapioca, si care sunt fara gluten. Asta pana la 8 luni, ca dupa i-am dat de toate.
Ca iaurt am luat orice mai putin Danone, care dupa mine era cel mai sintetic dintre toate. Unele fete il fac in casa. Eu ma rezumam doar la branzica facuta de mine.
nafi spune:
Buna fetelor!
Am reusit sa intru si eu un pic, ca de vreo 5 zile parca's in priza, nu mai am timp liber deloc!
Nu stiu daca mi-a simtit cineva lipsa dar eu v-am simtit-o. ma relaxez mult citind ce mai zice una alta...ce mai fac iepurasii nostri dragi...
LA MULTI ANI TUTUROR IEPURICILOR SARBATORITI ZILELE ASTEA!
Noi am fost la nunta unor prieteni la Roma. am stat 3 zile. A fost primul zbor ptr Ricky si a fost un dulce. a dat pe spate toate gagicile din aeroport, surazand la toate intr-un mod cum nu l-am mai vazut , isi rotea ochii peste tot curios sa vada tot ce era de vazut...iar in avion a dormit tot zborul (45 minute) cu degetul meu in gura (la destinatie aveam degetul umflat si cret de atata supt!).
Mai rau a fost cu dormitul la amicii nostri, toti 3 intr-un pat. Ricky a dormit dar a chitzait tot timpul, s-a rasucit de mii de ori...astfel incat noi am dormit maxim 2 ore si la nunta am fost zombi.
In sfarsit am cumparat si biletele de avion sa vin in tara. 7-19 octombrie ! abia astept!
Opaa...s-a trezit musteriul...asa ca trimit si incerc sa revin later...
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Mami de veveritz (19.04.2010)
andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flory_blanca Salut. Voi cu ce cereale ati inceput la bebei? Ma gandesc ca cele speciale pentru ei nu sunt alergene. Ca peste tot unde am citit ziceau ca nu se dau cereale sunb 1 an din cauza glutenului si al riscului de alergie asa ca m-am bagat in ceata. Si iaurt la fel vad ca multa lume da iaurtel inainte de 1 an. Exista ceva special sau ce este pe piata? Mami de fetita frumusica foc! Nadia 29.04.2010 |
cauta cereale pe care scrie 4+, astea nu au nicunele gluten, ca nu au grau, sunt din orez, porumb si tapioca, cele pe care scrie 6+, 8+ contin gluten, scrie pe ele.
la standul de mancare pt bebei sunt si iaurturi cica "speciale" pt bebei, dar cred ca-s 6+ , nu stiu ca nu m-am uitat si nici nu ii dau din alea, am vazut unele Nestle si eu am o pata neagra pe creier cu firma asta , in rest ii poti da iaurt simplu din comert, din ala normal, eu personal prefer Napolact
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
nafi spune:
Hai ca l-am convins sa mai doarma un pic!
MIRIA - ca de obicei aduci surasul pe buze! deviatie de sept zici?! sper sa nu fie cazul dar sigur iti vei continua investigatiile pana te simti tu linistita sau pana gasesti alta "buba" iepuricului tau scump. Al meu are niste nari rotunjoare si perfecte . chiar mi-au atras atentia cand s-a nascut , cai nu mai vazusem asa nasuc frumos
DELIA - ai 3 copii superbi! Ce frumos dorm domnisoarele impreuna in pat! sunt asa dulci! Nu stiu cum faci fata atator activitati! esti de admirat!
NIBI NIKI - f frumoasa , vaporoasa tinuta de botez! asteptam pozele de la increstinarea puiului!
Trebuie sa mai citesc din urma ca nu sunt la zi cu noutatile!
Aaa...am fost sa-i fac lui Riccardo documentul ptr vizita in RO. pasaportul dura cam mult sa-l fac ( ca ne-am trezit cam tarziu!) asa ca am facut la primarie un document de libera trecere valabil pana la varsta de 1 an. a trebuit sa ii facem poze puiului si nu l-am putut convinge sa inchida gura asa ca in document apare ca un mare gura casca de te umfla rasul!
Zilele astea incerc sa pun cateva poze noi de prin plimbarile noastre. la nunta n-am facut cine stie ce poze ca eram asa obosita...plus ca Riccardo mi-a smotocit parul de cate ori l-am tinut in brate si eram vai mama mea!
Acum trebuie sa ma duc sa-i cumpar haine mai grosute ptr cand vin in tara. trebuie sa-i iau si ceva de incaltat nu?! ca pana acum l-am tinut doar cu sosetele!
O sa stau si in Bucuresti sa ma vad cu prietenii si fostii colegi de munca, dar cred ca voi sta doar o zi caci nu vreau sa merg pe capul nimanui si voi incerca sa gasesc o camera la hotel cu un pret rezonabil. Cred ca pe Magheru la Relax comfort suites. am cazat acolo niste prieteni cu vreo 2 ani in urma si era f dragutz, plus preturi f rezonabile ptr centrul Bucurestiului. daca reusesc sa aranjez sa stau 2 zile o sa dau sfoara in tara poate reusesc sa ma vad cu cateva dintre voi care sunteti in Bucuresti. mi-ar face mare placere sa va cunosc si sa vad live iepuricii.
Oricum..mai e timp de organizat. acum fug sa ma pregatesc caci mergem sa cautam mobila de dormitor! Zilele astea m-am informat sa vad care e cea mai buna saltea posibila. de cand cu Ricky , ma omoara spatele si odihna pe o saltea buna chiar va face diferenta!
Va pupic si pe curand!
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Mami de veveritz (19.04.2010)
Erina spune:
Buna seara!
Am revenit si noi din vacanta.
L-am gasit pe bebe David foarte bine, rotunjor si fericit. mama mea l-a ingrijit excelent, s-a jucat mult cu el, a inceput masa de fructe si l-a rasfatat clipa de clipa. Revederea a fost emotionanta mai mult pentru mine pentru ca el a reactinat ca si cum as fi fost linga el tot timpul.
Vacanta a fost minunata, Daria s-a comportat foarte bine, a mincat si s-a distrat de minune.
Roxana, ne-a placut mult Barcelona si Costa Brava. Cel mai tare m-a impresionat numarul imens de turisti dar cum noi suntem persoane matinale am evitat cozile la busurile turistice obiectivele Gaudi si celelalte atractii.
Am stat la 200m de Plaza Catalunya asa ca aveam doua Corte Ingles plus celelalte magazine. De brandurile tip Tommy Hilfinger, Dior, Catimini etc. pentru copii nu m-am atins (mi se pare mult 50 de euro pentru un bluzon) dar am gasit lucrusoare frumoase la Boboli si Zara. Am psu in album o poza cu o parte din cumparaturi.
Pentru mine mi-am luat 2-3 piese casual desi mi-a ramas gindul la citeva lucrusoare Massimo Dutti dar nu vreau sa imi iau haine la marimea +5 kg.
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle