Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, fetele!

Declaram o noapte dormita toata (22-7).
O voi m alapta pana la 5 luni (adica cateva zile), si-asa nu mai am lapte..zic asta ca la 7 am alaptat-o ( m mult dormea ) iar la 8:15 s-a trezit pt bibe...a adormit apoi pana la 10:30. Bineinteles ca acum iar doarme .
Daca se m trezeste noaptea (ocazional)..m-am hot sa-i dau apa sau ceai.. Laptele sa-l pape la 6-7 dimineata.
Vad ca functioneaza iesitul, seara la plimbare..oboseste si doarme bine noaptea.
In schimb Ioana s-a trezit la 8, se pregateste pt programul pt gradi.'

LA MULTE LUNITE SI ANISORI, sarbatoritilor de azi: Maria, Kira Maria si Radu Alexandru!

Si bineinteles si Ioanei mele care implineste 2 ani si 8 luni.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Nikki,vei fi de nota 10 cu rochita si sandalele..tocurile sant cam inaltute...sper sa rezisti!
Sa-ti traiasca dulceata Maria si sa fie sanatoasa si cumintica!!!!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 5-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

salutare mamicute si iepurasi!

acum doua seri, inainte sa dam iama la spital, aveam un mesaj de trimis, mama si ce lung era ... l-am pierdut ... pusesem un filmulet in care Ianis va arata cum amesteca mamica lui in mancarica : http://www.youtube.com/watch?v=o0qO-tZj8TI

si ne mai laudam si noi cu ceva, cra, cra

facem PA cu manuta

nu mai stiu ce mai scriam eu pe acolo, dar imi amintesc de pozele vazute: Ericutzu' de la Cluj - suuuuuuperb, e tot un zambet , Casi din poveste, frumos de parca ar fi desenat si casuta lui frumu, cu terasa, cu livada, de vis si iedutzu' Theo - febletzea mea cu ochisori superbi (OFFTOPIC: Ate tare bancul , om avea si noi zapada la iarna )

cam atat din amintiri, revenim la acualitate:

Kossir eu iaurtelul il fac acasa, tot cu lapte de vaca, cumparam de la un vecin, vorba Ioanei28, cunoastem nenea, cunoastem vacuta

Delia WOOOOW, ce de activitati aveti voi acolo, te intelegem ca abia ai timp de forumeala acum am zarit si pozele, superbi copii ai

Anca si Ianisu' este in plina transformare de look: i se fac ochii verzi din albastrii, functie de lumina, cateodata are doar interiorul verde, deci taiem de pe lista de cheltuieli lentilele de contact

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

of andra ce sperietura ati tras! bine ca n.a fost nimic important

miria, ieri dormeam dupa amiaza, ca eu tre sa.mi fac siesta :) era ivan la computer, te rog mai scrie o data sa nu crezi ca nu am timp pt tine

freedelia ce mare a crescut jane si e tare blonda
am sa pun poze sa le poti vedea si tu, imediat ce.mi fac timp

niki superbe sandalele si rochia! eu n.as putea merge cu ele, dar tu daca ai fost obisnuita o sa iti revii repede
sa aveti parte de un botez minunat

anca da ai dreptate si aluminiu

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

La multe lunite celorlalti iepurasi: Radu si Kira!!

Andrutzo , dar ai tras o sperietura cu Ianisu cel frumos..Si eu ma mai minunez de multitudinea de nuante gasite in pampers..dar stiu ca e de la mancare.

Pup Ianisu' pletos si frumos, indiferent de culoarea ochilor

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 5-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

NIBI - Da, sunt frumoase. Pe vremuri ziceam ca si comode, dar acuma m-am razgandit. Sigur tu le vei purta fara probleme si rochita e vaporoasa si vesela. Sa te simti bine in ele!

Eu nu stiu ce voi face cu un dulap de pantofi scumpi. Ma si vad trecand la balerini sau cel mult d-aia de coana-mare. Asa ii ziceam lu'mama cand o vedeam incaltandu-se cu pantofi cu toc de 5-6. M-au ajuns vorbele...

Mergi la inceput

ANDRA - Fata, hai, mi se arde friptura pe foc tot uitandu-ma la filmuletele cu pufulachele tau. Are ochii cat farfuriile si un botic dulce rau.

Mergi la inceput

ROXANA - De acuma sa ii lasi vorba lui Ivan sa-mi raspunda cand tu iti faci siesta. Las ca ma descurc eu.

Pai, nu stiu daca acuma mai am nevoie. Gasisem un paragraf in spaniola la un medicament si il tradusesem, dar vroiam verificare. Pe moment mi-a trecut, dar daca revine febra studiului ti-l trimit.
Sa nu te sperii ca n-are decat cateva randulete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Oanaiacovita ma bucur si eu ca nu are nimic Ericutu' la inimioara.
andra_s f bine ca ai fost la spital..mai bine sa nu aibe nimic..normal ca te-ai panicat vazand rosu in kk..
freedelia wow ce program incarcat aveti..si saraca Jane e plimbata peste tot..are timp sa doarma
Mi-au placut pozele..cum bucataresc toti 3.
nibi_niki multumim de -luta..azi n-am baut ca am terminat-o, tb sa luam alta..de fapt pliculete 3 in1..

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Fetele, pe mine ma preocupa o noua chestiune.

Deviatia de sept a lui fii-miu.

Voi vedeti la ai vostrii nasul nitel asimetric? Sau narile diferite?
Al meu le are. Si pe una respira nitel mai putin aer. Ca i-am pus o coada de lingura ca sa verific urma de abur.

Mergi la inceput