Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Salutare mamici si bebici -- am citit din umbra, dar nu am avut timp sa scriu, de obicei citesc cand suge Jane si nu am maini libere pentru scris :)

Va multumim pentru urarle de 6 luni, nici nu stiu cand au trecut, mi-e deja dor de bebe mic si somnoros...

Noi inca nu am inceput diversificarea, suntem foarte multumite cu lapticul de la mami. Intreba cineva (Cori parca??) daca nu e daunator. Din ce am studiat eu, NU este, in primul an de viata, mancarea este un experiment (al texturilor, al gesturilor, etc), mancarea de baza ramane pana la un an laptele de mama sau laptele praf. Asa ca pana la 8 luni nu am de gand sa ii dau nimic. Insa, o las sa tina in mana si sa suga bucati de mar, para, morcov, etc o data i-am dat si o bucatica mica de banana -- nu o feresc complet de alimente, pur si simplu nu vreau sa i le introduc dupa o schema anume...

Noi suntem super busy, am inceput home school, activitati, sporturi, intalniri de mamici si bebici, va spun sincer ca nu am timp nici sa respir... Sa va scriu programul nostru pe o zi ca sa va faceti o idee...

Luni:

10-12 Baby play group, o duc pe Jodie la gradi in aceeasi cladire, apoi eu cu John si Jane mergem la play group (John se joaca la Nintendo).
12:30 venim acasa si mancam
1-2 Quiet time (John citeste Biblia lui pentru copii, eu imi fac tema zilnica la BIble Study)
2-3:30 Matematica (cu John si inca o fetita de varsta lui)
3:45 -- o luam pe Jodie de la scoala
4-5:30 -- JOhn tennis
5:15-6 -- Jodie ballet (in acelasi loc)
6:30 -- masa de seara, baie, family time)
8:30 -- bed time (povesti, rugaciuni)
9:00 -- stingerea.

Cam asa e fiecare zi -- Jodie merge la gradi luni, miercuri si vineri, John face tennis, fotbal, baseball, Jodie balet si gimnastca, cu Jane merg la playgroup lunea, miercurea (la 2 sapt) si vinerea (la 2 sapt). Iar joia toata dupamasa avem activitati cu toti copii care fac home school. Ce sa spun, e foarte interesant si imi place la nebunie, dar chiar nu mai mai timp de nimic. Am sa incerc sa uploadez niste poze azi -- sambata e singura zi cand nu am nimic de facut, in general Coleman iese cu copiii toata dimineata si mananca cu ei in oras, ca sa am si eu un pic de respiro.

Va citesc insa mereu, cand mananca Jane si sutn acasa, aici o hranesc si va citesc in acelasi timp.

Sper sa nu mai fie iepurasi bolnaviori, nici maraiti, sa ne iasa toti dintisorii fara dureri (si noi ne confruntam cu problema asta, insa nu avem inca nici un dinte).

Va pup!

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Buna dimineata,

Oana,bravo voua!! Eric este un frumos si un puternic asa ca sa nu te mai indoiesti niciodata de el!

Multumesc fetelor pt aprecierile pozelor!
Ioana28, culmea brunetiei la Codrin este ca are ochii negri, negri, tenul inchis si parul s-a deschis tare, tare si este blond inchis...Sant tare curioasa de evolutie!

Despre laptele praf, eu stiam de mult de faza cu ambalaele de aluminiu, ca nu sunt recomandate, de cand a fost reportajul cu folia alimentara de aluminiu. INSA atunci se spunea ca devine daunatoare daca este incalzita(adica sa aciperi friptura sau tava cu ea si sa o bagi la cuptor
Este exect acelasi lucru si cu plasticul din sticla...dar eu niciodata nu incalzesc apa in bibe , ci in pahar de sticla...Deci suntem ok.

Si mai zic ceva...cercetatorii astia papa niste fonduri uriase..daca nu vin cu noutati , nu isi justifica existenta si costurile..Si sunt convinsa ca multe "descoperiri" sunt prezentate in mass-media total rupte dintr-un context!
[bdeci eu continui cu Aptamil!![/b]

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 5-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Am pus cateva poze din August -- daca am timp revin si cu cele din Septembrie (de pana acum).

Aici sunt pozele: http://s882.photobucket.com/albums/ac27/delia_forum/

Jane a inceput sa vomite acum cateva ore, a vomitat deja de 4 ori, asa ca in jumatate de ora avem programare la doctor. Offff...

Va pup!

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Freedelia, e clar ca nu te poti plictisi cu 3 copilasi, oricat de cuminti ar fi!

Pozele sunt super dar cel mai mult imi place aia cu scaunelul verde

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 5-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata, fete!

Cat de enervant este sa scrii un mesaj si sa se stearga!!!

INA - Ma tot uit si nu vad decat medicamentul ala (Hepatodoron) si e prea costisitor sa platesc transportul pentru fiecare produs in parte.

Poate cand vine Cristina din concediu fac comanda prin ea, ca vad in Germania ca se gasesc toate medicamentele respective.

As face eu direct de aici, dar nemtii nu accepta comenzi in Romania.
Unul singur mi-ar fi trimis, dar incadra coletul la 3kg, desi el are doar cateva grame si ma taxa enorm la drum. Nu stiu de ce ca am verificat de multe ori procedura de-a comanda.

Deci mai stau nitel.

Multumesc din suflet pentru intentia de-a ma ajuta!

Hepatodoronul este pentru afectiuni la stomac si sensibilitate.
Dami fiind intoxicata cu medicamentele date de pana acum si avand o iritatie gastrica de la ele.

Dar cele care ma "ard" sa le am in casa sunt ceve pentru viroze, infectii, tuse si crize de astm. Adica Gencydo, in special, si Meteorisen.

Mergi la inceput

KOSSIR - Saru'mana de aprecieri!
Eu sunt vorba lunga oricum si oricand. Vorbesc si in somn.
Cine ma cunoaste, daca ma vede tacand vreodata ma intreaba ce necaz am.

Despre ce lapte e vorba?
Ca nu stiu la ce te referi?
Acuma ii dau LP Lactana de la Topfler.

Legat de diversificare inca nu am inceput si nici prea curand nu am de gand. O viata va tot manca diversificat. Dar oricum, cand voi incepe nu iau in calcul grisul, decat dupa 8 luni, ca are gluten.
Iar iaurturi sunt destule bunute, dar tu ai alte marci acolo, nu?

Eu as lua aici: Tnuva, Prim, Campina mai sunt, dar am goluri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Neata
Fetelor haideti la cafeluta.Fac cinste azi.Printesa mea face 6 lunite
Am inceput si noi diversificarea de 3 zile.Merge bine pana acum
Miria mersi de raspuns
Azi am program de cumparaturi.Mi-am cumparat ieri sandale si nu pot merge cu ele.Am ceva timp de cand nu am mai mers cu tocuri asa mari si aseara parca eram beata,asa ma clatinam

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput

NIBI_NIKI - La multe lunite printesinei tale!

Oo, esti curajoasa daca te cocoti pe tocuri inalte! Eu nu mai pot sa stau pe tocuri. Cred ca am inceput sa am niste usoare probleme circulare ca imi simt mai mereu picioarele obosite.
Am zis ca fac un drenaj limfatic, dar am rams cu intentia, ca nu-mi fac timp deloc.

Cum ai de gand sa te imbraci? Ai noroc ca vremea e mai calda decat e aici.

Si daca tot vorbesc de haine, fete, eu o sa raman grasa si neconsolata!!!
Vine frigul si nu incap in nimic si nici nu imi vine sa cumpar ceva mai pe masurade acuma ca ma deprima rau. Cred ca fac iarna in pijama acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

nibi_niki...la muti ani printesei tale....multe lunite inainte si sanatate....:))

mama adelinei 16.04.2010

http://bebelina.sunphoto.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

NIBI_NIKI - La multe lunite printesinei tale!

Oo, esti curajoasa daca te cocoti pe tocuri inalte! Eu nu mai pot sa stau pe tocuri. Cred ca am inceput sa am niste usoare probleme circulare ca imi simt mai mereu picioarele obosite.
Am zis ca fac un drenaj limfatic, dar am rams cu intentia, ca nu-mi fac timp deloc.

Cum ai de gand sa te imbraci? Ai noroc ca vremea e mai calda decat e aici.

Si daca tot vorbesc de haine, fete, eu o sa raman grasa si neconsolata!!!
Vine frigul si nu incap in nimic si nici nu imi vine sa cumpar ceva mai pe masurade acuma ca ma deprima rau. Cred ca fac iarna in pijama acasa.

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

In primul rand multumesc fetelor pentru urari
Miria astea sunt sandalutele:
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/4979120398/in/photostream/
si asta e rochita:
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/4978512207/in/photostream/

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput