Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 14
nibi_niki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miria_cristina NIBI_NIKI - Nu. Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." "Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/ |
Eu is mai blonda.NU,nu poate intra sau nu,nu e nici o problema

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui ate_09 Fetelor mai e vreun iepuras constipat??? Noi tot avem probleme, acum ne-a dat dna dr debridat iar, dar nu prea vad remedii. Ii dau sa pape zilnic para sau pruna pasata, face o zi si apoi gata. Face f greu si de culoare destul de inchisa. O fi bine?? Culoarea asta inchisa o fi din cauza ca ii dau picaturi de fier??? ![]() de Theodor Stefan (05.03.2010)THEO la 6 lunite |
Poti sa incerci cu ceai de musetel, atat cat vrea..poate asa il ajuta sa nu mai fie constipat...cat priveste culoarea..si Justina m face verde inchis (ca iarba), si nu-i dau fier, isi m revine (adica galben) cand ii dau Bonisan.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui dayanara ate da.i probiotice si o sa.i regleze perfect scaunul si.s bune si pt flora intestinala roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
Cu probiotice (Biotics-ul) parca se constipa Justina, si la Ioana la fel pateam..nu stiu de ce.
ALINA
de
JUSTINA (14 Aprilie 2010)MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
LA MULTE LUNITE SI ANISORI, sarbatoritilor de azi: Deyan, Gia Darria, Sasha Yan, George Vlad!
ALINA
de
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
miria_cristina spune:
NIBI_NIKI - Eu despre intrarea bebelusului nebotezat in biserica stiu asa:
ca in ziua a opta dupa nastere i se pune nume celui nascut.
Acest lucru se face in fata usilor imparatesti si cuprinde niste rugaciunei speciale. In timpul slujbei pentru punerea numelui, preotul insemneaza pruncul cu semnul Sfintei Cruci, la frunte, la gura si la piept. Dupa rostirea rugaciunilor, preotul ia pruncul in brate si face cu el semnul Sf. Crucii continuand sa se roage.
In zilele moderne traite cat mai condensat :) acest ritual se face inaintea inceperii Botezului, deci in aceeasi zi. (Asa a fost la mine)
Insa, acest act este un gest necanonic.
Am scris toata polologhia asta plicticoasa ca sa aiba logica cat de cat cand zic ca nu se intra cu bebe in biserica daca nu i s-au citit acele rugaciuni speciale.
In concluzie, nu se intra.
Daca unii preoti accepta sau unele femei intra cu copiii nebotezati este doar o exprimare a indolentei, compromisului sau ignorantei de care dam tot mai mult dovada intr-o lume care se vrea democrata incalcand, insa flagrant normele institutiilor de baza ale societatii respective.
O alta concluzie trasa de aici ar fi ca, faci cum vrei.![]()

andra_s spune:
Saluatare fete dragi!
Noi am petrecut noaptea trecuta in spital 

Ieri Ianis a avut cateva scaune mai moi decat de obicei, cu putin mucus, i-am dat Smecta, Biotics si orez cu branza de vaci ... a dat semne de imbunatatire, un kk mai legat, el era vesel, fara febra, oarecum o zi normala ... dar seara pe la 20.00 a facut un mic scaun apos cu ceva firicele rosii, eram sigura ca-i sange si ca situatia nu era asa simpla pe cum parea, zic, gata, asta e enterocolita infectioasa si am fugit repede la spital cu pampersul cu dovada in geanta. Dr a fost de parere ca nu-s firisoare de sange, ci resturi de rosie, ca m-a intrebat ce mancase si ii dadusem ficat cu sos de rosii si piure de cartof (reteta Irinei, care este delicioasa pt bebe), i-au facut analizele si au fost ok, nu a mai avut scaun deloc cat am stat in spital, asa ca azi la pranz ne-au dat drumul acasa. concluzia a fost ca a facut diaree de la para de dimineata si din cauza ca eu am mancat f multe prune. so, bine ca suntem acasa, sanatosi si mai nou cu kk normal, mai devreme a umplut pampersul ca sa-mi demonstreze ![]()
Anca ce fain ati petrecut in Austria! si mie imi place la nebunie sa m adau in tot felul de tiribombe
ce falcute de "smotocit" are codrinu' 
Ella eram sigura ca esti bizi cu spalat, calcat, gatit, curatenie ... mai lasa-o fata si pe soacra-ta ca moare de plictiseala, sau asta vrei
? pup Geo grasalanu' 
Oana ei, ai vazut ca a fost OK, asa de mult ma bucur 

Ate mie dr de la spital mi-a zis sa ii iau Lass Baby pt constipatie (tot de la fier), un siropel natural, cica este f eficient, dar mi-a zis nu se gaseste pe la toate farmaciile ... o sa caut si eu maine
gata pt azi, fug la dus si nani 
si totusi ... pe unde o umbla freedelia ??? ea parca nu chiulea atat de mult ...
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica
Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

miria_cristina spune:
ANDRA - Bine ca n-a fost nimic si felicitari de promptitudinea cu care te-ai dus la garda!
La cate surprize vei avea de acum inainte din partea lui te vei cali pana la urma.![]()
Ina_3040 spune:
Oana ce ne bucuram pentru vestile bune!!! ce usurare pt voi
Ti-am scris si un PM.
Miria ca sa fiu sigura daca sa comand homeopatul ala ce il gasisem in Belgia sau le ia Cristina din Germania?
LA MULTI ANI tuturor iepurasilor sarbatoriti astazi! 
O noapte buna tuturor!
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
Ina_3040 spune:
Andra bine ca e totul OK, mai bine ca te-ai dus ca sa fi sigura. Pupici pt mamica curajoasa 
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
kossir spune:
Buna fetelor dragute,
Am zis ca o sa-mi revin cu participarea la forum, dar nu-mi iese, nu inca. Ajunsesem la zi cu cititul, mai putin cele 4 capitole, insa iar am ramas de caruta.
Am vazut insa pozici, ce-au mai crescut iepurasii, ce frumusei sunt
. Eu n-am reusit bineinteles sa pun poze, de fapt, de vreo luna nici n-am prea facut. S-a dus aparatul si cine sa se ocupe sa caute, cumpere altul
.
Acum e tarziu, Sofia trebuie sa se trezeasca sa manance, dar voiam sa va intreb ceva.
Fetele care alaptati si care ati inceput diversificarea, ce fel de iaurtel dati copiilor? as vrea sa incep si eu iaurtel, budincute din gris cu diverse, dar nu stiu ce lapte sa folosesc??????? Branzica calcica fac cu lapte din comert, dar restul????
Oana amvazut ca tu ziceai de iaurtel, ce fel de iaurtel dai? 
Miria mai forumul fara tine e mai incet, lancezeste, la fel ca Roxana, sunteti motoarele noastre 
Ia zi tu de lapte, ce pot folosi?
Castelana pe unde mai esti, ce mai faci 
Regele nostru.
Gata, se foieste Sofia, merg la adapat. Va pupik pe toate 

si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)