Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 13
dayanara spune:
ate da.i probiotice si o sa.i regleze perfect scaunul si.s bune si pt flora intestinala
culoarea da poate fi de la fier, eu nu dau fier dar stiu cand luam eu in sarcina
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
elba spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ate_09 aaaa... si vroiam sa mai intreb voi ce fel de ceai dati copilasilor?? Eu ma chinui cu babycalm de la Fares dar nu se da in vant dupa el. Bea doar cateva gurite pe zi si atat. de Theodor Stefan (05.03.2010) THEO la 6 lunite |
Eu ii dau ceai de fenicul de la Hipp.Ii dau de la 2 saptamani asa ca s-a obisnuit cu el si bea.
Legat de constipatie nu stiu ce sa zic.Se chinuie cand face?Si e tare?
Filip face cam o data la 2-3 zile.Mi-a facut si la 4.Dr mi-a zis ca e ok pana la o sapt atata vreme cat nu e tare.E ca mustarul..dar noi inca nu am inceput diversificarea.
mamica lui Filip(30.04.2010)
ate_09 spune:
citat din mesajul lui miria_cristina ATE - Fierul constipa si schimba culoarea. http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/ |
ma gandeam eu ca de la fier trebuie sa fie asa inchis. Ma si speriasem prima data cand am vazut cum a facut
Elba, da se screme cand face si iese asa tare ca oamenii mari, carnaciori, ma intelegeti voi ce vreau sa zic
roxana merci de sfat!! O sa incerc si cu probiotice ca nu stiu ce sa-i mai fac...iar debridatul asta mi se pare apa de ploaie ca n-are nici un efect! Doctora mi-a zis sa incerc si cu Dufalac asa ocazional, dar inca n-am apelat la el
de Theodor Stefan (05.03.2010)
THEO la 6 lunite
dayanara spune:
ate duphalac am folosit si eu si e groaznic, da crampe, ia probiotice, da.i 5 picaturi pe zi, sa tii sticla la rece altfel isi pierde efectul
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
iliraluca spune:
Hello,
Ce nebunie cu laptele praf. Sa il verifice si sa ne lase in pace. Eu oricum cred ca nu e nimic adevarat.
Oana, bine ca sunteti ok, sarim noi in sus ca nu dormim.
Noi ziua ne-am certat tare cu somnul si nu mai vine pe la noi deloc si e obosita si plange din orice. Daca scapa o jucarie sau nu ajunge la alta plange cu sughituri, asta ca e obo. Cred ca este o etapa si asteptam sa treaca. Supa ne place maxim, azi am adaugat brocoli si am mancat tot, 180g si nici nu i-am mai dat lapte dupa. Sa vedem. Daca e ok asa, incepem si cu masa de la 12 de fructe.
Ate, si eu stiu ca fierul constipa tare si inchide kk la culoare. Tot cu probiotice as incerca, ceva gen protectis. Sunt super ok si pe noi ne-au ajutat tare.
Ioana, am vazut poze cu baietii tai frumosi. Mie mi-ar placea sa traiesc departe de oras, cel putin acum de cand o avem pe Kira. Noi am fugit din Bucuresti cat am putut spre un oras mai mic dar mi-ar placea tare la tara. Bine sa am pe cineva sa ma ajute, nu prea ma pricep sa fac mare lucru
Am mai vazut poze cu petreceri de sase luni si iepurasi frumosi, pe toata lumea.
Ileana si Kira Maria (11.03.2010)
http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#
carmickey spune:
ate_09.....noi am rezolvat constipatia cu humana milchzucker...punem zilnic cate o masura in lapte si face ok....
ceai bem doar chimion si anason..
azi i-am dat suc morcov 30 ml...se pare ca s-a linistit nu mai plange de foame,doarme mai bine :))....cred ca voi continua asa...putin cate putin incep diversificarea....
mama adelinei 16.04.2010
http://bebelina.sunphoto.ro
ate_09 spune:
citat din mesajul lui stanucel ate_09.....noi am rezolvat constipatia cu humana milchzucker...punem zilnic cate o masura in lapte si face ok.... ceai bem doar chimion si anason.. azi i-am dat suc morcov 30 ml...se pare ca s-a linistit nu mai plange de foame,doarme mai bine :))....cred ca voi continua asa...putin cate putin incep diversificarea.... mama adelinei 16.04.2010 http://bebelina.sunphoto.ro |
Multumesc pt sfaturi la toate!!
O sa incerc cu probiotice si sper sa se rezolve!!
Stanucel noi inca papam tzitzi..deci n-as avea cum sa-i pun in lapte
Gata fug ca am pus sa fac un tort de mere . Vin ai mei parinti in seara asta si le fac o surpriza . Bine...tortul se va manca abia maine dar tot supriza e!
Pupici tuturor
de Theodor Stefan (05.03.2010)
THEO la 6 lunite